Gambiaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Stap binnen in de levendige wereld van de Gambiaanse vlag, verkrijgbaar bij DVC! Deze prachtige vlag is een ware eyecatcher met zijn levendige kleuren en symbolische betekenis. Met een combinatie van rood, blauw en groen en witte strepen straalt deze vlag de energie en schoonheid uit van het betoverende Gambia. Ontdek de betekenis achter de kleuren en patronen, en laat je inspireren om de vlag van Gambia toe te voegen aan je collectie. Bij DVC staan we klaar om jou deze adembenemende vlag te leveren.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Gambia vlaggen voor evenementen: wat zijn de opties?

Organiseer je binnenkort een evenement waarbij je de Gambiaanse vlag wilt gebruiken? Dan is het essentieel om op de hoogte te zijn van de verschillende opties die beschikbaar zijn en welke het beste bij jouw evenement passen. Bij DVC hebben we een scala aan vlaggenopties die perfect aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeften. Hieronder presenteren we vier opties die we bieden voor de Gambia vlag:

  • Tafelvlaggen: deze kleine vlaggen zijn ideaal als decoratie op tafels tijdens conferenties, evenementen of in kantoren. Met een afmeting van 10 bij 15 cm en gemaakt van glanzende en duurzame Acetaatzijde, voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke setting.
  • Gevelvlaggen: wil je de Gambiaanse vlag aan de gevel van je huis of bedrijfspand tonen? Onze gevelvlaggen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vervaardigd van stevig en kleurvast spun-poly materiaal. Hiermee trek je ongetwijfeld de aandacht en toon je opvallend je liefde voor Gambia.
  • Mastvlaggen: de meest traditionele vorm van vlaggen zijn de mastvlaggen. Ze worden vaak gebruikt bij officiële gelegenheden en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Onze mastvlaggen van Gambia zijn gemaakt van duurzaam spun-poly en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke voorkeuren en vlaggenmasten.

Bij DVC begrijpen we de unieke betekenis van de Gambia vlag en streven we ernaar om vlaggen van de hoogste kwaliteit te leveren. Wij hebben de perfecte optie voor jouw evenement. Laat ons je helpen om jouw Gambiaanse vlaggenavontuur tot leven te brengen!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van een goede Gambiaanse vlag

Een goede vlag van Gambia is van cruciaal belang wanneer het gaat om het uitdragen van trots, respect en de identiteit van dit prachtige land. Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van de vlag die je laat wapperen. Bij DVC begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden we alleen vlaggen van de hoogste kwaliteit aan.

Onze vlaggen zijn vervaardigd met duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. We hechten veel waarde aan heldere kleuren en scherpe details, zodat jouw vlag de schoonheid van Gambia perfect weergeeft. Of je nu een tafelvlag, gevelvlag of mastvlag nodig hebt, bij DVC vind je de perfecte optie om jouw liefde en verbondenheid met Gambia te tonen. Investeer in een vlag van Gambia die de pracht en praal van het land weerspiegelt en vertrouw op de kwaliteit van DVC.

Ontdek de symboliek achter de vlag van Gambia

De nationale vlag van Gambia is een horizontale driekleur bestaande uit de kleuren rood, blauw en groen, met witte strepen die de drie kleuren van elkaar scheiden. Deze prachtige vlag, ontworpen door Pa Thomasi, werd op 18 februari 1965 officieel aangenomen, toen het land onafhankelijk werd van het Verenigd Koninkrijk.

Elke kleur in de Gambia vlag heeft een symbolische betekenis. De rode kleur, bovenaan geplaatst, staat voor de zon en de savanne van Gambia. De blauwe streep symboliseert de majestueuze Gambia-rivier, die door het land stroomt en ongeveer 1130 kilometer lang is. Het groen vertegenwoordigt het land en zijn weelderige bossen. De witte strepen staan symbool voor vrede, een waardevolle wens voor de natie.

De afmetingen van de vlag van Gambia zijn nauwkeurig vastgelegd. De rode en groene banen zijn anderhalf keer zo breed als de blauwe middelste baan. Elke rode en groene baan neemt een derde deel van de hoogte in, terwijl de blauwe baan twee negende deel beslaat. De witte strepen vormen samen met de blauwe baan ook een derde deel van de hoogte, waarbij elke witte streep afzonderlijk een achttiende deel in beslag neemt.

De Gambiaanse vlag is een krachtig symbool dat de zon, de rivier, het land en vrede vertegenwoordigt. Het is een trotse uiting van de geschiedenis en cultuur van Gambia.

Gambiaanse vlag kopen

Bij DVC is het eenvoudig en snel om de vlag van Gambia naar jouw wens te kopen. Wij zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van onze vlaggen, die we aanbieden uit een uitgebreide voorraad van vlaggen uit de hele wereld. Met onze snelle levering garanderen we dat je binnen twee werkdagen kunt genieten van jouw nieuwe Gambiaanse vlag.

Bij ons staat Friese nuchterheid hoog in het vaandel. Heb je nog vragen voordat je tot bestellen overgaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vlaggenspecialisten staan klaar om je persoonlijk advies te geven via onze online chat, telefonisch op 031 (0)519 228 228, of via het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kleuren in de vlag van Gambia?

De kleuren in de Gambiaanse vlag zijn rood, blauw, groen en wit. Rood symboliseert de zon en de savanne, blauw verwijst naar de Gambia-rivier, groen staat voor het land en de bossen, en wit symboliseert vrede. Samen vormen deze kleuren een betekenisvolle en kleurrijke Gambia vlag.

Waarvan kun je Gambia kennen?

Gambia is vooral bekend als een land in West-Afrika dat bekendstaat om zijn prachtige stranden, tropische klimaat en gastvrije bevolking. Het is een populaire bestemming voor toeristen die willen genieten van zon, zee en safari's. Daarnaast is Gambia bekend om zijn rijke cultuur, traditionele muziek en dans, en de historische stad Juffureh, die een belangrijke rol speelde in de slavenhandel.