Armeense vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ervaar de pracht en betekenis van de Armeense vlag bij DVC, dé specialist in vlaggen en masten. Onze hoogwaardige Armenië vlaggen zijn perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Met hun levendige kleuren en duurzame materialen vormen ze een uitstekende keuze om je trots en liefde voor Armenië te tonen tijdens speciale gelegenheden. Ontdek meer over de vlag van Armenië en zijn symboliek terwijl je verder leest. Bestel vandaag nog jouw Armenië vlag en ontvang deze binnen twee werkdagen. Bij DVC staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Armeense vlaggen voor binnen en buiten

Bij DVC vind je een uitgebreid assortiment aan Armeense vlaggen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of je nu op zoek bent naar een tafelvlag voor op kantoor of tijdens beurzen, of een gevelvlag om aan de buitenkant van je huis of bedrijfspand te hangen, wij hebben de perfecte Armenië vlag voor jou.

Onze Armeense vlaggen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Hieronder geven we een overzicht van de materialen die we gebruiken voor onze vlaggen:

 • Acetaatzijde: speciaal voor onze tafelvlaggen gebruiken we Acetaat-zijde. Deze vlaggen stralen niet alleen prachtig, maar zijn ook duurzaam.
 • Spun-Poly: onze gevelvlaggen worden vervaardigd van het sterkste vlaggendoek dat er is. Dit zorgt ervoor dat de vlaggen stevig zijn en bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij DVC besteden we veel aandacht aan de afwerking van onze vlaggen van Armenië. Zo zijn onze gevelvlaggen bijvoorbeeld voorzien van een kopband, koord en lusje, zodat ze eenvoudig te bevestigen zijn en direct klaar zijn voor gebruik.

We zijn trots op de kwaliteit van onze vlaggen en moderne productietechnologieën spelen hierbij een belangrijke rol. Onze vlaggen worden beoordeeld met een 9 door tevreden klanten, daarom verzekeren we de hoogste kwaliteit vlaggen. Bestel vandaag nog en toon vol trots je liefde voor Armenië!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe wordt de kwaliteit van vlaggen gecontroleerd en gegarandeerd?

Bij DVC begrijpen we als geen ander het belang van kwaliteit bij de productie van vlaggen. Daarom hanteren we een uitgebreid kwaliteitscontroleproces dat ervoor zorgt dat onze vlaggen aan de hoogste normen voldoen en jouw tevredenheid garandeert.

Onze toewijding aan kwaliteit begint met zorgvuldig geselecteerde materialen van gerenommeerde leveranciers. We kiezen alleen voor hoogwaardige stoffen die duurzaamheid en kleurvastheid garanderen. Met behulp van geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk en digitale druk, streven we naar levendige kleuren en scherpe opdrukken die de vlaggen prachtig laten waaien.

Na het bedrukken van de vlaggen volgt een zorgvuldige afwerking door onze ervaren vakmensen. Zij zorgen ervoor dat elke vlag voorzien wordt van de juiste accessoires, zoals kopbanden, clips en koorden, om een gemakkelijke en veilige bevestiging te garanderen.

Voordat de vlaggen onze fabriek verlaten, ondergaan ze een grondige inspectie. Ons team voert een controle uit om ervoor te zorgen dat elke vlag voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden. We kijken nauwkeurig naar eventuele fouten, beschadigingen en de algehele afwerking van de vlaggen. Alleen vlaggen die aan onze eisen voldoen, worden met zorg verzonden naar jou.

Bij DVC streven we ernaar om jou de beste kwaliteit en service te bieden, zodat je lang van jouw vlag van Armenië kunt genieten. We zijn trots op ons uitgebreide kwaliteitscontroleproces en ons streven naar het beste in elk aspect van onze vlagproductie. Kies voor DVC en vertrouw op onze gegarandeerde kwaliteit voor al jouw behoeften.

De tijdlijn en betekenis van de vlag van Armenië

De vlag van Armenië is een belangrijk nationaal symbool dat de geschiedenis en identiteit van het land weerspiegelt. Met zijn kenmerkende kleuren en ontwerp vertelt de Armenië vlag een verhaal van moed, strijd en trots. In deze korte verkenning nemen we een kijkje naar de tijdlijn en betekenis van de vlag, en ontdek je de symboliek die ermee gepaard gaat.

 • De oorsprong van de Armeense vlag dateert uit de oudheid, waarbij de kleuren rood, blauw en oranje al werden geassocieerd met het Armeense volk.
 • Tijdens het koninkrijk van het Armeense Rijk (ca. 600 voor Christus - 428 na Christus) werden deze kleuren gebruikt in verschillende emblemen en symbolen.
 • Na een periode van overheersing en buitenlandse invloeden, werd de moderne vlag van Armenië officieel aangenomen op 24 augustus 1990.
 • De vlag bestaat uit drie horizontale banden: de bovenste band is rood, de middelste band is blauw en de onderste band is oranje.
 • Het rood symboliseert moed, de blauwe kleur staat voor de Armeense beschaving en de oranje kleur vertegenwoordigt de hardwerkende geest van het volk.
 • Het ontwerp van de vlag is gebaseerd op het Armeense wapenschild, dat ook de contouren van de berg Ararat toont, een heilige berg voor Armeniërs.

Met zijn rijke geschiedenis en symbolische betekenis blijft de vlag van Armenië een belangrijk en herkenbaar symbool voor het Armeense volk, dat hun trots en veerkracht vertegenwoordigt.

Armeense vlag kopen

Ben je op zoek naar een plek waar je gemakkelijk de vlag van Armenië kunt kopen? Zoek niet verder! Bij ons maken we namelijk vlaggen in eigen huis volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Heb je vragen over het kopen van de Armeense vlag of wil je meer informatie over onze producten? Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Neem contact met ons op via onze telefoonlijn op 031 (0)519 228 228, via de chat op onze website of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de Armeense vlag?

De Armeense vlag heeft een diepe symbolische betekenis die de geschiedenis, cultuur en identiteit van het Armeense volk weerspiegelt. De Armenië vlag bestaat uit drie horizontale banen van gelijke breedte: rood, blauw en oranje.

 • De rode kleur symboliseert het moedige en dappere karakter van het Armeense volk, evenals het bloed dat is vergoten in de strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Het blauw vertegenwoordigt de vreedzame aard van het Armeense volk en staat voor de hemel boven het Armeense land.
 • De oranje kleur symboliseert de vruchtbaarheid van het Armeense land en het streven naar welvaart en welzijn.

Waar ligt Armenië?

Armenië is een land gelegen in de Zuidelijke Kaukasus, in het grensgebied tussen Europa en Azië. Het land wordt begrensd door Turkije in het westen, Georgië in het noorden, Azerbeidzjan in het oosten en Iran in het zuiden. Armenië heeft geen directe toegang tot de zee en wordt omringd door land. Het landschap van Armenië bestaat voornamelijk uit bergen en hooglanden, met de berg Ararat als een van de bekendste geografische kenmerken.