Eritrea vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Op zoek naar een vlag die jouw trots voor Eritrea laat wapperen? Laat ons je voorstellen aan de kleurrijke en betekenisvolle vlag van Eritrea! Met zijn levendige combinatie van groen, blauw, rood en gouden randen is deze vlag een ware eyecatcher. Of je nu een Eritrese gemeenschap wilt eren, een evenement wilt vieren of gewoon je liefde voor dit prachtige land wilt tonen, onze vlaggen zijn zorgvuldig vervaardigd om lang mee te gaan. Bij DVC, dé vlaggenspecialist, kun je met gemak de Eritrese vlag van uitstekende kwaliteit kopen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Waar gebruik jij de Eritrese vlag voor?

De Eritrese vlag is een symbool van trots en identiteit voor velen, en bij DVC bieden we verschillende vlagformaten aan, zodat je de perfecte optie kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een tafelvlag of een mastvlag, wij hebben de juiste keuzes voor jou.

Onze tafelvlag, met zijn compacte formaat van 10 x 15 cm en gemaakt van hoogwaardige Acetaatzijde, is perfect voor het toevoegen van een vleugje Eritrese trots aan je bureau, tafel of andere kleine oppervlakken. Het wordt geleverd met een lusje en koordje, zodat je het gemakkelijk kunt bevestigen en verplaatsen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een cultureel evenement of gewoon om je roots te vieren, de tafelvlag is een elegante en opvallende keuze.

Voor grotere gelegenheden en buitenlocaties is onze mastvlag de ideale optie. Met zijn royale afmetingen van 150 x 225 cm en vervaardigd van duurzaam Spun-Poly, kan deze vlag de Eritrese kleuren prachtig laten wapperen in de wind. De mastvlag wordt geleverd met een handige kopband en clips, waardoor hij gemakkelijk aan een vlaggenmast kan worden bevestigd. Of het nu gaat om een nationale feestdag, een sportevenement of het decoreren van openbare ruimtes, de mastvlag straalt kracht en trots uit.

Kies de Eritrea vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat zien waar jij jouw trots voor Eritrea wilt tonen. Bij DVC staan we klaar om je te voorzien van hoogwaardige vlaggen en een uitstekende service, zodat je met vol vertrouwen jouw Eritrese vlag kunt bestellen.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van een goede Eritrese vlag

Het belang van een goede kwaliteit vlag van Eritrea kan niet worden onderschat. Hier zijn enkele redenen waarom het cruciaal is om te investeren in een vlag van hoge kwaliteit bij DVC:

  • Visuele representatie: een vlag is een symbool van identiteit en trots. Een vlag van goede kwaliteit zorgt ervoor dat de intense kleuren, details en symboliek van de Eritrea vlag opvallen en op de juiste manier worden weergegeven. Dit geeft een krachtige visuele representatie van jouw verbondenheid met Eritrea.
  • Duurzaamheid: vlaggen die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap gaan langer mee en zijn beter bestand tegen slijtage door weersomstandigheden. Door te kiezen voor een duurzame vlag, ben je verzekerd van een product dat lang meegaat en zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij blootstelling aan zonlicht, wind en regen.
  • Waarde voor je geld: hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor goedkopere vlaggen van lagere kwaliteit, biedt een vlag van hoge kwaliteit een betere waarde op de lange termijn. Je hoeft niet regelmatig nieuwe vlaggen te kopen vanwege slijtage of vervaging. Een goede investering in een kwaliteitsvlag betekent dat je er langdurig van kunt genieten.
  • Representatieve trots: met een vlag van goede kwaliteit kun je met trots jouw liefde voor Eritrea tonen. Het geeft een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen om te weten dat je een vlag hebt die de essentie en de symboliek van Eritrea op een nauwkeurige en representatieve manier uitdraagt.

Bij DVC begrijpen we het belang van een goede kwaliteit vlag en streven we ernaar om vlaggen van de hoogste standaard aan te bieden. Kies voor een vlag van uitstekende kwaliteit bij DVC en laat jouw Eritrese trots op een prachtige en langdurige manier wapperen!

Eritrea: een diepere blik in de symboliek van de vlag

De vlag van Eritrea is meer dan alleen een combinatie van kleuren en vormen. Het vertelt het verhaal van een land dat door moeilijke tijden is gegaan en de symboliek weerspiegelt de strijd, onafhankelijkheid en hoop van het Eritrese volk.

De Eritrea vlag bestaat uit drie driehoeken in de kleuren groen, rood en blauw.

  • De groene driehoek staat symbool voor de vruchtbaarheid van het land en de landbouw
  • De blauwe driehoek symboliseert de oceaan die de kust van Eritrea omarmt.
  • De rode driehoek staat voor het bloed dat is vergoten tijdens de lange strijd voor onafhankelijkheid.

In het midden van de rode driehoek prijkt een gele olijftak, omringd door een olijfkrans. Deze symbolen vertegenwoordigen vrede en eren de rol van de Verenigde Naties bij het bereiken van de Eritrese onafhankelijkheid.

De vlag van Eritrea is een krachtige uitdrukking van nationale identiteit en een herinnering aan de veerkracht van het Eritrese volk. Bij DVC kun je de Eritrese vlag van hoge kwaliteit verkrijgen, zodat je met trots jouw verbondenheid met Eritrea kunt tonen. Kies voor een vlag die de rijke symboliek van Eritrea op de juiste manier weergeeft en vier de geschiedenis en cultuur van dit bijzondere land.

Eritrese vlag kopen

Bij DVC ben je aan het juiste adres om eenvoudig en snel de vlag van Eritrea te kopen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Als dé specialist in vlaggen en doeken sinds 1936, hebben wij een uitgebreide voorraad landenvlaggen, waaronder de vlag van Eritrea. Onze vlaggen worden met zorg vervaardigd, wat resulteert in een 100% Nederlands product van hoogwaardige kwaliteit.

Bij DVC staan onze vlaggenspecialisten altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Of je nu vragen hebt over het kopen van de vlag van Eritrea of meer wilt weten over onze producten, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Bestel nu en binnenkort kun je trots de prachtige Eritrea vlag laten wapperen!

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Eritrea ontstaan?

De Eritrea vlag ontstond tijdens de onafhankelijkheidsoorlog die duurde van 1961 tot 1991. Het Eritrean People's Liberation Front (EPLF), dat streed tegen Ethiopië, voerde een vlag met drie driehoeken in de kleuren groen, rood en blauw. Deze vlag diende als basis voor de huidige Eritrese vlag, die dezelfde kleuren en vormen heeft maar zonder de gele ster in de rode driehoek.

Welke talen worden er gesproken in Eritrea?

In Eritrea worden verschillende talen gesproken. De officiële talen zijn het Tigrinya, het Arabisch en het Engels. Daarnaast worden ook andere talen zoals het Tigre, het Afar, het Beja, het Bilen, het Saho, het Kunama en het Nara gesproken. Elk van deze talen behoort tot verschillende taalfamilies en wordt gebruikt door verschillende etnische groepen in het land.