Bermudaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Vlag van Bermuda kopen? Bekend van de Bermudadriehoek, ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van Bermuda voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van Bermuda kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Bermudaanse vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Bermudaanse vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van Bermuda kopen?

Op zoek naar de vlag van Bermuda voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Bermudaanse vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van Bermuda is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Bermudaanse tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De vlag van Bermuda voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Bermudaanse vlag? Kies voor de vlag van Bermuda van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de vlag van Bermuda

De vlag van Bermuda is een rode Britse vaandel, wat betekent dat het een rode vlag is met in de linkerbovenhoek de Union Flag van het Verenigd Koninkrijk. Aan de rechterkant staat het wapen van Bermuda. De officiële staatsvlag ter zee is hetzelfde als de vlag ter land maar dan in het blauw. De Rode kleur van de vlag op het land is bijzonder voor een Brits overzees gebied, want in de meeste overzeese gebieden werd en wordt een blauwe vlag gebruikt. Een rood vaandel is in lijn met canada van voor 1965 en Zuid-Afrika van voor 1928. De rode vlag is al sinds 1910 in gebruik en is alleen een kleine verandering ondergaan in 1999 toen het wapen werd vergroot. Op het wapen van Bermuda is een rode leeuw te zien die een schild vasthoudt waarop een schip te zien is die schipbreuk aan het leiden is.

Het eerste schip dat, zover terug als er bronnen over zijn, schipbreuk leed in en strandde op Bermuda was een Portugees schip, maar daar is verder weinig over bekend, alleen dat ze waarschijnlijk varkens loslieten voor de volgende schipbreukelingen. De eerste Europeaan die er bewust heen ging was de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan de bermúdez. Van hem heeft Bermuda ook haar naam. In 1609 leed een Engels schip schipbreuk op het eiland en toen stichtte ze daar een Kolonie, deze schipbreuk zou afgebeeld zijn in het Bermudaanse wapen. Ten tijde van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog werd het eiland gebruikt door smokkelaars en in de Tweede Wereldoorlog als uitvalbasis van de Amerikanen. Vanaf de tijd dat Bermuda een officiële kolonie werd tot 1910 werd een blauw Brits vaandel gehesen.

Vlag van Bermuda regels

Een vlag als eerbetoon aan Bermuda hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de vlag van Bermuda gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kan je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een vlag van Bermuda kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van Bermuda online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier