Boliviaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bolivia is een divers land, met veelzijdige natuur en een prachtige cultuur, en niets belichaamt dit unieke karakter beter dan de Boliviaanse vlag. Bij DVC, dé expert op het gebied van vlaggen, bieden we de hoogste kwaliteit Bolivia vlaggen aan. De vlag van Bolivia bestaat uit drie horizontale banen in de kleuren rood, geel en groen. In het midden van de gele baan bevindt zich het wapen van Bolivia. Bij DVC zorgen we ervoor dat je de Boliviaanse vlag kunt kopen in de hoogste kwaliteit en met oog voor detail. Voeg een vleugje Zuid-Amerikaanse flair toe aan je leven en bestel vandaag nog jouw Boliviaanse vlag bij DVC!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de verschillende soorten Bolivia vlaggen?

Op zoek naar de perfecte Bolivia vlag? Bij DVC hebben we een breed scala aan vlagopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een tafelvlag, gevelvlag of mastvlag zoekt, we hebben het allemaal. Laten we kijken naar de verschillende soorten vlaggen die we aanbieden en de bijbehorende productinformatie.

Voor een elegante en compacte keuze hebben we de Boliviaanse tafelvlag van Acetaatzijde. Met een formaat van 10 x 15 cm en voorzien van een handig lusje en koord, kun je deze vlag moeiteloos op je bureau of tafel plaatsen.

Daarnaast hebben we de Boliviaanse gevelvlag van Spun-Poly, een populaire keuze voor het versieren van je huis of bedrijfspand. Met een formaat van 100 x 150 cm en uitgerust met een kopband, lusje en koord, is deze vlag geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter.

Als je op zoek bent naar een indrukwekkende vlag voor een mast, bieden we de Boliviaanse mastvlag van Spun-Poly aan. Met een formaat van 150 x 225 cm, voorzien van een kopband en clips, is deze vlag geschikt voor een mast van 6 of 7 meter.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Duurzame Boliviaanse vlaggen van hoogwaardige materialen

Bij DVC hechten we niet alleen waarde aan ons uitgebreide assortiment, maar ook aan duurzaamheid. Onze Bolivia vlaggen worden met zorg vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook een duurzame keuze vormen.

We maken gebruik van twee materialen voor de vlag van Bolivia: Acetaatzijde en Spun-Poly.

  • Acetaatzijde is een zacht doek met een glanzende uitstraling en is ideaal voor tafelvlaggen en binnengebruik.
  • Spun-Poly is een duurzaam vlaggendoek dat zeer geschikt is voor buitengebruik en een langere levensduur heeft dan andere doeksoorten. Hierdoor is het de perfecte keuze voor gevelvlaggen en mastvlaggen.

Door te kiezen voor onze duurzame vlag van Bolivia, draag je bij aan een beter milieu. We streven voortdurend naar verbetering van onze productieprocessen en maken gebruik van gerecyclede vezels, waardoor we de belasting op het milieu verminderen. Met DVC kies je voor hoogwaardige vlaggen die met zorg zijn vervaardigd en tegelijkertijd duurzaam zijn.

De Boliviaanse vlag en zijn historische betekenis

De vlag van Bolivia is veel meer dan slechts een kleurrijk stuk stof. Het is een symbool van trots, erfgoed en een rijke geschiedenis. Met zijn opvallende ontwerp en diepe symboliek weerspiegelt deze vlag de moed en strijd van het Boliviaanse volk.

Hier zijn de kenmerken van de Boliviaanse vlag:

  • Rood: representeert het moedige bloed dat werd vergoten tijdens de onafhankelijkheidsstrijd en staat voor de dapperheid van het volk.
  • Geel: symboliseert de rijkdom aan natuurlijke hulpbronnen van Bolivia, zoals goud en mineralen, die het land hebben gevormd.
  • Groen: vertegenwoordigt de weelderige natuurlijke schoonheid en vruchtbare landbouwgrond van het land.

Het centrale wapen op de Boliviaanse vlag toont een gekroonde condor op een ovaal schild. De condor symboliseert vrijheid en de kracht van de Boliviaanse natie, terwijl het schild staat voor de onafhankelijkheid en soevereiniteit van het land.

Bij DVC zijn we trots om hoogwaardige vlaggen van Bolivia aan te bieden, die deze diepgaande historische betekenis perfect tot leven brengen. Ontdek de pracht en symboliek van de Boliviaanse vlag en voel de verbondenheid met dit fascinerende land.

Boliviaanse vlag kopen

Koop de vlag van Bolivia in de gebruiksvriendelijke webshop van DVC. Onze voordelen maken het kopen bij DVC een slimme keuze:

  • Voorraad en snelle levering
  • Hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Friese nuchterheid

Heb je vragen over de aankoop van de Bolivia vlag of wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Bestel nu de vlag van Bolivia en profiteer van de eindeloze voordelen van DVC.

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de vlag van Bolivia?

De vlag van Bolivia heeft een aantal symbolische betekenissen. De rode kleur staat voor moed en dapperheid, de gele kleur symboliseert de natuurlijke rijkdommen van het land, en de groene kleur vertegenwoordigt de vruchtbaarheid en het streven naar een duurzame ontwikkeling.

Waar staat Bolivia bekend om?

Bolivia staat bekend om zijn rijke inheemse culturen, adembenemende landschappen, waaronder de Andes, het Amazone regenwoud en het Titicacameer, en historische bezienswaardigheden zoals de oude stad Tiwanaku en de zoutvlaktes van Uyuni.