Chileense vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Verwelkom de Chileense vlag, een symbool van trots en passie! Met zijn unieke ontwerp van wit, rood en een stralende ster op een blauw kanton, vertelt deze vlag het verhaal van Chili. DVC is dé specialist in het leveren van de beste Chili vlaggen. Toon je steun en bestel vandaag nog jouw vlag van Chili bij DVC. Laat de kleuren van Chili wapperen en vier de Chileense spirit!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Chileense vlag: verschillende soorten en formaten

Verken de verscheidenheid aan vlaggen van Chili bij DVC! We hebben een uitgebreide selectie van verschillende soorten en formaten om aan al jouw behoeften te voldoen:

 • Creëer een speels accent met onze Chileense tafelvlag van 10 x 15 cm. Gemaakt van hoogwaardig Acetaatzijde, voegt deze vlag een vleugje Chileense trots toe aan je bureau, tafel of display.
 • Wil je groots uitpakken? Kies dan voor onze Chileense gevelvlag. Met zijn robuuste Spun-Poly materiaal en afmeting van 100 x 150 cm is deze vlag ideaal voor het decoreren van gevels, buitenruimtes en evenementenlocaties.
 • Voor een imposante presentatie op masten bieden we de Chileense mastvlag in het formaat: 150 x 225 cm. Gemaakt van duurzaam Spun-Poly, is deze vlag ontworpen om te wapperen in de wind en de aandacht te trekken. Perfect voor openbare gebouwen, bedrijven en evenementen waar je indruk wilt maken.

Bij DVC staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze vlaggen van Chili worden zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, zodat je lang kunt genieten van een prachtige vlag. Ontdek de verscheidenheid aan Chili vlaggen bij DVC en laat op unieke en opvallende wijze jouw liefde voor Chili zien.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe worden de kleuren van de vlaggen geproduceerd?

DVC begrijpt dat vlaggen een kleurrijk en opvallend element zijn. Maar hoe worden die levendige kleuren eigenlijk geproduceerd? We nemen je graag mee in het proces:

 • Om de kleuren op onze vlag van Chili te creëren, maken we gebruik van een zorgvuldige combinatie van kleurstoffen, pigmenten en textielvezels. Tijdens het productieproces kiezen we vaak voor speciale textielsoorten die uitstekend bestand zijn tegen de invloed van zonlicht en verschillende weersomstandigheden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de kleuren langdurig helder en levendig blijven, zelfs bij blootstelling aan de elementen.
 • Het creëren van de gewenste kleur vereist het nauwkeurig mengen van kleurstoffen of pigmenten met een bindmiddel. Dit bindmiddel kan variëren en bestaan uit olie, acryl of een waterige basis. De juiste verhoudingen tussen de kleurstoffen of pigmenten en het bindmiddel zijn van essentieel belang voor het bereiken van de gewenste kleursterkte en consistentie van de verf.
 • Om ervoor te zorgen dat de kleuren consistent en reproduceerbaar zijn, maken we gebruik van kleurformules. Deze formules bevatten specifieke verhoudingen van pigmenten of kleurstoffen en kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Onze professionals, met expertise in kleurmatching, passen deze formules aan op basis van de gewenste kleur en de toepassing van de verf. Het aanpassen van de formules vereist vaak nauwkeurige metingen in milliliters om de gewenste resultaten te bereiken.

Ons toegewijde team van vakmensen zorgt ervoor dat elke Chili vlag de pracht en trots van Chili op unieke wijze weerspiegelt, met kleuren die blijven stralen, ongeacht de omstandigheden.

De historische betekenis van de vlag van Chili

De vlag van Chili draagt een diepe historische betekenis die verweven is met de identiteit en het erfgoed van het land. Elk element van de vlag, van de kleuren tot het ontwerp, draagt symboliek die het verhaal van Chili vertelt.

 • Blauw: dit intense blauw vertegenwoordigt de heldere lucht en de Stille Oceaan die Chili omringt. Het symboliseert ook de idealen van vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Wit: het zuivere wit staat voor de besneeuwde toppen van de Andes, die een belangrijk geografisch kenmerk van Chili vormen. Het staat ook symbool voor vrede en eenheid.
 • Vurig rood: dit krachtige rood symboliseert het bloed dat is vergoten door degenen die hebben gestreden voor de onafhankelijkheid en vrijheid van Chili. Het vertegenwoordigt ook de moed en vastberadenheid van het Chileense volk.
 • La Estrella Solitaria (De eenzame ster): deze witte ster in het blauwe veld is een eerbetoon aan het ideaal van eenheid en onafhankelijkheid. Het herinnert aan het streven naar een heldere toekomst en de verlichting van het volk.

De historische betekenis van de vlag van Chili weerspiegelt de trots en de strijd van het land. Het is een symbool van de rijke geschiedenis, de diversiteit en de vastberadenheid van het Chileense volk. Bij DVC zijn we er trots op om deze betekenisvolle vlag te leveren, die het erfgoed van Chili met trots vertegenwoordigt.

Chileense vlag kopen

Bij DVC vind je de perfecte Chileense vlag van uitstekende kwaliteit en met een lange levensduur. Als dé toonaangevende zeefdrukkerij van Nederland garanderen wij vakmanschap en betrouwbaarheid. Wil jij de vlag van Chili kopen? Met een ruime voorraad kunnen wij jouw Chili vlag binnen twee werkdagen leveren.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Of je nu vragen hebt over het product of hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuze, wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze handige chatfunctie of het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Waar ligt Chili?

Chili is een langgerekt land in Zuid-Amerika. Het ligt aan de westkust van het continent en wordt begrensd door de Stille Oceaan in het westen, Argentinië in het oosten, Peru in het noorden en Bolivia in het noordoosten. Chili strekt zich uit over een lange smalle strook land, die ongeveer 4.300 kilometer lang is en gemiddeld slechts 177 kilometer breed.

Waar staat het land Chili bekend om?

Chili staat bekend om verschillende aspecten. Hier zijn enkele kenmerken waar Chili om bekend staat:

 • Prachtige natuur: Chili wordt gekoesterd om zijn adembenemende landschappen.
 • Wijnproductie: Chili heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerde wijnproducent en staat bekend om zijn kwaliteitswijnen.
 • Lange smalle vorm: Chili is een langgerekt land dat zich uitstrekt over een groot deel van Zuid-Amerika, van het Andesgebergte in het oosten tot aan de Stille Oceaan in het westen.
 • Cultureel erfgoed: Chili heeft een rijke culturele geschiedenis en staat bekend om zijn literaire traditie, met beroemde schrijvers zoals Pablo Neruda en Isabel Allende.
 • Visserij en zeevruchten: als land met een lange kustlijn heeft Chili een bloeiende visserijsector en biedt het een overvloed aan verse zeevruchten.

Wat is de betekenis van de Chileense vlag?

De Chili vlag symboliseert de hemel, de Stille Oceaan, zuiverheid, vreedzaamheid, moed, onafhankelijkheid en de gidsster van Chili.

Bekijk hier de Argentijnse vlag en Peruaanse vlag