Gibraltar vlag

Vanaf € 36,00 € 43,56 incl.btw

De Gibraltarese vlag heeft een bijzonder ontwerp. Met zijn kenmerkende combinatie van een rode kasteelvormige afbeelding en een wit veld, straalt deze vlag trots en geschiedenis uit. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige Gibraltarese vlag om je liefde voor dit prachtige gebied te tonen, hoef je niet verder te zoeken. Bij DVC, dé specialist in vlaggen, vind je een uitgebreid assortiment van topkwaliteit vlaggen, waaronder de Gibraltar vlag. Ontdek nu onze collectie en koop de vlag van Gibraltar vandaag nog.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Gibraltar vlag voor in de gevel

Ben je op zoek naar een indrukwekkende manier om je liefde voor Gibraltar te tonen? Ontdek dan onze Gibraltar vlag voor in de gevel! Deze hoogwaardige gevelvlag is gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal, waardoor hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat.

De Gibraltar gevelvlag wordt geleverd met een handige kopband, lusje en koord, waardoor hij eenvoudig aan een vlaggenstok van 2 meter kan worden bevestigd. Met een formaat van 100 x 150 cm is deze Gibraltarese vlag perfect geschikt om je gevel te sieren en je trots voor Gibraltar te tonen. Het is een populair formaat dat direct in het oog springt en de aandacht trekt.

Staffelkorting bij jouw bestelling

Bij DVC kun je profiteren van aantrekkelijke staffelkortingen voor Gibraltar vlaggen. Bespaar meer naarmate je meer bestelt! Bestel 2 stuks of meer en ontvang direct 5% korting. Bij een bestelling van 5 stuks of meer krijg je zelfs 7% korting. En als je 10 stuks of meer bestelt, profiteer je van een indrukwekkende korting van 10%.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe worden de kleuren van onze vlaggen geproduceerd?

Wij begrijpen het belang van kleurrijke en opvallende vlaggen. Maar hoe worden die levendige kleuren eigenlijk geproduceerd? We nemen je graag mee in het proces.

  • Bij het creëren van de rode, witte en gele kleur op onze Gibraltarese vlaggen maken we gebruik van een zorgvuldige combinatie van kleurstoffen, pigmenten en textielvezels. Speciale textielsoorten worden gekozen tijdens het productieproces, omdat ze uitstekend bestand zijn tegen zonlicht en verschillende weersomstandigheden. Zo blijven de kleuren langdurig helder en levendig, zelfs bij blootstelling aan de elementen.
  • Om de gewenste kleur te bereiken, mengen we kleurstoffen of pigmenten nauwkeurig met een bindmiddel, dat kan bestaan uit olie, acryl of een waterige basis. De juiste verhoudingen tussen de kleurstoffen of pigmenten en het bindmiddel zijn cruciaal voor de kleursterkte en consistentie van de verf.
  • Om consistentie en reproduceerbaarheid te waarborgen, maken we gebruik van kleurformules. Deze formules bevatten specifieke verhoudingen van pigmenten of kleurstoffen en kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Onze ervaren professionals passen deze formules aan op basis van de gewenste kleur en de toepassing van de verf. Het nauwkeurig meten in milliliters is vaak vereist om de gewenste resultaten te bereiken.

De betekenis van de kleuren in de vlag van Gibraltar

De vlag van Gibraltar, een banier van het historische Gibraltarese wapen, weerspiegelt de rijke geschiedenis en betekenis van dit Britse overzeese territorium. De kleuren en symbolen op de Gibraltar vlag hebben diepgaande symboliek die teruggaat tot de 16e eeuw.

  • Witte baan: de bovenste baan van de Gibraltarese vlag is wit en beslaat tweederde van de hoogte. Het wit symboliseert zuiverheid en vrede, en vertegenwoordigt tevens het verlangen naar harmonie en samenleven tussen verschillende culturen en achtergronden in Gibraltar.
  • Rode band: onder de witte baan bevindt zich een brede horizontale rode band. Deze rode kleur staat voor moed, vastberadenheid en het historische belang van Gibraltar als strategische vesting en bolwerk van verdediging.
  • Rood kasteel: boven de rode band staat een rood kasteel met drie torens. Dit kasteel is het symbool van het fort van Gibraltar, dat door de eeuwen heen de stad en haar inwoners heeft beschermd. Het vertegenwoordigt de historische verdedigingskracht en trots van Gibraltar.
  • Gele sleutel: onderaan het rode kasteel hangt een gele sleutel. Deze sleutel symboliseert het belang van het Gibraltarese fort en vertegenwoordigt de macht en autoriteit die ermee gepaard gaan.

De vlag van Gibraltar weerspiegelt de unieke geschiedenis, cultuur en identiteit van dit bijzondere territorium. Het is een symbool van trots en eenheid, en draagt de eeuwenoude erfenis van Gibraltar met zich mee.

Gibraltarese vlag kopen

Bij DVC ben je aan het juiste adres voor het kopen van de vlag van Gibraltar. Met onze expertise en jarenlange ervaring garanderen wij vlaggen van uitstekende kwaliteit die lang meegaan. Wij bieden een ruime voorraad, zodat jouw Gibraltarese vlag binnen twee werkdagen geleverd kan worden.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Of je nu vragen hebt over de vlag van Gibraltar of hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuze, wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze handige chatfunctie of het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Wat betekent het kasteel op de vlag van Gibraltar?

Het kasteel op de vlag van Gibraltar symboliseert het historische fort van Gibraltar, dat een belangrijk militair bolwerk vertegenwoordigt. Het is een symbool van trots en identiteit, en herinnert aan de strategische positie en verdediging van het gebied door de eeuwen heen.

Is Gibraltar een land?

Nee, Gibraltar is geen onafhankelijk land. Het is een overzees gebiedsdeel van het Verenigd Koninkrijk. Hoewel het een eigen regering en bestuur heeft, valt Gibraltar onder de soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een speciale status binnen de Europese Unie als onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, zelfs na de Brexit.