Kaaimaneilanden vlag

Vanaf € 41,00 € 49,61 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de vlag van de Kaaimaneilanden ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van de Kaaimaneilanden voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van de Kaaimaneilanden kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Kaaimaneilanden vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Kaaimaneilanden vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van de Kaaimaneilanden kopen?

Op zoek naar een vlag van de Kaaimaneilanden voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Kaaimaneilanden vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van de Kaaimaneilanden is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly, speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Kaaimaneilanden tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Kaaimaneilanden vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Kaaimaneilanden vlag? Kies voor de vlag van de Kaaimaneilanden van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de vlag van de Kaaimaneilanden

De vlag van de Kaaimaneilanden is een blauw Brits vaandel, dit is een ontwerp dat door het Verenigd Koninkrijk werd gebruikt voor vele vlaggen van hun kolonies. Een blauw Brits vaandel heeft een donkerblauwe achtergrond met in de linkerbovenhoek de vlag van het Verenigd Koninkrijk. Op de rechterkant van de vlag is altijd een embleem afgebeeld, bij de Kaaimaneilanden is dit het wapen van het territorium. Dit is een schild waarop zes golven zijn weergegeven, waarvan drie wit en drie blauw. Hierop zijn drie groene sterren afgebeeld met een gouden omlijning, deze stellen het drietal eilanden van het land voor. Bovenaan het schild is de kleur rood met hierop een gouden leeuw die voor de band met de Britten staat, bovenop het schild staan een schildpad en een ananas. In totaal bevat de vlag vijf verschillende kleuren, namelijk blauw, wit, rood, groen en geel. Onderaan het schild is een lint weergegeven met de tekst “He hath founded it upon the seas”.

De vlag van de Kaaimaneilanden is in gebruik sinds 1959, hiervoor gebruikte dit gebied de Britse vlag voor officiële gelegenheden. De vlag is in 1999 een kleine verandering ondergaan, voor 1999 werd er namelijk een witte cirkel onder het wapen getoond. Deze is in de huidige vlag niet meer aanwezig. De nationale vlag van de Kaaimaneilanden is een blauw Brits vaandel, terwijl de handelsvlag van de Kaaimaneilanden een rood Brits vaandel is. Dit houdt in dat de achtergrond van de handelsvlag rood is. De gouverneur van de Kaaimaneilanden voert de Britse vlag met het wapen van het territorium in het midden geplaatst.

Vlag van de Kaaimaneilanden regels

Een vlag als eerbetoon aan de Kaaimaneilanden hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de vlag van de Kaaimaneilanden gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kan je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een vlag van de Kaaimaneilanden kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van de Kaaimaneilanden online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier