Bahreinse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Bahreinse vlag in verschillende soorten haal je bij DVC, dé expert in vlaggen van topkwaliteit. Deze vlag is een waar symbool van trots en erfgoed. Het ontwerp bestaat uit een rood vlak aan de rechterzijde en een witte band aan de linkerzijde. De witte band wordt gescheiden van het rode vlak door vijf witte driehoeken die samen een zigzagpatroon vormen. Dit unieke en kenmerkende patroon is ook te vinden op het wapenschild van Bahrein, waardoor er een sterke symbolische verbinding ontstaat. Laat de schoonheid van de Bahrein vlag stralen en voeg een uniek stukje Arabië toe aan jouw vlaggenverzameling. Ontdek nu de pracht van de vlag van Bahrein bij DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Haal de vlag van Bahrein in huis bij DVC

Bij DVC hebben we talloze opties om de Bahreinse vlag in huis te halen. Ontdek de verscheidenheid aan mogelijkheden en kies de perfecte Bahrein vlag die past bij jouw stijl en voorkeur.

Of je nu op zoek bent naar een elegante tafelvlag met een lusje en koordje, die met zijn compacte formaat (10 x 15 cm) perfect is om een vleugje Bahreinse trots aan je interieur toe te voegen, of een indrukwekkende gevelvlag met kopband, lusje en koord (100 x 150 cm) die je buiten kunt laten wapperen, wij hebben de ideale opties voor jou.

Voor degenen die een statement willen maken, hebben we ook de mastvlag met kopband en clips (150 x 225 cm). Deze vlag, gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal, is perfect voor het markeren van belangrijke gelegenheden en geeft een imposante uitstraling aan elke mast.

Weet je nog niet precies wat geschikt is voor jou? Gebruik dan onze configurator. In de configurator vind je alle beschikbare opties voor de Bahrein vlag, zodat je gemakkelijk kunt kiezen welk formaat en materiaal het beste bij jouw behoeften past.

Bij DVC streven we naar kwaliteit en vakmanschap in al onze vlaggen, zodat je met trots de vlag van Bahrein kunt tonen. Haal de pracht en betekenis van de Bahrein vlag in huis bij DVC en kies uit onze diverse formaten en materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je huis, kantoor of evenement een eerbetoon aan dit schitterende land.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Recycling van vlaggen: hoe werkt het?

Bij DVC staat duurzaamheid hoog in het vaandel, inclusief verantwoord materiaalgebruik. We streven ernaar om vlaggen aan het einde van hun levensduur op een milieuvriendelijke manier te recyclen. Hoewel momenteel nog niet alle vlaggen gerecycled worden, kijken we vol optimisme naar de toekomst waarin dit steeds meer realiteit wordt.

Mocht het nou wel gebeuren, dan ondernemen wij de volgende stappen:

  • Zorgvuldig scheiden en verwijderen van niet-recyclebare onderdelen uit de afgedankte vlaggen.
  • De gerecyclede materialen krijgen een tweede leven en worden op innovatieve wijze hergebruikt, bijvoorbeeld in trendy, milieuvriendelijke tassen.

Door vlaggenrecycling kunnen we een bijdrage leveren aan een circulaire economie en streven we naar een schonere toekomst. Samen met jou kunnen we deze duurzame missie verder uitbouwen.

Benieuwd naar ons inspirerende recyclingproces en de mogelijkheden van vlaggen-tot-tassen? Ontdek meer in onze blog!

De betekenis van de kleuren in Bahreinse vlag

In de prachtige Bahreinse vlag spelen de kleuren een belangrijke rol en dragen ze symbolische betekenissen met zich mee. Ontdek hieronder de diepere betekenis achter de kleuren van de vlag van Bahrein:

  • Rood: het rode vlak vertegenwoordigt moed en dapperheid, en symboliseert tevens het bloed van degenen die hun leven hebben gegeven voor de vrijheid en onafhankelijkheid van Bahrein.
  • Wit: de witte band aan de linkerzijde staat voor zuiverheid en vrede, en benadrukt de belangrijke waarden van vreedzaam samenleven en harmonie binnen de natie.
  • Driehoeken: de vijf driehoeken in de vorm van een zigzaglijn vertegenwoordigen de vijf zuilen van de islam, de belangrijkste pijlers van het geloof.

Deze symbolische betekenissen weerspiegelen de kernwaarden en culturele identiteit van Bahrein. Met trots wappert de Bahrein vlag en draagt het de rijke geschiedenis en tradities van het land met zich mee.

Bahreinse vlag kopen

Bij DVC, dé specialist in vlaggen en doeken sinds 1936, vind je de perfecte Bahreinse vlag van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een tafelvlag, gevelvlag of mastvlag, ons uitgebreide assortiment biedt diverse opties voor landenvlaggen.

Kies voor de beste kwaliteit en service, kies voor DVC bij het kopen van de vlag van Bahrein. Onze toegewijde medewerkers staan voor je klaar om persoonlijk advies te geven bij het kopen van jouw Bahreinse vlag. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, maak gebruik van onze handige chatfunctie op de website of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Bahrein ontstaan?

De vlag van Bahrein ontstond in de 19e eeuw en heeft sindsdien enkele aanpassingen ondergaan. De huidige vlag werd aangenomen op 14 februari 2002. Het ontwerp bestaat uit een witte band aan de linkerkant, gescheiden van een rood vlak door vijf witte driehoeken die samen een zigzagpatroon vormen.

Wat is het verschil tussen de Qatarese en Bahreinse vlag?

Het belangrijkste verschil tussen de Qatarese en Bahreinse vlag is het patroon en de kleuren. De Qatarese vlag heeft een paarsbruin rechterdeel en negen witte driehoeken door een ritssluiting. De vlag van Bahrein heeft een rode achtergrond met vijf witte driehoeken in een zigzagpatroon, gescheiden door een witte band aan de linkerzijde.

Wil je het verschil echt goed zien? Klik dan hier om de Qatarese vlag te bekijken.