Bermudaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Stap in de wereld van mystiek en maritieme pracht met de Bermudaanse vlag, een symbool dat zowel betovering als intrige met zich meedraagt. Met zijn diep rode achtergrond, een Brits vaandel en het emblematische wapen van Bermuda - waar een trotse leeuw een schild vasthoudt met een zinkend schip - is deze vlag een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en verbazingwekkende verhalen van dit prachtige eiland. Bij DVC, jouw vlaggenspecialist, kun je met trots de authentieke vlag van Bermuda van uitstekende kwaliteit verkrijgen, waarmee je een vleugje mysterie en schoonheid aan elke gelegenheid kunt toevoegen. Zeilen door de wereld van vlaggen is nog nooit zo boeiend geweest!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Bermuda vlag: materiaal en formaat

Bij DVC, dé expert op het gebied van vlaggen, bieden we een scala aan opties voor de Bermudaanse vlag, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. We hebben zorgvuldig geselecteerde materialen om ervoor te zorgen dat elke vlag van de hoogste kwaliteit is.

Voor de Bermuda vlag bieden we twee materiaalkeuzes aan: Spun-Poly en Acetaatzijde. Spun-Poly is een duurzaam en weerbestendig materiaal dat perfect is voor buitengebruik. Het is bestand tegen de elementen en behoudt zijn kleuren, zelfs bij langdurig gebruik. Acetaatzijde daarentegen is een elegante en zijdeachtige stof die ideaal is voor binnengebruik. Het geeft de vlag van Bermuda een luxueuze uitstraling en zorgt voor een verfijnde touch.

  • Voor wie op zoek is naar een compacte optie, hebben wij de tafelvlag met lusje en koordje (10 x 15 cm) beschikbaar, perfect om je bureau, tafel of plank mee te decoreren.
  • Voor een indrukwekkende buitenpresentatie bieden wij de gevelvlag met kopband, lusje en koord (100 x 150 cm) aan, ideaal voor bevestiging aan de gevel van een gebouw of een vlaggenstok.
  • En voor wie groots wil uitpakken, hebben wij de mastvlag met kopband en clips (150 x 225 cm) in ons assortiment. Deze vlag is geschikt voor gebruik op vlaggenmasten en zorgt voor een imponerende vertoning.

Wij begrijpen dat elk detail telt. Daarom streven we ernaar om je de beste materialen en formaten te bieden, zodat je met trots de Bermudaanse vlag kunt laten wapperen, waar je ook bent.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Nieuwe ontwikkelingen in de productie van Bermudaanse vlaggen

Bij DVC omarmen we voortdurend nieuwe ontwikkelingen in de productie van Bermudaanse vlaggen. Onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie blijft groeien.

Een belangrijke ontwikkeling is het gebruik van milieuvriendelijke materialen. We zijn trots om gerecyclede vezels te gebruiken in ons vlaggendoek van spun-poly en acetaatzijde. Hiermee verminderen we onze ecologische impact en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Bij DVC maken we gebruik van zowel zeefdruk als digitaal printen in onze productieprocessen voor Bermuda vlaggen.

  • Zeefdruk is een traditionele techniek waarbij de inkt door een fijn gaas wordt gedrukt om de gewenste afbeelding op het vlaggendoek over te brengen.
  • Met digitale printers kunnen we gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen direct op het vlaggendoek printen, zonder de noodzaak van zeeframen.

Bij DVC blijven we vooruitstrevend, zodat we hoogwaardige vlaggen kunnen blijven produceren die de pracht van Bermuda vertegenwoordigen. We zijn toegewijd aan een betere toekomst, vlag voor vlag.

De vlag van Bermuda: een symbool van trots en identiteit

De vlag van Bermuda is een indrukwekkend symbool van trots en identiteit. Met zijn kenmerkende rode achtergrond straalt deze vlag kracht en passie uit. In de linkerbovenhoek bevindt zich de Union Jack, een eerbetoon aan de historische banden met het Verenigd Koninkrijk.

Aan de rechterkant prijkt het wapen van Bermuda, een krachtig embleem dat een rode leeuw toont die een schild met een zinkend schip vasthoudt. Dit wapen herinnert aan de beruchte Bermuda driehoek en het belang van de maritieme geschiedenis van het eiland. Het symboliseert de veerkracht en moed van de eilandbewoners.

De Bermudaanse vlag verenigt de mensen van dit prachtige eiland en vertegenwoordigt hun gemeenschappelijke erfgoed en identiteit. Bij DVC zijn we trots om deze symbolische vlag van Bermuda aan te bieden, zodat ook jij je verbonden kunt voelen met de rijke geschiedenis en cultuur van Bermuda.

Bermudaanse vlag kopen

Het is tijd om de vlag van Bermuda te kopen bij DVC! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van hoogwaardige vlaggen, inclusief de prachtige Bermuda vlag. Of je nu een vlag zoekt voor decoratie of om te hijsen aan een vlaggenmast, bij DVC is er altijd iets geschikts voor jou.

Heb je vragen of behoefte aan advies? Onze deskundige specialisten staan voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, chat of het contactformulier en wij helpen je graag verder. Bij DVC ben je verzekerd van kwaliteit, service en snelle levering. Koop vandaag nog jouw Bermuda vlag en toon trots jouw verbondenheid met dit prachtige eiland.

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Bermuda ontstaan?

De vlag van Bermuda is ontstaan tijdens de Engelse kolonisatie in de 17e eeuw. Het bevat de Britse Union Jack in de linkerbovenhoek als symbool van de band met het Verenigd Koninkrijk. Het wapen van Bermuda, met een rode leeuw en een zinkend schip, is toegevoegd aan de rechterkant van de vlag.

Wat is de Bermuda driehoek?

De Bermuda driehoek is een bekend gebied in de Atlantische Oceaan, tussen Bermuda, Miami en Puerto Rico, waar volgens de legende diverse vliegtuigen en schepen mysterieus zijn verdwenen. Het staat bekend om onverklaarbare verdwijningen en wordt geassocieerd met bovennatuurlijke fenomenen.