Griekse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC kun je terecht voor diverse soorten Griekenland vlaggen van goede kwaliteit. De vlag van Griekenland bestaat uit negen horizontale blauwe en witte strepen, waarbij in de linkerbovenhoek een blauw vierkant is geplaatst met daarin een wit kruis. Onze vlaggen van Griekenland zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bij DVC hechten we veel waarde aan transparantie en duurzaamheid, waardoor je altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand product. Bestel vandaag nog jouw Griekse vlag bij DVC en laat zien dat je dit prachtige land steunt.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Verschillende soorten vlaggen

Bij DVC bieden we een breed scala aan verschillende afwerkingsopties om ervoor te zorgen dat jij altijd de perfecte Griekenland vlag vindt die past bij jouw specifieke behoeften en gebruik. Of je nu op zoek bent naar een vlag voor binnen- of buitengebruik, voor een tafel of voor in de vlaggenmast, wij hebben voor elke situatie een oplossing.

Onze vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot groot. Zo hebben we bijvoorbeeld:

  • Tafelvlaggen
  • Gevelvlaggen
  • Bootvlaggen
  • Mastvlaggen

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de vlag op maat te laten maken, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen.

Wij bieden onze Griekse vlaggen aan in verschillende materialen. Zo hebben wij vlaggen van Spun-Poly, een materiaal dat zeer geschikt is voor buitengebruik en bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Voor binnengebruik raden wij onze vlaggen van Acetaatzijde aan, een duurzaam en stevig materiaal dat zorgt voor een mooie glanzende uitstraling van de vlag.

Om de vlaggen van Griekenland eenvoudig te bevestigen, bieden wij diverse afwerkingsopties aan. Denk hierbij aan afwerkingen met kopband, lusje en koord voor onze gevel- en bootvlaggen. Voor onze mastvlaggen maken wij gebruik van kopband en clips, zodat je de vlag gemakkelijk kan hijsen. Daarnaast kunnen wij de vlag ook voorzien van een zoom voor extra stevigheid en een mooie afwerking.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Roel Lettinga

Goed en snel geleverd

Duurzame Griekse vlaggen van hoogwaardige materialen

Bij DVC streven we naar een zo duurzaam mogelijke productie van onze Griekenland vlaggen, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Dankzij ons streven naar duurzaamheid kun je bij DVC met een gerust hart een vlag aanschaffen die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook duurzaam is.

Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze productieprocessen en het vinden van duurzame oplossingen. We maken bijvoorbeeld gebruik van gerecyclede vezels voor ons vlaggendoek van spun-poly en acetaatzijde. Hiermee verminderen we de belasting op het milieu en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

  • Acetaatzijde is een doeksoort van 100% polyester met een glanzende uitstraling. Het is perfect voor gebruik als tafelvlag en voor binnengebruik.
  • Spun-Poly is een sterk vlaggendoek dat 20% langer meegaat dan andere doeksoorten en is daarmee de ideale keuze voor mastvlaggen, gevelvlaggen en bootvlaggen.

Onze Griekenland vlaggen worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en duurzame materialen, waardoor ze een lagere impact hebben op het milieu dan vlaggen die gemaakt zijn van minder duurzame materialen. Door te kiezen voor een duurzame Griekse vlag draag je bij aan een beter milieu en een duurzamere wereld.

Verken de geschiedenis van de Griekse vlag

De vlag van Griekenland heeft een rijke geschiedenis en is een belangrijk symbool voor de Griekse cultuur en geschiedenis. We nemen je mee op een reis door de geschiedenis van de vlag van Griekenland en de betekenis ervan.

  • De huidige vlag werd in 1822 aangenomen en bestaat uit negen horizontale strepen in blauw en wit, met een blauw kanton in de linkerbovenhoek met een wit kruis erop.
  • Het ontwerp van de vlag is geïnspireerd op de vlag van de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog, die ook uit blauwe en witte strepen bestond.
  • In de loop van de geschiedenis van Griekenland zijn er verschillende vlaggen gebruikt, waaronder de vlag van de Griekse staat onder Ottomaanse heerschappij en de vlag van de Tweede Helleense Republiek.
  • Tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht Griekenland aan de zijde van de geallieerden en werd de vlag gebruikt als symbool van de Griekse onafhankelijkheidsstrijd.

De Griekenland vlag is een belangrijk symbool voor de Griekse cultuur en identiteit en wordt overal ter wereld herkend als het embleem van de Griekse natie. Het is een eerbetoon aan de lange en rijke geschiedenis van Griekenland en de moedige strijd van het Griekse volk voor onafhankelijkheid en vrijheid.

Griekse vlag kopen

Bij DVC kun je gemakkelijk en snel de Griekenland vlag naar jouw wens kopen. Onze vlaggen zijn duurzaam en gaan lang mee. Of je nu op zoek bent naar de vlag voor op tafel, op de boot, aan de gevel of in de mast, wij hebben het allemaal.

Onze specialisten staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Wij leveren snel en hebben een ruime voorraad, zodat je jouw vlag binnen twee werkdagen in huis hebt. Koop nu de vlag van Griekenland bij DVC en laat deze met trots wapperen.

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de vlag van Griekenland?

De negen strepen van de Griekse vlag symboliseren de negen lettergrepen van het motto "Vrijheid of Dood" (Eleftheria i thanatos) van de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog tegen het Ottomaanse Rijk, die duurde van 1821 tot 1832. Het blauwe kruis symboliseert de orthodoxe christelijke religie van de Griekse bevolking. Het witte veld staat voor zuiverheid, helderheid en onschuld.

Waar verwijst het kruis van de Griekse vlag naar?

Het kruis op de vlag van Griekenland staat bekend als het Griekse kruis en heeft een religieuze betekenis. Het is een symbool van het Grieks-orthodoxe geloof, dat de belangrijkste religie is in Griekenland. Het kruis is een verwijzing naar de kruisiging van Jezus Christus en symboliseert het christelijke geloof van de Grieken.