Vlag gemeente Leeuwarden

Vanaf € 33,00 € 39,93 incl.btw

Op zoek naar de gemeente vlag van Leeuwarden? Bij DVC vind je de gemeentevlag van Leeuwarden in 3 verschillende formaten. Bestel de gemeente vlag van Leeuwarden eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vlag van Leeuwarden bestellen

Ben je op zoek naar een gemeente vlag van Leeuwarden? Koop de vlag van Leeuwarden eenvoudig online via de webshop van de DVC. Altijd gemeentevlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag Leeuwarden voor jouw woning of organisatie

Breng de gemeente Leeuwarden goed in beeld in jouw straat. Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens gemeentelijke evenementen en speciale gebeurtenissen in Leeuwarden.

Materiaal van de gemeentevlag Leeuwarden

De gemeentevlaggen van Leeuwarden worden gemaakt de duurzame doeksoorten Spun-Poly of Longlife, beide doeksoorten gaan gemiddeld 20% langer mee dan andere doeksoorten. Zeer geschikt voor gemeentevlaggen die dag en nacht buiten hangen in de vlaggenmast.

Doeksoort
Keuze uit Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel of LongLife 115 gr/m² polyester breisel, allen brandvertragend B1
Productiemethode
Petflag-Spun en Spun-Poly: zeefdruk, LongLife: digitaal
Doordruk
Petflag-Spun en Spun-Poly; Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde, LongLife; Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag - Petflag-Spun; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag - Spun-Poly; rondom gezoomd met kopband en clips, Mastvlag LongLife; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Vlagregels

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een vlag gemeente Leeuwarden kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • De vlag van de gemeente Leeuwarden wordt in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag zeer snel leveren.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk

Koop jouw vlag gemeente Leeuwarden online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.