Dubai vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de Dubai, dezelfde vlag als de vlag van Ajman, vlag ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van Dubai DVC voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van Dubai kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Dubai vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Dubai vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Op zoek naar een Dubai vlag voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Dubai vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van Dubai is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly: speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Dubai tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Dubai vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Dubai vlag? Kies voor de vlag van Dubai van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de Dubai vlag

De vlag van Dubai is een rode vlag met aan de hijszijde een witte band. Voor 1820 was de vlag van Dubai, net als van de andere emiraten, helemaal rood. De Verenigde Emiraten hadden samen allemaal een rode vlag tot zes van de zeven emiraten een verdrag sloot met het Verenigd Koninkrijk, in dat verdrag werd bepaald, dat de emiraten een Brits protectoraat werden en ook werd bepaald dat de emiraten allemaal een aparte vlag moesten hebben, zodat ze makkelijk uit elkaar gehouden konden worden. De rode vlag die tot die tijd werd gehesen stond symbool voor de loyaliteit van de emiraten tegenover de profeet Mohamed. Fujairah was het enige emiraat die haar eigen vlag hield en niet meedeed met het verdrag, tot 1952 toen kwam de naam Fujairah in witte letters op de vlag. In 1971 kwamen alle emiraten officieel samen als de Verenigde Arabische Emiraten met een eigen driekleur als vlag. De kleuren van de gezamenlijke vlag werd al gebruikt tijdens de opstand tegen het Ottomaanse Rijk in 1916.