Antigua en Barbuda vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de betoverende vlag van Antigua en Barbuda, met zijn opvallende ontwerp dat de essentie van het land weerspiegelt! Deze vlag is visueel indrukwekkend, met twee levendige rode driehoeken aan de linker- en rechterkant. Het hart van de Antiguaanse vlag wordt bezet door een stralende zon die schittert op een zwart veld. Onder de zon zien we een serene blauwe strook die geleidelijk overgaat in een elegante witte strook. Bij DVC kun je deze adembenemende vlag van Antigua en Barbuda kopen en je verbondenheid met dit schitterende eilandparadijs laten zien!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Gebruik de vlag van Antigua en Barbuda voor evenementen

Maak je evenementen onvergetelijk met de veelzijdige vlag van Antigua en Barbuda, verkrijgbaar bij DVC! Bij ons vind je een scala aan opties om je evenementen te verfraaien.

Voor een subtiele toevoeging kun je kiezen voor onze tafelvlag met lusje en koord (10 x 15 cm, Acetaatzijde), perfect om op tafels te plaatsen en een vleugje Caribische sfeer toe te voegen.

De bootvlag (twee formaten, Spun-Poly) van Antigua en Barbuda is perfect om te bevestigen op jouw boot. Laat jouw Caribische identiteit waaien over de wateren!

Wil je groots uitpakken? Ga dan voor onze gevelvlag met kopband, lusje en koord (100 x 150 cm, Spun-Poly), die trots wappert aan de gevel van je locatie en de aandacht trekt van iedere voorbijganger.

Voor nog meer impact bieden we mastvlaggen met kopband en clips (150 x 225 cm, Spun-Poly), die majestueus boven je evenement uittorenen.

Of het nu gaat om:

  • Sportevenementen
  • Festivals
  • Bedrijfsbijeenkomsten
  • Andere gelegenheden

De vlag van Antigua en Barbuda voegt een vleugje kleur en Caribische charme toe. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de Antiguaanse vlag om je evenementen naar een hoger niveau te tillen!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Nieuwe ontwikkelingen in de productie van onze vlaggen

Bij DVC blijven we vooroplopen in de productie van onze Antigua en Barbuda vlaggen door voortdurend nieuwe ontwikkelingen te omarmen. Onze focus ligt op duurzaamheid en innovatie.

Een van de nieuwste ontwikkelingen is het gebruik van milieuvriendelijke materialen. We zijn trots om gerecyclede vezels te gebruiken voor ons vlaggendoek van spun-poly en acetaatzijde. Op deze manier verminderen we de ecologische impact en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Tevens optimaliseren we onze productiemethoden om efficiëntie te maximaliseren en afval te minimaliseren. We streven naar een duurzame productie van onze Antiguaanse vlaggen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ben je nieuwsgierig naar meer? Lees dan hier over onze productieprocessen!

Met deze voortdurende focus op duurzaamheid en innovatie blijven we hoogwaardige vlaggen produceren die de schoonheid van Antigua en Barbuda vertegenwoordigen. Bij DVC zetten we ons in voor een betere toekomst, vlag voor vlag.

Het unieke ontwerp van de Antiguaanse vlag

De vlag van Antigua en Barbuda neemt je mee naar een wereld vol symboliek en betekenis. Ontdek de intrigerende kenmerken van deze vlag:

  • Contrasterende kleuren: twee rode driehoeken aan de linker- en rechterkant van de Antiguaanse vlag zorgen voor een opvallend contrast.
  • De zon als middelpunt: in het midden van de Antigua en Barbuda vlag straalt een zon op een zwart veld, een symbool van de warme Caribische zonneschijn.
  • Overgang naar de oceaan: het zwarte veld gaat geleidelijk over in een blauwe strook, die de oceaan rondom de eilanden representeert.
  • Een vreedzaam accent: onder de blauwe strook bevindt zich een serene witte strook, die de rustige en prachtige stranden van Antigua en Barbuda weergeeft.

Laat je betoveren door het unieke ontwerp van de Antigua en Barbuda vlag, een visuele weergave van de charme en schoonheid van dit Caribische land. Bij DVC vind je deze bijzondere vlag om je liefde voor Antigua en Barbuda te tonen.

Antigua en Barbuda vlag kopen

Maak een stijlvol statement en koop de vlag van de Antigua en Barbuda vlag bij DVC! Wij zijn dé specialist in vlaggen en bieden topkwaliteit met een lange levensduur dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen.

Plaats nu eenvoudig je bestelling voor de Antigua en Barbuda vlag via onze gebruiksvriendelijke website en geniet snel van je nieuwe aanwinst. Heb je nog vragen over je aankoop of ben je op zoek naar advies? Geen probleem! Onze enthousiaste experts staan voor je klaar via onze handige online chat, telefonisch op 031 (0)519 228 228, of via het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Hoe is de Antigua en Barbuda vlag ontstaan?

De oorsprong van de Antigua en Barbuda vlag gaat terug naar de onafhankelijkheid van het land in 1981. Het ontwerp van de vlag van Antigua en Barbuda werd gekozen om de rijke geschiedenis en culturele betekenis van het land te weerspiegelen.

Waar ligt Antigua en Barbuda?

Antigua en Barbuda is een eilandnatie gelegen in de Caribische Zee. Het land beslaat het grootste deel van de eilandengroep Antillen in het oostelijke deel van de Caribische Zee. Antigua, het grootste eiland, ligt ongeveer 1600 kilometer ten zuidoosten van Miami, Florida. Barbuda, het kleinere eiland, ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden van Antigua. Samen vormen ze het land Antigua en Barbuda.