Hongaarse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de pracht en trots van Hongarije met de Hongaarse vlag. Deze vlag staat symbool voor de rijke geschiedenis en nationale identiteit van dit bijzondere land. Bij DVC, dé specialist in vlaggen en masten, bieden we hoogwaardige Hongarije vlaggen aan die perfect zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Met hun levendige kleuren en duurzame materialen zijn onze vlaggen een uitstekende keuze om uw liefde voor Hongarije te tonen tijdens geschikte gelegenheden. Lees verder en ontdek meer over de vlag van Hongarije en zijn betekenis.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Hongaarse vlag kopen: kies jouw favoriet

De Hongaarse vlag, met zijn kenmerkende rode, witte en groene kleuren, is een symbool van trots en identiteit voor de Hongaarse natie. Of je nu een Hongaarse expat bent die zijn liefde voor het thuisland wil tonen, of je hebt interesse in de rijke cultuur en geschiedenis van Hongarije, het kopen van een Hongarije vlag is een geweldige manier om je verbondenheid te uiten.

Bij DVC begrijpen we het belang van hoogwaardige vlaggen die zowel duurzaam als representatief zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze Hongaarse vlaggen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, zodat je er lang van kunt genieten.

Of je nu een kleine tafelvlag wilt om je bureau te versieren, een gevelvlag om je huis of bedrijfspand te verfraaien, een vlag voor op de boot, of een indrukwekkende mastvlag die hoog boven de grond wappert, wij hebben de juiste optie voor jou.

Onze tafelvlaggen zijn perfect voor kleine ruimtes en evenementen, terwijl onze gevelvlaggen bestand zijn tegen wind en regen, ideaal voor buitengebruik. De bootvlag is ideaal om jouw identiteit te laten zien op de wateren. Als je de vlag van Hongarije op hoogte wilt presenteren, bieden onze mastvlaggen een imposante uitstraling.

Bij DVC streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Mocht je een andere maat of materiaalvoorkeur hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte offerte. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste Hongaarse vlag die past bij jouw voorkeuren en behoeften.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Tips voor het onderhouden van jouw vlag

Als je trots bent op jouw Hongarije vlag en deze in optimale conditie wilt houden, zijn hier een paar handige tips voor het onderhoud:

  • Regelmatig schoonmaken: verwijder stof en vuil door de vlag zachtjes af te kloppen of te wassen volgens de instructies.
  • Vermijd langdurige blootstelling: bescherm jouw vlag tegen overmatige blootstelling aan zonlicht en regen om vervaging en slijtage te voorkomen.
  • Correct opbergen: vouw de vlag netjes op en bewaar deze op een droge en goed geventileerde plaats om schimmelvorming te voorkomen.
  • Repareer kleine beschadigingen: na verloop van tijd kunnen kleine scheurtjes of rafels ontstaan. Repareer deze snel om verdere schade te voorkomen.
  • Vervang indien nodig: als de vlag te beschadigd is of niet meer representatief is, overweeg dan om een nieuwe vlag aan te schaffen.

Met deze eenvoudige tips kun je jouw vlag van Hongarije in uitstekende staat houden en blijven genieten van de symboliek en betekenis die het vertegenwoordigt.

Wat is de betekenis van de kleuren in de vlag van Hongarije?

De vlag van Hongarije, ook wel bekend als de Hongaarse driekleur, bestaat uit drie horizontale banden in de kleuren rood, wit en groen. Elke kleur draagt een symbolische betekenis die diep geworteld is in de geschiedenis en cultuur van Hongarije.

  • Rood staat voor moed, kracht en vastberadenheid. Het symboliseert ook het bloed dat is vergoten door degenen die hebben gestreden voor de onafhankelijkheid en vrijheid van Hongarije.
  • Wit staat voor zuiverheid, onschuld en hoop. Het vertegenwoordigt de zoektocht naar waarheid, rechtvaardigheid en vrede.
  • Groen staat voor vruchtbaarheid, vernieuwing en hoop op een bloeiende toekomst. Het symboliseert ook de rijke natuurlijke hulpbronnen van Hongarije en de verbondenheid met het land.

Deze kleuren zijn sinds de 19e eeuw in gebruik en zijn nauw verbonden met de Hongaarse identiteit. Ze worden vaak met trots gedragen tijdens nationale feestdagen en evenementen om de rijke geschiedenis en het sterke patriottisme van Hongarije te vieren. De Hongaarse vlag is niet alleen een symbool van nationale eenheid, maar ook een herinnering aan de waarden en aspiraties van het Hongaarse volk.

Hongaarse vlag kopen

Bij DVC kun je eenvoudig de vlag van Hongarije van hoge kwaliteit kopen. Onze vlaggen worden met zorg vervaardigd uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je er lang van kunt genieten.

Als je behoefte hebt aan informatie of deskundig advies, kun je altijd rekenen op de ondersteuning van onze specialisten. Je kunt contact met hen opnemen via ons telefoonnummer 031 (0)519 228 228, via de chat op onze website, of door het invullen van het contactformulier. Bestel de Hongarije vlag nu bij DVC!

Veelgestelde vragen

Waar is de vlag van Hongarije op gebaseerd?

De Hongarije vlag is gebaseerd op de historische vlag van Hongarije, die teruggaat tot de middeleeuwen. De huidige Hongaarse vlag bestaat uit drie horizontale banen in de kleuren rood, wit en groen. Deze kleuren zijn symbolisch en hebben een diepe historische betekenis voor het land.