Colombiaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Haal de levendige Colombiaanse vlag van topkwaliteit in huis bij DVC! Met zijn opvallende kleuren geel, blauw en rood is de vlag van Colombia een symbool van energie en diversiteit. Onze vlaggen zijn duurzaam en geschikt voor binnen- en buitengebruik. De vlag van Colombia is bij DVC verkrijgbaar als tafelvlag, gevelvlag en mastvlag. Bestel vandaag nog jouw Colombia vlag en toon trots jouw Colombiaanse identiteit met een vlag van DVC!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Colombiaanse vlag: materiaal en formaat

Bij DVC begrijpen we dat elke vlag uniek is en dat er verschillende situaties zijn waarvoor je een vlag nodig hebt. Daarom bieden wij een breed scala aan vlaggen die geschikt zijn voor specifieke situaties. Voor de Colombia vlag hebben we verschillende opties beschikbaar in termen van materiaal en formaat.

Onze gevelvlaggen zijn ideaal om de vlag van Colombia te laten wapperen aan de gevel van je huis of bedrijfspand. Deze vlaggen zijn gemaakt van hoogwaardig Spun-Poly vlaggendoek, dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Ze zijn afgewerkt met een kopband, lusje en koord van hoge kwaliteit. De afmeting van deze vlaggen is 100x150 cm, waardoor ze goed zichtbaar zijn en de prachtige kleuren van de Colombiaanse vlag tot hun recht komen.

Voor evenementen, festivals of langs de weg bieden onze mastvlaggen een uitstekende keuze. Deze mastvlaggen zijn ook gemaakt van duurzaam Spun-Poly vlaggendoek en zijn voorzien van een kopband en clips. De afmeting van de mastvlaggen zijn 150 x 225 cm, geschikt voor een mast van 6 of 7 meter.

Als je op zoek bent naar een kleinere variant van de Colombia vlag, dan zijn onze tafelvlaggen een uitstekende keuze. Deze vlaggen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 100% polyester acetaatzijde. Dit resulteert in een stevige doeksoort met een glanzende uitstraling. De afmeting van onze tafelvlaggen is 10x15 cm, waardoor ze perfect passen op tafels in ontvangstruimtes, kantoren of tijdens beurzen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment Colombiaanse vlaggen en vind de perfecte vlag die past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De stappen in het productieproces van Colombiaanse vlaggen

Bij DVC produceren we zorgvuldig al onze vlaggen, waaronder de vlag van Colombia, in onze eigen fabriek in Dokkum. We volgen een nauwkeurig productieproces om ervoor te zorgen dat elke vlag van uitstekende kwaliteit is. Hieronder staan de stappen die we nemen bij het vervaardigen van onze Colombia vlaggen:

 • Zeefdrukken: het ontwerp van de vlag van Colombia wordt overgebracht op een fijnmazig gaas, dat strak gespannen is over een frame. Dit gaas, ook wel bekend als het raam, wordt voorbereid met een lichtgevoelige emulsie. Hierdoor wordt het gaas op bepaalde plaatsen lichtdoorlatend en op andere plaatsen niet.
 • Bedrukken: de voorbereide zeef wordt bovenop het vlagdoek geplaatst, waarna inkt op de zeef wordt aangebracht. Door de open delen van de zeef, wordt de inkt op het vlagdoek gedrukt. Dit proces wordt herhaald voor elk kleurvlak van het ontwerp, totdat het volledige ontwerp op de vlag is gedrukt.
 • Drogen en fixeren: nadat de vlag is bedrukt, wordt deze zorgvuldig gedroogd en gefixeerd. Indien nodig wordt de vlag gestreken om de kleuren te fixeren en ervoor te zorgen dat de vlag er mooi en strak uitziet.
 • Confectie: de vlag wordt vervolgens volledig afgewerkt. Dit omvat het toevoegen van details zoals kopbanden, koorden en lussen, zodat de vlag gemakkelijk kan worden opgehangen en gebruikt.
 • Kwaliteitscontrole: elke vlag ondergaat een grondige kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan onze hoogste kwaliteitsstandaarden. We controleren de kleuren, de afdrukken en de algehele afwerking van elke vlag om ervoor te zorgen dat deze perfect is.
 • Verpakking: tot slot wordt elke vlag zorgvuldig opgevouwen en verpakt om de kwaliteit tijdens verzending en opslag te behouden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de vlag in perfecte staat bij jou aankomt.

Door dit zorgvuldige productieproces te volgen, leveren we bij DVC vlaggen van hoogwaardige kwaliteit. Onze Colombia vlaggen tonen de schoonheid en symboliek van dit prachtige land, en jij kunt met trots jouw liefde voor Colombia tonen door een vlag van DVC te gebruiken.

Ontdek de geschiedenis achter de Colombiaanse vlag

Ontdek de diepgaande betekenis en vier de geschiedenis van de Colombiaanse vlag:

 • Aangenomen bij wet: op 26 november 1861 werd de vlag van Colombia officieel aangenomen bij wet. Sindsdien is het een nationaal symbool dat de identiteit en geschiedenis van Colombia vertegenwoordigt.
 • Drie horizontale banen: de vlag bestaat uit drie horizontale banen in de kleuren geel, blauw en rood. De gele baan is even groot als de blauwe en rode banen samen, waardoor het een opvallend ontwerp heeft dat direct herkenbaar is.
 • Geel: de bovenste gele baan symboliseert de zon, rijkdom, vreedzaamheid en de natuurlijke hulpbronnen van het land. Het vertegenwoordigt ook de helderheid en optimisme van het Colombiaanse volk.
 • Blauw: de middelste blauwe baan staat voor de oceanen aan de Caribische en Pacifische kusten van Colombia, evenals de rivieren en meren die het land doorkruisen. Het symboliseert ook de heldere luchten en de vastberadenheid van het volk.
 • Rood: de onderste rode baan vertegenwoordigt het bloed dat is vergoten door degenen die vochten voor de onafhankelijkheid van Colombia en de strijd voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Het staat ook voor moed en veerkracht.
 • Nationaal symbool: de Colombia vlag is een nationaal symbool dat trots, eenheid en patriottisme uitdrukt. Het wordt met trots gehesen op overheidsgebouwen, scholen, tijdens nationale feestdagen en bij speciale gelegenheden om de identiteit en geschiedenis van Colombia te vieren.

Toon je trots met onze vlaggen: bij DVC begrijpen we de betekenis en waarde van de Colombiaanse vlag. Daarom bieden we hoogwaardige vlaggen aan die met zorg zijn gemaakt en de schoonheid en symboliek van deze vlag volledig tot hun recht laten komen. Met onze vlaggen kun je met trots jouw liefde voor Colombia tonen en de unieke identiteit van dit prachtige land uitdragen.

Colombiaanse vlag kopen

Bij DVC is het kopen van de Colombiaanse vlag een fluitje van een cent! Met onze hoogwaardige vlaggen en vakkundig vakmanschap maken we het wapperen van je Colombiaanse trots super eenvoudig.

Wil jij de vlag van Colombia kopen? Bestel via onze gebruiksvriendelijke webshop en geniet van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Heb je vragen of behoefte aan advies? Geen probleem! Onze vlaggenspecialisten staan voor je klaar via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of ons handige contactformulier op de website. Wij zorgen ervoor dat je vlag van Colombia van de hoogste kwaliteit is. Met materialen van topkwaliteit en perfecte afwerking, kun je erop vertrouwen dat je vlag lang mooi blijft wapperen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je vlag van Colombia vandaag nog bij DVC in je winkelmandje wapperen!

Veelgestelde vragen

Wat zijn bijzondere kenmerken van de Colombiaanse vlag?

De Colombiaanse vlag is bijzonder vanwege de symboliek van de kleuren (geel, blauw en rood) die de rijkdom, natuurlijke hulpbronnen en strijd voor onafhankelijkheid vertegenwoordigen. De vlag belichaamt de geschiedenis, identiteit en eenheid van het land.

Waar ligt Colombia?

Colombia is een land gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika. Het grenst aan de Caribische Zee in het noorden, Panama in het noordwesten, Ecuador en Peru in het zuiden, Brazilië in het zuidoosten, en Venezuela in het oosten. Het land heeft ook een kustlijn aan de Stille Oceaan in het westen. Colombia is geografisch gezien zeer divers, met een mix van tropische regenwouden, hoge bergen (zoals de Andes), uitgestrekte vlaktes en prachtige kustgebieden.

Bekijk hier de venezolaanse-vlag en de panamese-vlag