Bonaire vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Klaar om jouw Bonaire avontuur te omarmen met een vlag die sprankelt als de Caribische zon? Bij DVC hebben we precies wat je zoekt! De Bonairiaanse vlag is een ware ode aan dit betoverende eiland, met zijn levendige kleuren en kenmerkende ontwerp. De vlag bestaat uit drie banen die in een diagonale richting van linksonder naar rechtsboven lopen. Deze banen bestaan uit de kleuren geel, wit en blauw. In het hart van de witte baan schittert een rode ster, omringd door een opvallende zwarte kompasring. Ontdek nu de hoogwaardige Bonaire vlaggen die wij bij DVC aanbieden en laat jouw trots op dit paradijselijke stukje Nederland wapperen in de wind.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Welke verschillende soorten Bonairiaanse vlaggen zijn er?

Wij begrijpen dat iedereen unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om het tonen van hun trots voor Bonaire. Daarom hebben we een breed scala aan opties samengesteld om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Voor een compacte en elegante weergave hebben we de tafelvlag van Acetaatzijde in het formaat 10 x 15 cm, compleet met een lusje en koord.

Voor maritieme avonturen op de wateren rondom Bonaire hebben we de bootvlag van Spun-Poly, met een formaat van 50 x 75 cm. Deze vlag is uitgerust met een kopband, lusje en koord, waardoor hij gemakkelijk aan boord kan worden bevestigd.

Voor een opvallende aanwezigheid aan je gevel bieden we de gevelvlag van Spun-Poly aan, in het formaat 100 x 150 cm. Met een stevige kopband, lusje en koord is deze vlag perfect geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter. Het is een populair formaat dat zeker de aandacht zal trekken.

Voor grotere masten hebben we de mastvlag van Spun-Poly in twee maten: 150 x 225 cm en 200 x 300 cm. Beide vlaggen zijn voorzien van een sterke kopband en clips. De 150 x 225 cm variant is geschikt voor een mast van 6 of 7 meter, terwijl de 200 x 300 cm variant perfect is voor een mast van 8 of 9 meter.

Bij DVC streven we ernaar om een breed assortiment aan te bieden, zodat je de perfecte Bonaire vlag kunt vinden die past bij jouw specifieke wensen en situatie.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly en Poly-Glans
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het verschil tussen een indoor en een outdoor Bonaire vlag

Wil je weten wat het verschil is tussen een indoor en een outdoor Bonaire vlag? Het belangrijkste verschil zit hem in het materiaal en de constructie.

Onze indoor Bonairiaanse vlaggen zijn gemaakt van Acetaatzijde met levendige kleuren, perfect voor gebruik binnenhuis. Ze zijn lichtgewicht en kunnen gemakkelijk aan muren, tafels of stands worden bevestigd.

Onze outdoor vlaggen van Bonaire zijn daarentegen gemaakt van Spun-Poly, een materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn voorzien van stevige kopbanden en dubbele stiksels om te weerstaan aan wind en regen.

Ben je benieuwd naar al onze materialen? Bekijk dan onze blog over de verschillende doeksoorten die we aanbieden. Ontdek welke eigenschappen ze hebben en welk materiaal het meest geschikt is voor jouw specifieke toepassing. Of je nu op zoek bent naar een vlag voor binnen of buiten, wij hebben de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze

Het verhaal achter de vlag van Bonaire

Het verhaal achter de vlag van Bonaire is doordrenkt van betekenis en symboliek die teruggaat tot de oorsprong van het eiland. Deze unieke vlag weerspiegelt de rijke geschiedenis en culturele identiteit van Bonaire.

Met zijn drie diagonale banen in geel, wit en blauw, symboliseert de Bonaire vlag de warmte van de zon, de zuiverheid van de stranden en de helderblauwe wateren die het eiland omringen. Het ontwerp weerspiegelt de levendigheid en energie van het eiland.

Wist je dat:

  • De vlag van Bonaire in 1981 officieel werd aangenomen?
  • De gele kleur staat voor het optimisme, de vreugde en het enthousiasme van de bevolking?
  • De witte kleur staat voor zuiverheid, vrede en harmonie?
  • De blauwe kleur de Caribische wateren en de vrijheid van het eiland symboliseert?
  • De rode ster in het midden van de Bonairiaanse vlag, de eenheid en solidariteit van de bevolking vertegenwoordigt?
  • De zwarte kompasring om de ster heen herinnert aan de rijke maritieme geschiedenis van Bonaire?

De Bonaire vlag is meer dan alleen een stuk stof. Het is een symbool van trots, verbondenheid en de unieke identiteit van dit prachtige eiland in de Cariben.

Bonairiaanse vlag kopen

Bij DVC vind je de ideale Bonairiaanse vlag om jouw trots en liefde voor Bonaire te laten zien. Met zorg en vakmanschap geproduceerd, garanderen wij een vlag van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Naast de vlag van Bonaire hebben we een ruime voorraad van vlaggen uit alle hoeken van de wereld.

Ontdek ons brede assortiment en bestel vandaag nog jouw perfecte Bonaire vlag. Bij vragen of hulp staan onze toegewijde medewerkers voor je klaar via 031 (0)519 228 228, chat of het contactformulier. Koop nu de Bonaire vlag bij DVC, en profiteer van de eindeloze voordelen.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de vlag van Bonaire?

De vlag van Bonaire heeft een diepe betekenis. Het blauw vertegenwoordigt de heldere Caribische zee, terwijl geel staat voor het optimisme en de energie van het eiland. De rode ster symboliseert de eenheid en solidariteit van de bevolking

Is Bonaire een mooie vakantiebestemming?

Zeker weten! Bonaire is een prachtige vakantiebestemming met zijn betoverende natuur, kristalheldere wateren en schitterende stranden. Het eiland biedt volop mogelijkheden voor ontspanning, avontuur en het verkennen van de unieke Caribische sfeer. Een paradijselijk toevluchtsoord dat je niet wilt missen!