Vlag gemeente Nissewaard

Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw

Op zoek naar de gemeentevlag van Nissewaard? Bij DVC vind je de gemeentevlag van Nissewaard in 3 verschillende formaten. Bestel de gemeentevlag van Nissewaard eenvoudig online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Vlag van Nissewaard bestellen

Ben je op zoek naar een gemeentevlag van Nissewaard? Koop de vlag van Nissewaard eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd gemeentevlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag Nissewaard voor jouw woning of organisatie

Breng de gemeente Nissewaard goed in beeld in jouw straat. Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens gemeentelijke evenementen en speciale gebeurtenissen in Nissewaard.

Materiaal van de gemeentevlag Nissewaard

De gevelvlaggen Nissewaard worden gemaakt van het polyester breisel Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De mastvlaggen Nissewaard worden gemaakt van het duurzame vlaggendoek LongLife. LongLife gaat gemiddeld 20% langer mee dan bestaande doeksoorten. Zeer geschikt voor gemeentevlaggen die dag en nacht buiten hangen in de vlaggenmast.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Nissewaard kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle gemeentevlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag van Nissewaard zeer snel leveren. Je kiest de levertijd van jouw vlag zelf.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop jouw gemeentevlaggen van Nissewaard online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier