Burkinese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de prachtige Burkinese vlag bij DVC! De vlag van Burkina Faso is een symbool van trots, eenheid en de rijke geschiedenis van dit West-Afrikaanse land. Met zijn levendige kleuren en symbolische betekenis is de Burkina Faso vlag een essentieel onderdeel van nationale vieringen en evenementen. Bij DVC bieden we hoogwaardige vlaggen aan die met zorg zijn vervaardigd. Of je nu een inwoner van Burkina Faso bent, een gepassioneerde wereldreiziger of een organisatie die de diversiteit van landen wil vieren, bij ons kun je de vlag van Burkina Faso gemakkelijk en snel kopen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vier de diversiteit van Burkina Faso met een vlag van DVC

De Burkinese vlag is een veelzijdige vlag die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu een trotse Burkinees bent of gewoon gecharmeerd bent van dit prachtige land, deze vlag zal zeker opvallen. Hier zijn enkele gelegenheden waarin je de vlag van Burkina Faso kunt gebruiken:

  • Culturele festivals: breng de kleurrijke en levendige cultuur van Burkina Faso tot leven tijdens culturele festivals. Versier podia, tenten en stands met de Burkina Faso vlag om de rijke tradities van het land te vieren.
  • Zakelijke bijeenkomsten: maak indruk op zakelijke evenementen met een vleugje diversiteit en internationaliteit. Plaats de vlag van Burkina Faso op strategische plekken om te laten zien dat jouw bedrijf openstaat voor wereldwijde connecties en culturele uitwisseling.
  • Educatieve instellingen: verrijk het leerproces en bevorder cultureel begrip op scholen en universiteiten. Hang de Burkinese vlag op in klaslokalen of gebruik hem als onderdeel van educatieve projecten over verschillende landen en culturen.
  • Gemeenschapsevenementen: versterk de gemeenschapsbanden en vier de diversiteit binnen jouw buurt. Gebruik de Burkina Faso vlag tijdens straatfeesten, buurtbijeenkomsten of culturele uitwisselingen om een gevoel van verbondenheid en inclusiviteit te creëren.

De vlag van Burkina Faso is niet alleen een prachtige decoratie voor verschillende evenementen, maar ook een symbool van trots en identiteit voor de inwoners van Burkina Faso. De vlag vertegenwoordigt de rijke geschiedenis en cultuur van dit bijzondere land.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De productie van kleuren in onze vlaggen

Ontdek het geheim achter de prachtige kleuren van onze vlaggen bij DVC. We streven naar perfectie in kleur samenstellingen, zodat elke Burkina Faso vlag straalt met levendige en duurzame tinten. Onze deskundige professionals combineren zorgvuldig kleurstoffen en pigmenten met speciaal geselecteerde textielvezels tijdens het productieproces. Hierdoor creëren we vlaggen die bestand zijn tegen de invloed van zonlicht en weersomstandigheden. Wat maakt onze kleuren zo bijzonder?

  • Zorgvuldig mengproces: we gebruiken hoogwaardige bindmiddelen zoals olie, acryl of water om pigmenten en kleurstoffen te combineren. Door de juiste verhoudingen en consistentie te bereiken, kunnen we kleuren creëren die consistent en reproduceerbaar zijn.
  • Aanpassingen op maat: ons team van experts past kleurformules aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Met nauwkeurige metingen en fine-tuning bereiken we kleursterkte en precisie tot in perfectie.
  • Levendige en duurzame resultaten: onze vlaggen pronken met levendige tinten die langdurig hun schoonheid behouden, zelfs na blootstelling aan de elementen.

Het unieke ontwerp van de Burkinese vlag

Sinds 4 augustus 1984 siert de prachtige vlag van Burkina Faso de nationale identiteit van het land. Dit unieke ontwerp is een visuele weergave van de waarden en geschiedenis van Burkina Faso.

De vlag bestaat uit twee horizontale banden in de kleuren rood (boven) en groen, met in het midden een opvallende gele vijfpuntige ster. Deze kleuren hebben niet alleen een Pan-Afrikaanse betekenis, maar vertegenwoordigen ook specifieke elementen binnen de Burkinese cultuur en geschiedenis.

  • Het rood in de vlag staat symbool voor de socialistische revolutie die plaatsvond in Burkina Faso.
  • De groene kleur symboliseert de vruchtbaarheid van het land en de rijkdom van de landbouwsector in Burkina Faso.
  • De gele ster in het midden van de vlag staat voor het leidende licht van de communistische revolutie die in 1983 plaatsvond.

Of je nu een inwoner van Burkina Faso bent of geïnteresseerd bent in de rijke cultuur en geschiedenis van het land, bij DVC kun je de vlag van Burkina Faso verkrijgen. Onze vlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en brengen de schoonheid en betekenis van deze vlag op prachtige wijze tot leven.

Burkinese vlag kopen

Bij DVC koop je moeiteloos de Burkinese vlag van uitstekende kwaliteit. Onze vlaggen zijn vervaardigd met zorg en gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ons bestelproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Kies simpelweg de vlag en het aantal.

Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, onze deskundige specialisten staan voor je klaar via 031 (0)519 228 228, chat of het contactformulier. Bij DVC staan we garant voor kwaliteit, service en snelle levering. Koop vandaag nog jouw Burkinese vlag en toon vol trots jouw verbondenheid met dit prachtige land.

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Burkina Faso ontstaan?

De Burkinese vlag werd op 4 augustus 1984 in gebruik genomen ter ere van de eerste verjaardag van de staatsgreep van Thomas Sankara. Oorspronkelijk was het land bekend als Opper-Volta en had het een driekleurige vlag met de kleuren zwart, wit en rood, die de rivieren de Zwarte Volta, de Witte Volta en de Rode Volta symboliseerden. In 1997 werden de exacte ontwerpspecificaties van de huidige Burkina Faso vlag vastgelegd.

Waar ligt Burkina Faso?

Burkina Faso is een land in West-Afrika, omringd door zes buurlanden: Mali, Niger, Benin, Togo, Ghana en Ivoorkust. Het staat ook bekend onder de voormalige naam Opper-Volta. Gelegen in de Sahel-regio, is Burkina Faso een land met een rijke cultuur en geschiedenis.