Burundese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ervaar de pracht van de Burundese vlag, ook wel bekend als de vlag van Burundi, bij DVC. Deze unieke vlag is verdeeld in vier delen door een opvallend wit kruis, bestaande uit twee rode en twee groene delen. In het hart van de vlag bevindt zich een cirkel met daarin drie stralende sterren. Bij DVC bieden we hoogwaardige Burundi vlaggen aan die met zorg zijn vervaardigd uit duurzame materialen. Ontdek onze ruime selectie en eenvoudige bestelprocedure om de officiële vlag van Burundi te kopen en je collectie te verrijken met dit prachtige symbool van nationale trots.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Welke soorten Burundese vlaggen biedt DVC aan?

DVC heeft een breed scala aan Burundese vlaggen om aan jouw specifieke voorkeuren te voldoen. We bieden verschillende soorten vlaggen, elk geschikt voor diverse toepassingen. Ontdek onze selectie:

  • Tafelvlag: onze tafelvlag van Acetaatzijde is klein van formaat (10 x 15 cm) en perfect voor het toevoegen van een vleugje Burundese trots aan je bureau, tafel of speciale gelegenheden. Met het handige lusje en koord kun je de Burundi vlag eenvoudig bevestigen.
  • Gevelvlag: wil je de vlag van Burundi op een grotere schaal tonen? Onze gevelvlag van Spun-Poly is ideaal voor het ophangen aan een vlaggenstok van 2 meter. Met een formaat van 100 x 150 cm en uitgerust met een sterke kopband, lusje en koord, zal deze vlag duidelijk zichtbaar zijn.
  • Mastvlag: voor indrukwekkende vertoningen op grote hoogte hebben we de mastvlag van Spun-Poly. Met een formaat van 150 x 225 cm is deze vlag geschikt voor masten van 6 of 7 meter. Dankzij de stevige kopband en clips blijft de Burundi vlag stabiel wapperen.

Bij DVC streven we naar de hoogste kwaliteit, daarom zijn al onze Burundese vlaggen gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Wij bieden betrouwbare producten die jouw Burundese trots tot uiting brengen.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Recycling van vlaggen: hoe werkt het?

Bij DVC is duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik van groot belang. Daarom streven we ernaar om vlaggen aan het einde van hun levensduur op een milieuvriendelijke wijze te recyclen. Maar hoe verloopt dit recyclingproces precies en wat gebeurt er met de gerecyclede materialen?

Bij het inleveren van niet bruikbare vlaggen scheiden we deze zorgvuldig en verwijderen we niet-recyclebare onderdelen. We richten ons op het hergebruiken van waardevolle materialen en geven ze met behulp van innovatieve technieken een nieuw leven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vlag te transformeren tot trendy, milieuvriendelijke tassen.

Door vlaggen te recyclen en om te vormen tot tassen, geven we deze materialen een tweede kans en verminderen we de hoeveelheid afval op stortplaatsen. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie en streven we naar een schonere toekomst.

Benieuwd naar het recyclen van vlaggen en de mogelijkheden om er tassen van te maken? Neem een kijkje op onze blog, waar we je graag meer vertellen over dit inspirerende proces. Ontdek hoe we vlaggen een nieuwe bestemming geven en bijdragen aan een duurzamere wereld.

De tijdlijn en betekenis van de vlag van Burundi

De vlag van Burundi, aangenomen op 28 juni 1967, weerspiegelt de rijke geschiedenis en betekenis van het land. Het ontwerp bestaat uit een wit kruis dat het doek in vier delen verdeelt: twee rode en twee groene. Deze kleuren hebben diepe symbolische betekenissen, waar groen hoop vertegenwoordigt, wit staat voor reinheid en rood symbool staat voor de strijd voor onafhankelijkheid.

In het hart van de Burundi vlag bevindt zich een cirkel met drie sterren, ook wel bekend als hexagrammen. Deze sterren zijn emblematisch voor de drie grootste etnische groepen van Burundi:

  • De Hutu's
  • De Twa
  • De Tutsi's

Ze vertegenwoordigen tevens de kernwaarden van het land, met elk een woord uit het nationale motto: eenheid, arbeid en vooruitgang.

Het nationale symbool van Burundi onderging nog een kleine wijziging in de hoogte-breedteverhouding in 1982. De vlag van Burundi vertegenwoordigt niet alleen de geschiedenis en diversiteit van het land, maar symboliseert ook de hoop op eenheid, vooruitgang en een toekomst vol harmonie.

Burundese vlag kopen

Bij DVC vind je eenvoudig de hoogste kwaliteit Burundese vlag om je trots en verbondenheid te tonen. Als toonaangevende specialist in vlaggen en doeken sinds 1936 hebben we een ruim assortiment landenvlaggen op voorraad. Of je nu een tafelvlag, bootvlag, gevelvlag of mastvlag zoekt, bij ons vind je de juiste opties.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om persoonlijk advies te geven bij het kopen van je Burundi vlag. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Bestel vandaag nog jouw vlag van Burundi en maak een statement met kwaliteit en vakmanschap van DVC.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de vlag van Burundi eruit?

De vlag van Burundi bestaat uit een wit kruis dat de vlag in vier gelijke delen verdeelt: twee rode en twee groene delen. In het midden van de Burundese vlag bevindt zich een cirkel met daarin drie zespuntige sterren.

Waar ligt Burundi?

Burundi is een land gelegen in Oost-Afrika, ingeklemd tussen Rwanda, Tanzania en Congo-Kinshasa. Het land heeft geen directe toegang tot de zee. Met zijn centrale ligging in de regio van de Grote Meren, bevindt Burundi zich in het hart van Afrika en biedt het een diverse en prachtige natuurlijke omgeving.