Bhutaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Als je op zoek bent naar een Bhutaanse vlag van hoge kwaliteit, bieden wij precies wat je nodig hebt. Onze Bhutan vlaggen worden met jarenlange ervaring zorgvuldig geproduceerd, waardoor je verzekerd bent van een vlag van topkwaliteit. Het gebruik van kleurecht, wind-, water- en UV-bestendig vlaggendoek zorgt ervoor dat de heldere kleuren van de vlag lange tijd behouden blijven. Kies voor duurzaam vlaggenplezier met een vlag van DVC! Bestel vandaag nog en ontvang jouw vlag binnen twee werkdagen. Bij DVC garanderen we kwaliteit en tevredenheid!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Bhutaanse vlag kopen: kies uit verschillende soorten vlaggen

Bij DVC heb je de keuze uit verschillende soorten vlaggen! Of je nu op zoek bent naar een vlag voor aan de gevel, op de boot of in de vlaggenmast, bij ons vind je altijd de juiste Bhutaanse vlag. Onze vlaggen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zodat je altijd de juiste maat vindt voor jouw toepassing.

Bij DVC heb je de mogelijkheid om uit diverse materialen te kiezen voor jouw Bhutan vlag, zodat je altijd de perfecte vlag kunt vinden die past bij jouw situatie.

  • Voor onze Bhutaanse tafelvlaggen maken we gebruik van hoogwaardig Acetaat-zijde materiaal. Deze vlaggen zien er prachtig uit en gaan lang mee. Acetaatzijde heeft een mooie glans en geeft een zacht gevoel, ideaal voor binnengebruik dus!
  • Voor onze Bhutaanse mast- en gevelvlaggen gebruiken we het sterkste vlaggendoek dat er is, namelijk Spun-Poly. Hierdoor ben je verzekerd van een Bhutan vlag die bestand is tegen alle weersomstandigheden en er altijd mooi uit blijft zien.

Bij DVC vinden we het belangrijk dat onze Bhutaanse vlaggen gemakkelijk te bevestigen zijn. Daarom werken we al onze vlaggen met zorg af. Voor onze gevelvlaggen gebruiken we een kopband, koord en lusje om ze stevig vast te maken. Voor onze mastvlaggen maken we gebruik van een kopband en clips. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw vlag van Bhutan op de juiste manier bevestigd is en lang mooi blijft, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Kies de Bhutan vlag die het beste bij jou past en bestel hem eenvoudig online bij DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Nieuwe ontwikkelingen in de productie van Bhutaanse vlaggen

Bij DVC zijn we constant bezig met het verbeteren van onze productieprocessen en het vinden van duurzame oplossingen. Ook voor de productie van onze landenvlaggen kijken we naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Een van de nieuwe ontwikkelingen bij de productie van vlaggen is het gebruik van duurzame materialen. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van gerecyclede vezels voor onze vlaggendoek van Spun-Poly en Acetaatzijde. Hiermee verminderen we de belasting op het milieu en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Daarnaast zijn we ook bezig met het optimaliseren van onze productiemethoden, zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken en minder afval produceren. We streven naar een zo duurzaam mogelijke productie van onze Bhutaanse vlaggen, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Ontdek de symboliek achter de Bhutaanse vlag

De vlag van Bhutan is een van de meest unieke en symbolische vlaggen ter wereld. Het ontwerp van de vlag bevat vele elementen die elk een diepe betekenis hebben in de Bhutaanse cultuur en geschiedenis. We nemen je mee op een reis door de symboliek achter de vlag van Bhutan. Ontdek de betekenis:

  • De kleuren van de vlag: de Bhutan vlag heeft twee kleuren, namelijk oranje en geel. Oranje staat voor de boeddhistische spirituele traditie van het land, terwijl geel staat voor de seculiere macht van de regering.
  • De witte draak: het meest opvallende element van de Bhutaanse vlag is de witte draak. Deze draak staat symbool voor de naam van het land, Druk Yul, wat "Land van de Donderdraak" betekent. De draak staat ook voor de macht van de koning en het boeddhisme.
  • De drakenstaart: de staart verwijst naar de harmonie tussen religie en staat en de juiste balans tussen geestelijk en wereldlijk welzijn.

Bhutaanse vlag kopen

Ben jij op zoek naar de vlag van Bhutan? Bij DVC ben je verzekerd van een duurzame vlag die lang meegaat. Via onze handige online tool kun je gemakkelijk en snel de vlag van Bhutan kopen.

Onze specialisten staan voor je klaar via 031 (0)519 228 228, chat of het contactformulier voor persoonlijk advies. Bij DVC bieden we jou de beste service en snelle levering! Bestel nu jouw Bhutan vlag bij DVC en profiteer van onze voordelen!

Veelgestelde vragen

Waarom is er een draak op de vlag van Bhutan?

De draak op de vlag van Bhutan staat symbool voor de macht van de koning, die wordt geregeerd door de Druk Gyalpo, de "Draakkoning". De draak is een belangrijk symbool in de Bhutaanse cultuur en wordt gezien als een beschermer tegen kwaad en ongeluk. Het drakenmotief is ook te vinden in de architectuur van Bhutan en in traditionele kleding.

Welke landen hebben een draak op hun vlag?

Er zijn slechts twee landen ter wereld die een draak op hun vlag hebben: Bhutan en Wales. In de vlag van Bhutan is de draak afgebeeld naast de kleuren geel en oranje. In de Welshe vlag is een rode draak te zien op een wit en groen veld.

Bekijk de Welshe vlag hier.