Beninse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Stap binnen in de betekenisvolle wereld van de Beninse vlag, waar de kleuren groen, geel en rood samenkomen. Deze drie krachtige Pan-Afrikaanse kleuren vormen de essentie van de Benin vlag en vertellen een verhaal van veerkracht en nationale trots. Bij DVC, dé specialist op het gebied van vlaggen, kun je terecht voor de aanschaf van deze symbolische vlag van Benin van hoogwaardige kwaliteit. Laat de Benin vlag je hart veroveren en breng een eerbetoon aan de hoop, rijkdom en moed van Benin!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vlag van Benin kopen?

Bij DVC heb je verschillende opties om de Beninse vlag te ervaren en te tonen. We bieden een breed assortiment aan vlaggen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Hier zijn enkele mogelijkheden:

  • Gevelvlag: onze Beninse gevelvlaggen zijn ideaal om aan de buitenkant van je huis, bedrijfspand of evenementenlocatie te hangen. Ze zijn gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Met de Beninse gevelvlag kun je op een opvallende manier je liefde en trots voor Benin tonen.
  • Mastvlag: als je een Benin vlag aan een mast wilt bevestigen, bieden we ook Beninse mastvlaggen aan. Deze vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn gemaakt van stevig Spun-Poly materiaal. Hang de Beninse mastvlag hoog in de lucht en laat iedereen zien dat je verbonden bent met dit prachtige land.
  • Tafelvlag: voor een kleinere en decoratieve vlagoptie hebben we de Beninse tafelvlaggen. Deze vlaggen zijn perfect voor gebruik op kantoor, tijdens evenementen, of als decoratie in je huis. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig Acetaat-zijde, waardoor ze er prachtig uitzien en lang meegaan.

Bij DVC hechten we veel waarde aan kwaliteit en afwerking. Onze vlaggen zijn zorgvuldig vervaardigd en voorzien van de nodige bevestigingsmaterialen. Kies de Beninse vlagoptie die het beste bij jouw behoeften past en laat de vlag van Benin wapperen met trots!

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De voordelen van DVC

Ontdek de voordelen van DVC en ervaar hoogwaardige vlaggen en uitstekende service bij de aanschaf van de vlag van Benin. Onze vlaggen worden met zorg en vakmanschap in Dokkum gemaakt, waardoor we snel kunnen leveren. Kies uit ons ruime assortiment landenvlaggen en geniet van de volgende voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit voor vlaggen die bestand zijn tegen weersomstandigheden en lang meegaan.
  • Deskundig advies van onze ervaren medewerkers, die je graag helpen bij het vinden van de perfecte vlag.
  • Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Als er iets misgaat, staan we voor je klaar om het op te lossen.

Ontdek de betrouwbaarheid en tevredenheid van DVC, jouw vlaggenspecialist.

Wat is de betekenis van de kleuren in de Benin vlag?

De Beninse vlag, die voor het eerst werd aangenomen in 1959 en opnieuw in gebruik werd genomen op 1 augustus 1990, draagt een diepe symbolische betekenis. De vlag van Benin bestaat uit de drie levendige Pan-Afrikaanse kleuren: groen, geel en rood. Elk van deze kleuren draagt een specifieke betekenis die de essentie van het land weerspiegelt:

  • Het groen vertegenwoordigt hoop, een krachtige boodschap van optimisme en vooruitgang voor de toekomst van Benin.
  • Het geel symboliseert rijkdom, een erkenning van de natuurlijke hulpbronnen en de welvaart van het land.
  • Rood staat voor moed, een eerbetoon aan de vastberadenheid en veerkracht van het Beninse volk.

De vlag van Benin vormt door deze kleuren een vlag die trots en identiteit uitstraalt, en een symbool is van de progressie, welvaart en moed van Benin.

Beninse vlag kopen

Bij DVC ben je goed terecht als je de vlag van Benin wilt kopen. Met ons uitgebreide assortiment aan vlaggen van over de hele wereld bieden we ook de mogelijkheid om de vlag van Benin aan te schaffen. Met onze gebruiksvriendelijke online tool kun je eenvoudig de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van de Benin vlag ervaren.

Bij DVC streven we naar optimale klanttevredenheid. Onze specialisten staan altijd paraat om je persoonlijk advies te geven via telefoon, chat of het contactformulier. Bovendien zorgen we voor een snelle levering binnen twee werkdagen, zodat je snel kunt genieten van je Beninse vlag.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de Beninse vlag?

De Beninse vlag bestaat uit de Pan-Afrikaanse kleuren groen, geel en rood. Groen symboliseert hoop, geel staat voor rijkdom en rood vertegenwoordigt moed. Deze kleuren weerspiegelen de nationale trots, eenheid en de waarden van vernieuwing, welvaart en de strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid.

Waar staat Benin bekend om?

Benin staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, waaronder het voormalige Koninkrijk Dahomey. Het land is bekend om zijn traditionele kunst en ambachten, zoals houtsnijwerk en textielproductie. Ook trekt Benin toeristen met zijn prachtige natuur, levendige muziekscene en de invloed van voodoo in de lokale cultuur.