Vlag gemeente Schiermonnikoog

Vanaf € 29,65 € 35,88 incl.btw

Op zoek naar de vlag van Schiermonnikoog? Bij DVC vind je de vlag van het eiland Schiermonnikoog in 3 verschillende formaten. Bestel de vlag van Schiermonnikoog eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vlag van Schiermonnikoog bestellen

Ben je op zoek naar een gemeente vlag van Schiermonnikoog? Koop de vlag van Schiermonnikoog eenvoudig online via de webshop van de DVC. Altijd gemeentevlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag Schiermonnikoog voor jouw woning of organisatie

Breng de gemeente Schiermonnikoog goed in beeld in jouw straat. Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens gemeentelijke evenementen en speciale gebeurtenissen op Schiermonnikoog.

Materiaal van de gemeentevlag Schiermonnikoog

De gemeentevlaggen van Schiermonnikoog worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Spun-Poly is een traditioneel duurzaam vlaggendoek van hoge kwaliteit. Spun-Poly gaat gemiddeld 20% langer mee. Zeer geschikt voor gemeentevlaggen die dag en nacht buiten hangen in de vlaggenmast.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Vlagregels

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom de vlag van Schiermonnikoog kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle gemeentevlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag van Schiermonnikoog zeer snel leveren.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop jouw gemeentevlaggen van Schiermonnikoog online via de webshop van de DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier