Guyaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Op zoek naar een prachtige Guyaanse vlag om jouw trots te tonen? Bij DVC, dé specialist op het gebied van vlaggen, hebben we de perfecte optie voor jou! Onze hoogwaardige Guyana vlag is ontworpen met vakmanschap en stralen trots en traditie uit. De vlag van Guyana is een indrukwekkende combinatie van groen, goud, rood en zwart. Met onze Guyaanse vlag haal je een stukje Guyaanse trots in huis!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

De opties van Guyaanse vlaggen

DVC biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige Guyaanse vlaggen, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Onze collectie omvat diverse opties, elk met unieke eigenschappen en geschikt voor verschillende toepassingen.

Voor een stijlvolle en compacte weergave van je Guyaanse trots is onze tafelvlag met lusje en koordje een uitstekende keuze. Met zijn afmetingen van 10 x 15 cm en gemaakt van Acetaatzijde, straalt deze vlag klasse en elegantie uit, perfect voor gebruik op bureaus, tafels of als decoratie.

Als je een indrukwekkend statement wilt maken aan de gevel van je huis of bedrijfspand, dan is onze gevelvlag met kopband, lusje en koord de juiste keuze. Met een royale afmeting van 100 x 150 cm en vervaardigd uit duurzaam Spun-Poly materiaal, is deze vlag bestand tegen diverse weersomstandigheden en zorgt hij voor een opvallende verschijning.

Voor een Guyana vlag die fier wappert in de wind en gezien mag worden, raden we onze mastvlag met kopband en clips aan. Met een formaat van 150 x 225 cm en gemaakt van hoogwaardig Spun-Poly, is deze vlag geschikt voor gebruik op masten en toont hij jouw Guyaanse trots met zijn levendige kleuren en duurzaamheid.

Welke optie je ook kiest, bij DVC ben je verzekerd van vlaggen die met zorg en vakmanschap zijn vervaardigd. We streven ernaar om jou de beste kwaliteit te bieden, zodat je met volle tevredenheid je Guyana vlag kunt tonen aan de wereld. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte Guyaanse vlag die jouw verhaal vertelt!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van regelmatig onderhoud

Het belang van regelmatig onderhoud van je vlag mag niet worden onderschat. Het zorgvuldig onderhouden van je vlag verlengt niet alleen de levensduur ervan, maar zorgt er ook voor dat je vlag altijd in optimale conditie is, stralend en representatief. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom regelmatig onderhoud van je vlag essentieel is:

  • Behoud van kleur en kwaliteit: regelmatig onderhoud verwijdert vuil, stof en vervuiling, waardoor de kleuren helder blijven en de vlag zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt.
  • Weerbestendigheid: onderhoud helpt de vlag bestand te maken tegen de elementen, waardoor deze niet vervaagt of beschadigd raakt door blootstelling aan zonlicht, regen of wind.
  • Stevige bevestiging: door regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat de vlag stevig bevestigd blijft, waardoor deze niet losraakt of beschadigd raakt tijdens harde windstoten.
  • Tijdige reparaties: onderhoud omvat ook het vakkundig herstellen van eventuele scheuren, rafels of beschadigingen, waardoor de levensduur van de vlag aanzienlijk wordt verlengd.
  • Representatieve uitstraling: met regelmatig onderhoud blijft je vlag altijd trots en representatief, wat van cruciaal belang is bij speciale gelegenheden, vieringen of zakelijke doeleinden.

De symboliek van de vlag van Guyana

De Guyaanse vlag, ook wel bekend als "De Gouden Pijlpunt", is een groen doek met twee driehoeken: een kleine rode driehoek omringd door een zwarte rand en een langere gouden driehoek met een witte rand. Ontworpen door de gerenommeerde vexilloloog Whitney Smith, heeft de vlag van Guyana een rijke symboliek die de geschiedenis en aspiraties van het land weerspiegelt.

De kleuren van de Guyana vlag zijn zorgvuldig gekozen en hebben elk hun eigen betekenis:

  • Het groen symboliseert de weelderige bossen en vruchtbare landbouwgronden van Guyana.
  • De witte omranding de vele rivieren en waterwegen vertegenwoordigt die het land doorkruisen.
  • De gouden driehoek staat voor de hoop van het Guyaanse volk op een welvarende toekomst en de rijkdom aan natuurlijke mineralen die het land bezit.
  • De zwarte omranding symboliseert het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van het Guyaanse volk.
  • De rode driehoek belichaamt drie belangrijke waarden: ijver, daadkracht en de bereidheid tot opoffering voor het welzijn van de natie.

Sinds de onafhankelijkheid van Guyana in 1966 is de vlag van Guyana onveranderd gebleven, zelfs nadat de monarchie werd afgeschaft. Het is een trotse en krachtige representatie van de identiteit en waarden van het Guyaanse volk, die met trots wordt gehesen op nationale en internationale gelegenheden.

Guyaanse vlag kopen

Bij DVC ben je aan het juiste adres om eenvoudig en snel de vlag van Guyana te kopen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Als dé specialist in vlaggen en doeken sinds 1936, bieden wij een uitgebreide voorraad landenvlaggen, waaronder de Guyana vlag. Wij willen graag jouw vertrouwde partner zijn bij het vinden van de perfecte vlag.

Met onze handige online tool bestel je gemakkelijk en snel de vlag van Guyana. Maar dat is niet alles. Onze vlaggenspecialisten staan ook voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Of je nu vragen hebt over het kopen van de Guyaanse vlag of meer wilt weten over onze producten, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, chat of het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de driehoeken op de vlag van Guyana?

De driehoeken op de vlag van Guyana hebben symbolische betekenissen. De groene driehoek staat voor de bossen en landbouw, de witte omranding voor de rivieren en wateren. De gouden driehoek symboliseert de hoop op een welvarende toekomst, terwijl de zwarte omranding staat voor doorzettingsvermogen.

Waar ligt Guyana?

Guyana is gelegen aan de noordkust van Zuid-Amerika. Het land grenst aan Suriname in het oosten, Brazilië in het zuiden en Venezuela in het westen. De noordelijke grens wordt gevormd door de Atlantische Oceaan.