Albanese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC kun je de hoogwaardige Albanese vlag kopen. Met onze moderne productietechnieken en oog voor innovatie zorgen wij er altijd voor dat een vlag van DVC van de beste kwaliteit is. De vlag van Albanië heeft een opvallend rood ontwerp met een zwarte tweekoppige adelaar in het midden. Onze vlaggen zijn duurzaam en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bestel de Albanese vlag vandaag nog en toon jouw Albanese trots met een vlag van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Waar gebruik jij de Albanese vlag voor?

Bij DVC begrijpen we dat elke situatie vraagt om een andere vlag. Daarom bieden wij verschillende soorten vlaggen aan die elk geschikt zijn voor specifieke situaties. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten vlaggen die wij aanbieden:

  • Gevelvlaggen: deze vlaggen zijn geschikt voor buiten aan de gevel van je huis of bedrijfspand. De gevelvlaggen worden gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly, een duurzaam materiaal dat kleurvast en kreukbestendig is. Daarnaast worden deze vlaggen met hoge kwaliteit afgewerkt met kopband, lusje en koord.
  • Mastvlaggen: mastvlaggen zijn perfect om te hijsen in een vlaggenmast, bijvoorbeeld bij een evenement, festival of langs de weg. Deze vlaggen worden ook gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly en zijn voorzien van kopband en clips voor het eenvoudig hijsen van de vlag.
  • Tafelvlaggen: onze tafelvlaggen zijn perfect voor op tafel in ontvangstruimtes, kantoren of tijdens beurzen. Deze vlaggen worden gemaakt van acetaatzijde, een stevige doeksoort van 100% polyester, en hebben een glanzende uitstraling.
Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe wordt de kwaliteit van vlaggen gecontroleerd en gegarandeerd?

Wij begrijpen als geen ander dat kwaliteit van groot belang is bij het maken van vlaggen. Daarom hebben wij al decennia lang een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de kwaliteit van onze vlaggen te waarborgen.

Allereerst maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast gebruiken wij verschillende druktechnieken, waaronder zeefdruk en digitale druk, om ervoor te zorgen dat de kleuren helder en intens zijn en de opdruk nauwkeurig is.

Na het bedrukken van de vlaggen worden ze zorgvuldig afgewerkt door onze ervaren vakmensen. De vlaggen voorzien we van de juiste accessoires zoals kopbanden, clips en koorden om ervoor te zorgen dat de vlaggen makkelijk en veilig kunnen worden gehesen.

Tot slot inspecteren we de vlaggen voordat ze worden verzonden. We controleren zorgvuldig of er geen fouten of beschadigingen zijn en of de kleuren en opdrukken aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. We streven ernaar om jou de beste kwaliteit en service te bieden, zodat je lang van jouw vlag kan genieten.

Hoe is de Albanese vlag door de jaren heen veranderd?

De Albanië vlag is een belangrijk symbool van de Albanese identiteit en nationale trots. De huidige versie van de vlag heeft een rode achtergrond met een zwarte adelaar in het midden. De geschiedenis van de vlag van Albanië gaat terug tot de middeleeuwen, toen de adelaar al werd gebruikt in de wapens van Albanese vorstendommen. We hebben de tijdlijn voor je op een rijtje gezet:

  • In de 19e eeuw begon de Albanese nationalistische beweging te groeien en ontstond er behoefte aan een eigen nationale vlag. De eerste Albanese vlag werd ontworpen door de nationalistische leider Pashko Vasa in 1912. Deze vlag had een dubbele kop van een adelaar op een rode achtergrond en werd gebruikt tijdens de Albanese onafhankelijkheidsverklaring op 28 november 1912.
  • In de jaren 1920 en 1930 werd de huidige versie van de Albanië vlag ontworpen, met de enkele kop van een adelaar in het midden van een rode achtergrond. Deze versie werd aangenomen als de officiële vlag van Albanië in 1944, toen de communistische partij de macht overnam.
  • Tijdens de communistische periode werd de vlag van Albanië aangepast om het communistische regime te weerspiegelen. In 1992 werd de originele versie van de Albanië vlag hersteld na de val van het communistische regime.

Sindsdien is de vlag van Albanië een belangrijk symbool geworden van de Albanese identiteit en wordt deze veelvuldig gebruikt bij nationale en culturele evenementen, evenals bij sportevenementen. De adelaar staat symbool voor vrijheid, kracht en onafhankelijkheid, waarden die belangrijk zijn voor het Albanese volk.

Albanese vlag kopen

Ben je op zoek naar een Albanese vlag van hoge kwaliteit? Dan ben je bij DVC aan het juiste adres! Bij ons vind je de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur. Koop de vlag van Albanië voor de scherpste prijs bij DVC!

Heb je vragen over de aankoop van de Albanië vlag of wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Waar staat de Albanese vlag voor?

De vlag van Albanië bestaat uit twee hoofdkleuren, rood en zwart. Het rode gedeelte symboliseert moed, dapperheid en het bloed van degenen die voor de onafhankelijkheid van het land hebben gestreden. Het zwarte gedeelte staat voor het verdriet dat het Albanese volk heeft geleden tijdens de onderdrukking en de worsteling om hun vrijheid en onafhankelijkheid te verkrijgen. In het midden van de vlag staat een dubbelkoppige adelaar, een nationaal symbool dat de macht en vrijheid van het land vertegenwoordigt. De adelaar kijkt naar links, wat een teken van vrede is, en naar rechts, wat een teken van waakzaamheid is.

Welke kleuren heeft de Albanese vlag?

De Albanië vlag heeft twee hoofdkleuren: rood en zwart. In het midden van de vlag staat een dubbelkoppige adelaar, in de kleur zwart.