Equatoriaal-Guinese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de pracht en symboliek van de Equatoriaal-Guinese vlag bij DVC! De vlag van Equatoriaal-Guinea, met zijn opvallende kleuren en betekenisvolle ontwerp, is een eerbetoon aan het rijke erfgoed en de veelzijdige natuurlijke schoonheid van dit prachtige Afrikaanse land. Onze hoogwaardige Equatoriaal-Guinea vlaggen zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor ze de perfecte keuze zijn om jouw patriottisme te uiten, bij evenementen te gebruiken of als decoratieve toevoeging aan jouw collectie vlaggen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Verschillende soorten vlaggen

Bij DVC bieden we een uitgebreide selectie van verschillende soorten vlaggen om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een opvallende mastvlag voor een indrukwekkende presentatie, een gevelvlag om jouw bedrijf of evenement te promoten, of een elegante tafelvlag om een vleugje klasse toe te voegen aan jouw interieur, wij hebben het allemaal.

  • Onze mastvlaggen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen, waardoor je de perfecte Equatoriaal-Guinea vlag kunt kiezen voor jouw vlaggenmast.
  • De gevelvlaggen zijn ideaal voor het aankleden van gevels, muren of stands, en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met diverse bevestigingsopties.
  • Wil je een stijlvolle toevoeging aan jouw bureau, balie of speciale gelegenheid? Dan zijn onze tafelvlaggen een perfecte keuze.

Met hoogwaardige materialen en nauwkeurige afwerking zorgen al onze vlaggen voor een langdurige en indrukwekkende presentatie. Kies uit ons ruime assortiment en vind de perfecte Equatoriaal-Guinese vlag die past bij jouw specifieke doeleinden en stijl.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De voordelen van Equatoriaal-Guinese vlaggen van DVC

Bij DVC zijn we trots op onze vlaggenproductie en bieden we diverse voordelen die resulteren in hoogwaardige vlaggen van uitstekende kwaliteit. Voordelen van vlaggenproductie bij DVC:

  • Gebruik van hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers.
  • Toepassing van verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk en digitale druk, voor heldere kleuren en nauwkeurige opdruk.
  • Zorgvuldige afwerking van de vlaggen met de juiste accessoires, zoals kopbanden, clips en koorden voor veilig hijsen.
  • Gebruik van innovatieve technologieën en materialen, zoals digitale druk voor gedetailleerde ontwerpen en gerecyclede stoffen voor duurzaamheid.
  • Geavanceerde apparatuur voor het snijden, naaien en afwerken van vlaggen, wat resulteert in een betere kwaliteit en langere levensduur.

Bij DVC streven we ernaar om vlaggen van topkwaliteit te leveren en klanttevredenheid te garanderen.

De historische betekenis van de vlag van Equatoriaal-Guinea

De vlag van Equatoriaal-Guinea, in gebruik sinds 21 augustus 1979, draagt een diepe historische betekenis. Deze driekleur bestaat uit groen, wit en rood, met een blauwe driehoek aan de linkerkant. Elke kleur draagt symbolische waarde. Groen vertegenwoordigt de overvloedige natuurschatten en weelderige bossen van het land, terwijl blauw het water symboliseert dat Bioko, Annobon en het vasteland met elkaar verbindt. Wit staat voor vrede, terwijl rood de onafhankelijkheidsstrijd symboliseert.

De witte band van de Equatoriaal-Guinese vlag draagt het wapen van Equatoriaal-Guinea, dat een mangroveboom, zes gele sterren en de woorden "Unidad Paz Justicia" (Eenheid, Vrede, Gerechtigheid) omvat. Hoewel de vlag van Equatoriaal-Guinea op 12 oktober 1968 voor het eerst werd aangenomen, was het in de beginjaren niet duidelijk dat het wapen op de vlag moest worden geplaatst. Tijdens de dictatuur van Francisco Macías Nguema (1973-1979) onderging het wapen echter wijzigingen en verscheen het nieuwe ontwerp in 1978 op de Equatoriaal-Guinea vlag. Sindsdien is het gebruik van het wapen op de vlag verplicht gesteld, waardoor het een belangrijk symbool van nationale identiteit en een herinnering aan de geschiedenis van Equatoriaal-Guinea is geworden.

Equatoriaal-Guinese vlag kopen

Bij DVC ben je aan het juiste adres om eenvoudig en snel de vlag van Equatoriaal-Guinea te kopen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Als dé specialist in vlaggen en doeken sinds 1936, hebben wij een uitgebreide voorraad landenvlaggen, waaronder de vlag van Equatoriaal-Guinea. Onze vlaggen worden met zorg vervaardigd, wat resulteert in een 100% Nederlands product van hoogwaardige kwaliteit..

Bij DVC staan onze vlaggenspecialisten altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Of je nu vragen hebt over het kopen van de Equatoriaal-Guinese vlag of meer wilt weten over onze producten, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Bestel nu en binnenkort kun je trots de prachtige vlag van Equatoriaal-Guinea laten wapperen!

Veelgestelde vragen

Wat betekent de vlag van Equatoriaal-Guinea?

De Equatoriaal-Guinea vlag heeft symbolische betekenissen. Groen staat voor natuurschatten, blauw symboliseert de verbinding door water, wit staat voor vrede en rood voor onafhankelijkheidsstrijd. Het wapen op de Equatoriaal-Guinese vlag bevat een mangroveboom, zes gele sterren en de woorden "Unidad Paz Justicia" (Eenheid, Vrede, Gerechtigheid).

Waar staat Equatoriaal-Guinea bekend om?

Equatoriaal-Guinea staat bekend om zijn overvloedige olie- en gasvoorraden, waardoor het een belangrijke speler is in de energiesector. Het land is ook bekend om zijn biodiversiteit en weelderige oerwouden, waar zeldzame diersoorten zoals gorilla's en chimpansees te vinden zijn. Toeristen komen vaak naar Equatoriaal-Guinea voor zijn prachtige landschappen en culturele erfgoed.