Braziliaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC kun je Brazilië vlaggen in alle soorten en maten. De vlag van Brazilië bestaat uit een opvallende combinatie van groen, geel, blauw en wit, met een blauwe cirkel die 27 witte sterren bevat. Onze Braziliaanse vlaggen zijn duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zodat je er lang van kunt genieten. We hechten veel waarde aan Friese transparantie, wat betekent dat we open en eerlijk zijn over de herkomst van onze producten en de manier waarop we ze produceren. Bestel vandaag nog een vlag bij DVC en laat zien dat je dit prachtige land steunt.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Braziliaanse vlag kopen: kies jouw favoriet

Bij DVC maken we de vlag van Brazilië met de grootste zorg en aandacht voor detail. We bieden verschillende maten aan, zodat je de perfecte vlag kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften. Of je nu een vlag nodig hebt voor in de mast, aan de gevel of op tafel, bij DVC hebben we het allemaal.

Onze Braziliaanse vlaggen voor in de mast en aan de gevel worden gemaakt van het sterke vlaggendoek PETFLAG-Spun of Spun-Poly. Dit hoogwaardige materiaal gaat 20% langer mee dan andere doeksoorten en heeft zowel een goede trek- als naadsterkte. De tafelvlag wordt gemaakt van acetaatzijde, een stevige doeksoort van 100% polyester met een mooie glans die lang meegaat.

De Braziliaanse gevelvlaggen zijn voorzien van een hoge kwaliteit afwerking, inclusief een kopband, lusje en koord, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt. De vlag voor in de mast is voorzien van een kopband en clips, zodat de vlag eenvoudig kan worden gehesen.

Bij DVC kun je erop vertrouwen dat je de beste kwaliteit krijgt, dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met behulp van zowel zeefdruk als digitaal drukken.

In onze simpele online tool kun je zelf de Brazilië vlag volledig samenstellen. Je kunt kiezen welk:

 • Type vlag
 • Formaat
 • Doekkwaliteit
 • Uitvoering
 • Hoeveelheid

Wij leveren de Braziliaanse vlag met heldere kleuren en de beste kwaliteit. Wil je lang van jouw kleurrijke Brazilië vlag kunnen genieten? Kies dan voor een vlag van DVC, dé specialist in vlaggen van topkwaliteit.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly en Petflag-Spun
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van een goede Braziliaanse vlag

Een goede kwaliteit vlag is van groot belang omdat het een belangrijk symbool is van een land, organisatie of evenement. Een vlag moet herkenbaar zijn van veraf en daarom is het belangrijk dat de kleuren helder zijn en de afbeelding of tekst scherp en duidelijk is. Een vlag die niet van goede kwaliteit is, kan zijn kleur verliezen en de afbeelding of tekst kan vervagen of uitrekken, waardoor de vlag onherkenbaar wordt.

Bij DVC hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze vlaggen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en druktechnieken om ervoor te zorgen dat onze vlaggen een lange levensduur hebben en er altijd representatief uitzien. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan vlaggen, waaronder de Nederlandse vlag, provincievlaggen, gemeentevlaggen, vlaggen van andere landen en vlaggen voor evenementen. Zo kunnen we voor iedere klant de perfecte vlag leveren, van uitstekende kwaliteit.

Ontdek de betekenis van de vlag van Brazilië

De vlag van Brazilië is een van de meest herkenbare vlaggen ter wereld en heeft een rijke symboliek die de geschiedenis, cultuur en waarden van het land weerspiegelt. Hieronder volgen enkele belangrijke kenmerken van de Brazilië vlag:

 • De vlag bestaat uit een groene achtergrond met een gele ruit in het midden.
 • In de ruit staat een blauwe bol met daarop 27 witte sterren, die de 27 staten en het federale district van Brazilië vertegenwoordigen.
 • De groene kleur symboliseert het uitgestrekte regenwoud van het Amazonegebied.
 • De gele kleur staat voor de rijkdom van de natuurlijke hulpbronnen van Brazilië.
 • De blauwe bol op de vlag van Brazilië vertegenwoordigt de hemel en het water, twee belangrijke elementen voor het land.
 • De 27 sterren op de bol zijn gerangschikt in de vorm van het sterrenbeeld Zuiderkruis, dat alleen te zien is in het zuidelijk halfrond en dus symbool staat voor de unieke geografische ligging van Brazilië.
 • De Brazilië vlag symboliseert ook de eenheid en diversiteit van het land, met de verschillende kleuren en vormen die samen een harmonieus geheel vormen.
 • Het is een trotse weergave van de geschiedenis en cultuur van Brazilië, en wordt door Brazilianen over de hele wereld geëerd en gerespecteerd.

Braziliaanse vlag kopen

Bij DVC kun je de Braziliaanse vlag helemaal op maat laten maken! Of je nou een vlag nodig hebt voor aan de gevel, in de mast of op tafel, bij DVC hebben we het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw vlag van Brazilië van topkwaliteit bij DVC!

Koop de vlag van Brazilië eenvoudig online in de webshop van DVC. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan wij voor je klaar via onze chat, het contactformulier of telefonisch op 031 (0)519 228 228.

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de 27 sterren op de Braziliaanse vlag?

De Braziliaanse vlag heeft 27 sterren die de sterrenbeelden van de Braziliaanse staten vertegenwoordigen. De vlag heeft ook een blauw vlak met een gele ronde schijf in het midden, waarop "Ordem e Progresso" ("Orde en Vooruitgang" in het Portugees) staat geschreven. Het blauwe vlak staat voor de lucht en de oceaan, terwijl de gele schijf staat voor de rijkdom en natuurlijke hulpbronnen van het land. De sterren werden in 1889 op de vlag geplaatst, toen Brazilië een republiek werd en de oude monarchistische symbolen werden verwijderd.

Is de vlag van Brazilië veranderd?

De huidige vlag van Brazilië is sinds 1889 in gebruik en heeft sindsdien geen grote veranderingen ondergaan. Er zijn echter enkele kleine wijzigingen aangebracht, zoals het aantal sterren op de vlag. In 1960, toen de Braziliaanse regering de nieuwe hoofdstad Brasília oprichtte, werd er een extra ster aan de vlag toegevoegd om het Federale District te vertegenwoordigen. Afgezien van deze kleine wijzigingen, is het basisontwerp van de Brazilië vlag nog steeds hetzelfde als in 1889.