Vlag gemeente Lelystad

Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw
Op zoek naar de gemeente vlag van Lelystad? Bij DVC vind je de gemeentevlag van Lelystad in 3 verschillende formaten. Bestel de gemeente vlag van Lelystad eenvoudig online via de webshop van DVC.

Vlag van Lelystad bestellen

Ben je op zoek naar een gemeente vlag van Lelystad? Koop de vlag van Lelystad eenvoudig online via de webshop van de DVC. Altijd gemeentevlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag Lelystad voor jouw woning of organisatie

Breng de gemeente Lelystad goed in beeld in jouw straat. Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens gemeentelijke evenementen en speciale gebeurtenissen in Lelystad.

Materiaal van de gemeentevlag Lelystad

De gevelvlaggen Lelystad worden gemaakt van het polyester breisel Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De mastvlaggen Lelystad worden gemaakt van het duurzame vlaggendoek LongLife. LongLife gaat gemiddeld 20% langer mee dan bestaande doeksoorten. Zeer geschikt voor gemeentevlaggen die dag en nacht buiten hangen in de vlaggenmast.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
9.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Jacques

heldere kleuren

Vlagregels

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom de vlag van Lelystad kopen bij de DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle gemeentevlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag van Lelystad zeer snel leveren. Je kiest de levertijd van jouw vlag zelf.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop jouw gemeentevlaggen van Lelystad online via de webshop van de DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier