Britse Maagdeneilanden vlag

Vanaf € 41,00 € 49,61 incl.btw

De Britse Maagdeneilanden zijn een prachtige eilandengroep in het Caraïbisch gebied. En wat is er nu beter om je verbondenheid met deze adembenemende bestemming te laten zien dan met de vlag van de Britse Maagdeneilanden? De vlag kenmerkt zich door een diepblauwe achtergrond met het Britse Union Jack in de linkerbovenhoek en het wapen van de Britse Maagdeneilanden aan de rechterkant. Bij DVC staan we klaar om jou te voorzien van een vlag van hoge kwaliteit, zodat je je passie voor dit paradijselijke stukje aarde kunt uiten.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

De opties van Britse Maagdeneilanden vlaggen

Bij DVC hebben we een breed scala aan opties als het gaat om Britse Maagdeneilanden vlaggen. Of je nu een gevelvlag of een mastvlag zoekt, we hebben de perfecte keuze voor jou.

  • Onze gevelvlag van Spun-Poly heeft een formaat van 100 x 150 cm en is uitgerust met een kopband, lusje en koord. Deze vlag is speciaal ontworpen voor een vlaggenstok van 2 meter. Het is een populair formaat dat ideaal is om aan je gevel te bevestigen. Met deze gevelvlag kun je met trots je liefde voor de Britse Maagdeneilanden tonen.
  • Voor wie op zoek is naar een indrukwekkende mastvlag hebben we de perfecte oplossing. Onze mastvlag van Spun-Poly heeft een formaat van 150 x 225 cm en is voorzien van een kopband en clips. Deze vlag is speciaal geschikt voor masten van 6 of 7 meter hoog. Met zijn imposante afmetingen zal deze mastvlag zeker de aandacht trekken en je enthousiasme voor de Britse Maagdeneilanden uitdragen.

Bij DVC streven we altijd naar kwaliteit en duurzaamheid, zodat je lang van jouw Britse Maagdeneilanden vlag kunt genieten. Of je nu kiest voor de gevelvlag of de mastvlag, je kunt erop vertrouwen dat je bij ons een hoogwaardig product ontvangt.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De rol van innovatie en technologie in de productie van vlaggen

De wereld van vlaggenproductie heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt op het gebied van innovatie en technologie. Dankzij deze ontwikkelingen kunnen vlaggen nu van hoge kwaliteit worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve materialen.

Digitale druktechnologie is een belangrijke innovatie, waardoor complexe ontwerpen met hoge resolutie op vlaggen kunnen worden gedrukt. Nieuwe materialen, zoals gerecyclede stoffen en milieuvriendelijke inkt, dragen bij aan duurzamere productie.

Geavanceerde apparatuur voor het snijden, naaien en afwerken van vlaggen verbetert de kwaliteit en duurzaamheid. Innovatie en technologie spelen een essentiële rol in het creëren van vlaggen die beter zijn voor het milieu en tegelijkertijd visueel indrukwekkend zijn.

De herkomst van de Britse Maagdeneilandse vlag

De herkomst van de Britse Maagdeneilandse vlag brengt ons terug naar een tijd van ontdekking en avontuur. Het verhaal begint in de 17e eeuw, toen de Britse vloot deze prachtige eilandengroep voor het eerst ontdekte. De zeevaarders waren betoverd door de ongerepte schoonheid van de Maagdeneilanden en wilden een symbool van hun heerschappij en ontdekkingstocht achterlaten.

De vlag is doordrenkt van symboliek:

  • Het diepblauw van de achtergrond vertegenwoordigt de uitgestrekte oceaan die de eilanden omringt
  • De Britse Union Jack in de linkerbovenhoek weerspiegelt de koloniale banden met het Verenigd Koninkrijk. Maar er is meer aan deze vlag dan alleen een patriottische boodschap.
  • Het wapen dat zich op de vlag bevindt staat voor de ontdekkingsreizen en handelsactiviteiten die de eilanden hebben gekenmerkt.

De Britse Maagdeneilandse vlag is niet alleen een symbool van soevereiniteit, maar ook van de natuurlijke pracht en historische betekenis van deze eilanden. Het is een eerbetoon aan de ontdekkingsreizigers die hun stempel hebben gedrukt op dit paradijselijke stukje aarde.

Britse Maagdeneilandse vlag kopen

Bij DVC is het kopen van de vlag van de Britse Maagdeneilanden een eenvoudig en plezierig proces. Met onze ruime voorraad kunnen we alle vlaggen binnen twee werkdagen bij jou leveren. Of je nu de vlag wilt hijsen tijdens een nationale viering of simpelweg je trots wilt tonen voor de Britse Maagdeneilanden, bij DVC ben je aan het juiste adres.

Onze specialisten staan altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu vragen hebt over de aankoop van de Britse Maagdeneilanden vlag of meer wilt weten over onze producten, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de vlag van de Britse Maagdeneilanden?

De vlag van de Britse Maagdeneilanden symboliseert de band met het Verenigd Koninkrijk. Het blauwe veld vertegenwoordigt de oceaan, terwijl het Union Jack de historische connectie weergeeft. Het is een symbool van identiteit en gemeenschap voor de inwoners van de Britse Maagdeneilanden.

Waar liggen de Britse Maagdeneilanden?

De Britse Maagdeneilanden liggen in het Caribisch gebied, ten oosten van Puerto Rico. Het is een eilandengroep bestaande uit meer dan 50 eilanden, waarvan slechts 15 bewoond zijn. De eilanden staan bekend om hun prachtige stranden, turquoise wateren en weelderige natuur, waardoor ze een populaire toeristische bestemming zijn.