Bosnische vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de prachtige Bosnische vlag bij DVC! Onze vlaggen vangen de rijke geschiedenis en unieke cultuur van Bosnië en Herzegovina. De Bosnische vlag kun je herkennen aan de blauwe achtergrond, de gele driehoek aan de rechterzijde en de negen witte sterren. Met zorg gemaakt van duurzame materialen, zijn ze klaar om jouw trots te tonen. Bestel vandaag nog en geniet snel van jouw Bosnië vlag!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Bosnische vlag: verschillende soorten en formaten

Ontdek de verscheidenheid aan Bosnië vlaggen bij DVC! We bieden een breed scala aan verschillende soorten en formaten om aan al jouw behoeften te voldoen:

 • Voor een stijlvolle en compacte optie hebben we de Bosnische tafelvlag van 10 x 15 cm. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, voegt deze vlag een vleugje Bosnische trots toe aan je bureau, tafel of display. De tafelvlag wordt gemaakt van acetaatzijde, een stevig doeksoort van 100% polyester.
 • Maak een groter statement met onze Bosnische gevelvlag. Deze vlag, gemaakt van duurzaam materiaal, meet 100 x 150 cm en is ideaal voor het decoreren van gevels, buitenruimtes of evenementenlocaties. De gevelvlag wordt gemaakt van Spun-Poly, het sterkste vlaggendoek dat er is.
 • Wil je een indrukwekkende vertoning op masten? Kies dan voor onze Bosnische mastvlag, verkrijgbaar in het formaat: 150 x 225 cm, geschikt voor een mast van 6 of 7 meter. Deze vlaggen zijn ontworpen om te wapperen in de wind en de aandacht te trekken bij openbare gebouwen, bedrijven of evenementen. Voor de mastvlag wordt er gebruikgemaakt van het sterkste vlaggendoek dat er is, Spun-Poly.

Bij DVC staan we voor kwaliteit en zorg. Onze vlaggen van Bosnië worden zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, zodat je lang kunt genieten van een prachtige vlag. Ontdek de veelzijdigheid van Bosnië vlaggen bij DVC en laat op unieke en opvallende wijze jouw liefde voor Bosnië en Herzegovina zien.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De stappen in het productieproces van Bosnische vlaggen

Wij produceren zorgvuldig al onze landen vlaggen in onze fabriek. De volgende stappen worden genomen in het productieproces van onze Bosnië vlaggen:

 • Zeefdrukken: het ontwerp wordt overgebracht op een fijnmazig gaas (het raam) en bedrukt op het vlagdoek met behulp van inkt en zeef.
 • Drogen en fixeren: de bedrukte vlag wordt gedroogd, gefixeerd en indien nodig gestreken om de kleuren te fixeren en de vlag er mooi uit te laten zien.
 • Confectie: de vlag wordt volledig afgewerkt, inclusief het toevoegen van details zoals kopbanden, koorden en lussen.
 • Kwaliteitscontrole: elke vlag wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet.
 • Verpakking: de vlag wordt opgevouwen en verpakt om de kwaliteit te behouden tijdens verzending en opslag.

Wij volgen deze stappen nauwkeurig om ervoor te zorgen dat elke vlag van Bosnië die we produceren van uitstekende kwaliteit is. We zijn toegewijd aan vakmanschap en leveren vlaggen waar je trots op kunt zijn.

De herkomst van de Bosnische vlag

De Bosnië vlag heeft een interessante herkomst die teruggaat tot de geschiedenis van het land. Hier zijn enkele fascinerende feiten over de herkomst van de vlag van Bosnië:

 • De huidige vlag werd officieel aangenomen op 4 februari 1998 en heeft een diepe symbolische betekenis. De vlag bestaat uit een blauwe achtergrond met een geel driehoek aan de rechterkant met daaronder negen witte sterren (waarvan twee halve).
 • De kleuren van de vlag van Bosnië hebben elk een speciale betekenis. Zo is de blauwe achtergrond gebaseerd op de vlag van de Europese Unie. De gele driehoek staat symbool voor de vorm van Bosnië en Herzegovina en voor de drie volken die in het land leven, de Serviërs, de Kroaten en de Bosniakken. De negen sterren vertegenwoordigen de oneindigheid van Europa.
 • De oorsprong van de sterren in de Bosnië vlag gaat terug tot de middeleeuwen, toen ze werden gebruikt in het wapenschild van de Kotromanić-dynastie, een heersende familie in het middeleeuwse Bosnië. Deze sterren waren ook te vinden op oude grafstenen en monumenten in het land.
 • De Bosnische vlag is een symbool van eenheid, diversiteit en vreedzaam samenleven. Het vertegenwoordigt de kracht en veerkracht van het Bosnische volk, evenals hun streven naar vrede en stabiliteit.

Bij DVC begrijpen we het belang van historische betekenis en symboliek. Daarom bieden wij hoogwaardige vlaggen van Bosnië aan, met zorg vervaardigd volgens de hoogste standaarden. Met onze vlaggen kun je de rijke geschiedenis en unieke identiteit van Bosnië en Herzegovina op een prachtige manier presenteren.

Bosnische vlag kopen

Ontdek de vlag van Bosnië bij DVC en laat je betoveren! Met onze unieke collectie brengen we de kleuren en symboliek van Bosnië en Herzegovina tot leven. Kies voor creativiteit, kwaliteit en een vleugje Friese nuchterheid.

De vlag van Bosnië kun je gemakkelijk kopen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, maak gebruik van onze handige chatfunctie of vul het contactformulier in. Voeg een stukje Bosnische trots toe aan je leven met de vlag van Bosnië en Herzegovina van DVC!

Veelgestelde vragen

Waar ligt Bosnië en Herzegovina?

Bosnië en Herzegovina is een land dat zich bevindt op het Balkanschiereiland in Zuidoost-Europa. Het deelt grenzen met Kroatië in het noorden, westen en zuiden, Servië in het oosten en Montenegro in het zuidoosten. De hoofdstad van Bosnië en Herzegovina is Sarajevo.

Waar is de naam Bosnië en Herzegovina afkomstig van?

De naam Bosnië en Herzegovina is afkomstig van de regio's Bosnië en Herzegovina die samen het land vormen. "Bosnië" verwijst naar de regio Bosnië, terwijl "Herzegovina" verwijst naar de regio Herzegovina.

Bekijk hier de Griekse vlag en de Roemeense vlag