Fiji vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Fiji is een prachtige eilandengroep gelegen in de Grote Oceaan met een prachtige vlag. Bij DVC kun je de hoogwaardige vlag van Fiji kopen tegen scherpe prijzen. De Fiji vlag bestaat uit een lichtblauwe achtergrond met de Britse Union Jack in de linkerbovenhoek en een aangepast wapen van Fiji met nationale symbolen naast het kruis van Sint-Joris. Onze Fijische vlaggen worden met zorg vervaardigd en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, waardoor ze kleurecht, wind-, water- en UV-bestendig zijn. Kies voor een vlag van Fiji van DVC en geniet van een langdurig vlagplezier, of je nu je trots wilt tonen of een evenement in Fiji-stijl wilt decoreren.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Welke soorten Fijische vlaggen biedt DVC aan?

DVC biedt verschillende soorten Fijische vlaggen aan, waaronder gevel-, mast- en tafelvlaggen. Deze vlaggen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals Spun-Poly voor gevel- en mastvlaggen en Acetaatzijde voor tafelvlaggen.

Gevelvlaggen: gevelvlaggen zijn speciaal ontworpen om aan de gevels van gebouwen te hangen en kunnen trots de Fijische nationale kleuren tonen.

  • Gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden, waardoor de Fijische vlag lang meegaat.
  • Voorzien van lusje en koord om gemakkelijk aan de gevel te bevestigen.

Mastvlaggen: mastvlaggen zijn ideaal voor het hijsen in een vlaggenmast en kunnen de Fijische identiteit op een imposante manier vertegenwoordigen.

  • Vervaardigd van hoogwaardig Spun-Poly materiaal dat bestand is tegen UV-straling en kleurvast blijft, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten om aan de specifieke behoeften van jouw vlaggenmast te voldoen.

Tafelvlaggen: tafelvlaggen zijn perfect om op een bureau, tafel of balie te plaatsen en voegen een vleugje Fijische trots toe aan elke omgeving.

  • Gemaakt van luxueuze Acetaatzijde, waardoor de vlag van Fiji een elegante uitstraling heeft en soepel valt.
  • Wordt geleverd met een stevige tafelstandaard, zodat de vlag stabiel blijft staan en gemakkelijk te verplaatsen is.
Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe wordt de kwaliteit van vlaggen gecontroleerd en gegarandeerd?

Het leveren van hoogwaardige vlaggen is essentieel om klanten tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat de vlaggen lang meegaan. Bij DVC volgen we een zorgvuldig kwaliteitscontroleproces om ervoor te zorgen dat elke vlag van Fiji aan onze strenge eisen voldoet. Hier zijn de stappen die we nemen om de kwaliteit van onze vlaggen te waarborgen:

  • Grondstoffen: wij selecteren zorgvuldig hoogwaardige materialen voor onze vlaggen, zoals duurzaam Spun-Poly en luxueuze Acetaatzijde.
  • Productie: onze vlaggen worden vervaardigd door ervaren vakmensen die werken met geavanceerde productietechnieken.
  • Kleurvastheid: wij hechten veel waarde aan kleurvastheid, zodat de vlaggen hun levendige en heldere kleuren behouden, zelfs bij dagelijkse blootstelling aan zonlicht.
  • Duurzaamheid: we streven naar duurzame vlaggen die bestand zijn tegen de elementen. Onze vlaggen worden getest op scheurvastheid en treksterkte, zodat ze bestand zijn tegen harde wind en ruwe omstandigheden.

De herkomst van de Fiji vlag

De vlag van Fiji heeft zijn oorsprong in een Brits vaandel, waarbij de basis bestaat uit een effen kleur met de Union Jack in de linkerbovenhoek en een embleem op de rechterhelft. Gebaseerd op de Britse koloniale vlag van 1924, is de lichtblauwe Fiji vlag voorzien van een schild met het kruis van Sint-Joris en diverse andere symbolen. Het embleem toont een gouden leeuw bovenaan die een kokosnoot draagt, terwijl de vier vlakken binnen het Sint-Joris kruis suikerriet, een palmboom, een vredesduif en een tros bananen afbeelden.

Naast de nationale vlag op het land, heeft Fiji ook andere vlaggen, zoals een handelsvlag ter zee, een dienstvlag ter zee en een militaire vlag ter zee. Deze vlaggen volgen hetzelfde ontwerp als de nationale vlag, maar verschillen in achtergrondkleur: rood voor de handelsvlag ter zee, blauw voor de staatsvlag ter zee en wit voor de oorlogsvlag ter zee. Fiji heeft ook een vlag voor de burgerluchtvaart, die hetzelfde ontwerp heeft met een lichtblauwe achtergrond en een symmetrisch donkerblauw kruis.

De huidige Fijische vlag, aangenomen in 1970, onderging enkele wijzigingen ten opzichte van eerdere vlagontwerpen. Het wapen op de vlag is sinds 1908 afgebeeld, met slechts enkele kleine aanpassingen. Ondanks eerdere plannen om de Union Jack te verwijderen en een nieuwe vlag te introduceren, is de Fiji vlag tot op heden ongewijzigd gebleven, een symbool van de nationale identiteit van het land.

Fijische vlag kopen

Bij DVC bieden we jou de mogelijkheid om de vlag van Fiji te kopen en je Fiji-trots te tonen. Met onze unieke kenmerken maken we het kopen van de Fijische vlag een geweldige ervaring. Bij ons staat kwaliteit voorop. Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen garanderen we de beste kwaliteit en een lange levensduur van je vlag van Fiji.

Heb je vragen over het kopen van de vlag van Fiji of wil je meer weten over onze producten? Onze vlaggenspecialisten staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, start een chat op onze website of vul het contactformulier in. Bestel nu en binnenkort kun je vol trots de prachtige Fiji vlag laten wapperen!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de symbolen op de vlag van Fiji en wat vertegenwoordigen ze?

Op de Fijische vlag vind je de volgende symbolen: een gouden leeuw die een kokosnoot draagt, suikerriet, een palmboom, een vredesduif en een tros bananen. Deze symbolen vertegenwoordigen respectievelijk de kracht van Fiji, landbouw, natuurlijke hulpbronnen, vrede en welvaart.

Waarvoor zou je naar Fiji gaan?

Je zou naar Fiji kunnen gaan voor de adembenemende stranden, kristalheldere wateren en uitgestrekte koraalriffen die perfect zijn om te snorkelen en te duiken. Daarnaast biedt Fiji ook een rijke cultuur, vriendelijke bevolking, tropische regenwouden en avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, surfen en zeilen.