Britse Maagdeneilanden vlag

Vanaf € 41,00 € 49,61 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de vlag van de Britse Maagdeneilanden ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van de Britse Maagdeneilanden voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van de Britse Maagdeneilanden kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Britse Maagdeneilanden vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een vlag van de Britse Maagdeneilanden van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van de Britse Maagdeneilanden kopen?

Op zoek naar een Britse Maagdeneilanden vlag voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Britse Maagdeneilanden vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van de Britse Maagdeneilanden is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Britse MAagdeneilanden tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Britse Maagdeneilanden vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Britse Maagdeneilanden vlag? Kies voor de vlag van de Britse Maagdeneilanden van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de vlag van de Britse Maagdeneilanden

De vlag van de Britse Maagdeneilanden is een Blauw Brits vaandel met aan de rechterkant het wapen van de Britse Maagdeneilanden. Omdat het een Brits vaandel is heeft het in de linkerbovenhoek de vlag van het Verenigd Koninkrijk ofwel de Union Flag. Het wapen van de Britse Maagdeneilanden is een groen schild waarop een vrouw is afgebeeld. De vrouw is in het wit gekleed en om haar heen zijn elf gouden olielampen afgebeeld. De vrouw moet de heilige Ursula van Keulen voorstellen en zij zou een bedevaart naar Rome gehouden hebben met 10.000 maagden. Deze maagden zouden daarna in Keulen allemaal aan de martelaarsdood zijn gestorven. Toen Columbus de eilanden van het Britse Maagdeneilanden in 1493 zag, moest hij aan het verhaal van Ursula van Keulen denken en daar komt de naam dan ook vandaan. Onder het wapen staat het Latijnse woord Vigilate, wat “wees waakzaam” betekent.

Pas in 1960 werden de Britse Maagdeneilanden een eigen kolonie, tot die tijd was het onderdeel geweest van de Britse benedenwindse Eilanden. Tot 1960 werd dan ook die vlag gehesen. De vlag van de Britse benedenwindse Eilanden was niet heel erg anders dan de huidige vlag van de Britse Maagdeneilanden, want ook de Britse Benedenwindse Eilanden hadden een blauw brits vaandel. De vlag van 1960 is met kleine aanpassingen in 1999 dezelfde vlag als de huidige vlag van de Britse Maagdeneilanden. In 1999 zijn er twee kleine aanpassingen geweest aan de vlag, de ene is dat het wapen van de Britse Maagdeneilanden wit omlijnd werd en het tweede is dat het wapen werd vergroot.

Vlag van de Britse Maagdeneilanden regels

Een vlag als eerbetoon aan de Britse Maagdeneilanden hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de vlag van de Britse Maagdeneilanden gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kan je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een vlag van de Britse Maagdeneilanden kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van de Britse Maagdeneilanden online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier