Brunese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Stap binnen in de wereld van de Brunese vlag en laat je meevoeren door de betoverende kleuren en rijke geschiedenis. Als een van de oudste vlaggen ter wereld weet de vlag van Brunei ongetwijfeld indruk te maken. Met zijn levendige combinatie van koninklijk geel, sierlijk wit, zwart en vurig rood straalt deze vlag trots en traditie uit. Bij DVC, dé specialist op het gebied van vlaggen, kun je terecht om deze prachtige Bruneise vlag van hoge kwaliteit te kopen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Kies jouw favoriete afwerking en materiaal

Bij het kiezen van jouw perfecte Brunei vlag, heb je bij DVC de vrijheid om jouw favoriete afwerking en materiaal te kiezen. Zo kun je de vlag helemaal aanpassen naar jouw wensen en behoeften.

 • Voor de tafelvlag van Brunei bieden we een elegante afwerking van Acetaatzijde aan. Met een formaat van 10 x 15 cm is deze compacte vlag perfect voor het verfraaien van jouw bureau, tafel of andere kleine oppervlakken. Het wordt geleverd met een handig lusje en koord, zodat je het gemakkelijk kunt bevestigen en verplaatsen.
 • Als het gaat om de gevelvlag van Brunei, maken we gebruik van duurzaam Spun-Poly materiaal. Met een royale afmeting van 100 x 150 cm is deze vlag ideaal voor het laten wapperen aan jouw gevel. Het is voorzien van een stevige kopband, lusje en koord, zodat je het moeiteloos aan een vlaggenstok van 2 meter kunt bevestigen. Dit populaire formaat zorgt ervoor dat jouw vlag opvalt en trots de Bruneise kleuren draagt.
 • Voor een indrukwekkende mastvlag van Brunei bieden we ook Spun-Poly materiaal aan. Met een formaat van 150 x 225 cm is deze vlag geschikt voor masten van 6 of 7 meter. Het heeft een stevige kopband en clips, waardoor je het gemakkelijk kunt bevestigen en het stevig op zijn plaats blijft tijdens winderige dagen. Laat jouw trots op Brunei hoog in de lucht wapperen met deze imposante mastvlag.

Ongeacht welke afwerking en materiaal je kiest, bij DVC zorgen we ervoor dat je een hoogwaardige Brunei vlag ontvangt die met zorg en vakmanschap is vervaardigd.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe behoud je de kwaliteit van jouw vlag?

Om ervoor te zorgen dat jouw Brunese vlag altijd in topconditie blijft en zijn prachtige uitstraling behoudt, is het belangrijk om de juiste zorg en onderhoud te bieden. Hier zijn enkele eenvoudige tips om de kwaliteit van jouw vlag te behouden:

 • Reinig de vlag regelmatig met mild zeepwater en spoel grondig af.
 • Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of bleekmiddel, omdat dit de stof kan beschadigen.
 • Hang de vlag op een geschikte plaats waar deze niet in contact komt met scherpe voorwerpen of ruwe oppervlakken.
 • Haal de vlag naar binnen bij slecht weer en bewaar hem op een veilige plek.
 • Controleer regelmatig op eventuele slijtage of beschadigingen en repareer deze indien nodig.
 • Overweeg om jouw vlag periodiek te laten reinigen en onderhouden door professionals voor een langere levensduur.

Met deze simpele richtlijnen kun je ervoor zorgen dat jouw Brunei vlag altijd stralend en representatief is.

De historische betekenis van de vlag van Brunei

De Brunei vlag heeft een rijke historische betekenis die diep geworteld is in de cultuur en identiteit van het land. Elk aspect van de vlag, van de kleuren tot het ontwerp, draagt een symboliek die het verhaal van Brunei vertelt.

 • Koninklijk geel: vertegenwoordigt het sultanaat van Brunei en symboliseert de koninklijke status van het land.
 • Sierlijk wit: staat voor zuiverheid, vrede en harmonie, essentiële waarden binnen de Bruneise samenleving.
 • Vurig rood: symboliseert moed, passie en de geest van het Bruneise volk.
 • Diep zwart: heeft geen diepe betekenis. Vaak wordt deze kleur gebruikt om het contrast en de visuele impact van de vlag te vergroten.
 • Diagonale strepen: representeren de rivieren die door Brunei stromen en zijn een eerbetoon aan de rijke natuurlijke hulpbronnen van het land.

De historische betekenis van de Brunese vlag weerspiegelt de trots en tradities van het land en blijft een belangrijk symbool van nationale identiteit.

Brunese vlag kopen

Bij DVC bieden wij de hoogste kwaliteit vlaggen met een lange levensduur, en de Brunese vlag is daar geen uitzondering op. Als jouw bron voor wereldvlaggen hebben wij de vlag van Brunei op voorraad, klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Onze vlaggen worden met zorg vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, zodat ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik.

Heb je vragen over de Brunese vlag of wil je hulp bij het maken van de juiste keuze? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chatfunctie op de website of het contactformulier. Bij DVC streven we naar jouw volledige tevredenheid bij het kopen van de vlag van Brunei.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de Brunese vlag eruit?

De Brunei vlag bestaat uit een gele achtergrond met een diagonale zwarte en witte streep die van de linkerbovenhoek naar de rechteronderhoek loopt. In het midden van de vlag staat het wapen van Brunei.

Waarom is Brunei zo rijk?

Brunei is een van de rijkste landen ter wereld vanwege zijn overvloedige olie- en gasreserves. Het land is een belangrijke olieproducent en exporteur, wat heeft geleid tot aanzienlijke inkomsten en welvaart. De olie- en gassector vormen de ruggengraat van de economie van Brunei en dragen bij aan zijn welvaart.