Israëlische vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de Israëlische vlag bij DVC. De witte vlag met horizontale blauwe banen en in het midden een blauwe davidster is een symbool met een rijke geschiedenis. DVC biedt altijd de beste kwaliteit landenvlaggen, direct uit voorraad leverbaar. Plaats je bestelling vandaag nog en laat de Israëlische vlag van DVC je boodschap uitdragen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Israëlische vlag: wat zijn de opties?

DVC biedt verschillende opties voor de vlag van Israël die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Hieronder presenteren we de beschikbare opties:

  • Tafelvlaggen: onze tafelvlaggen zijn ideaal voor gebruik binnenshuis. Ze worden gemaakt van hoogwaardig Acetaatzijde, hebben een formaat van 10 x 15 cm en worden afgewerkt met lusje en koordje. Met hun stevige stof blijven ze mooi recht staan en hebben ze een glanzende uitstraling.
  • Bootvlaggen: wil je ook op het water de Israëlische trots tonen? Onze bootvlaggen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen. Ze zijn gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal en beschikbaar in verschillende formaten, zodat je de juiste kunt kiezen voor jouw vaartuig. Onze bootvlaggen zijn beschikbaar in de volgende formaten: 30 x 45 cm, 40 x 60 cm en 50 x 75 cm en worden afgewerkt met kopband, lusje en koordje.
  • Gevelvlaggen: verwelkom gasten op een warme manier met onze gevelvlaggen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig Spun-Poly materiaal, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Kies uit verschillende afmetingen voor de perfecte gevelvlag die lang mooi blijft dankzij de kleurvastheid en UV-bestendigheid. De gevelvlaggen zijn beschikbaar in de formaten: 70 x 100 cm voor een vlaggenmast van 1,5 meter en 100 x 150 cm, een populair formaat voor een vlaggenmast van 2 meter.
  • Mastvlaggen: voor indrukwekkende presentaties zijn onze mastvlaggen perfect. Gemaakt van Spun-Poly materiaal en verkrijgbaar in de formaten: 150 x 225 cm, geschikt voor een mast van 6 of 7 meter, en 200 x 300 cm, geschikt voor een mast van 8 of 9 meter. De mastvlaggen worden afgewerkt met kopband en clips.

Ongeacht welke optie je kiest, je kunt erop vertrouwen dat jouw Israëlische vlag van DVC van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Toon vandaag nog met trots de kleuren van Israël door jouw Israël vlag te bestellen bij DVC!

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe behoud je de kwaliteit van jouw Israëlische vlag?

Om de kwaliteit van jouw vlag van Israël te behouden, is het belangrijk om enkele eenvoudige stappen te volgen:

  • Zorg ervoor dat je de vlag regelmatig controleert op eventuele schade of slijtage.
  • Was de vlag altijd volgens de aanbevolen wasvoorschriften om de kleuren fris en levendig te houden.
  • Vermijd blootstelling aan extreme weersomstandigheden en harde wind, indien mogelijk.
  • Berg de vlag op in een droge en schone omgeving wanneer deze niet in gebruik is.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, kun je langdurig genieten van de kwaliteit van jouw vlag van Israël.

Van oudsher tot heden: De geschiedenis van de Israëlische vlag

De vlag van Israël is een symbool dat een rijke geschiedenis en betekenis met zich meedraagt. Met een witte achtergrond en twee blauwe strepen toont de isräel vlag een blauwe davidster in het midden. Hoewel de exacte tint van het blauw kan variëren, symboliseert de davidster op een talliet (een vierhoekige omzoomde sjaal) de verbinding met het Joodse ochtendgebed.

In het verleden gebruikten de oude Israëlieten een zeldzame indigokleurige kleurstof om hun kleren te kleuren, wat een belangrijke betekenis had in hun cultuur. Na vele eeuwen verdween het gebruik van indigo geleidelijk uit de joodse traditie. In de 19e eeuw werden blauw en wit echter opnieuw beschouwd als de nationale kleuren van het Joodse volk.

De blauw-witte vlag werd in 1885 gebruikt ter viering van het driejarig bestaan van de eerste Joodse nederzetting in Palestina. David Wolffsohn, een zakenman in de zionistische beweging, ontwierp uiteindelijk een vlag die gebaseerd was op de religieuze symbolen van de talliet en de davidster. Op 28 oktober 1948 werd de huidige vlag van Israël officieel in gebruik genomen, vijf maanden na de onafhankelijkheid van het land. De vlag van Israël vertegenwoordigt nu de geschiedenis, identiteit en trots van het Joodse volk.

Israëlische vlag kopen

Je bent bij DVC verzekerd van de beste kwaliteit en langdurige levensduur wanneer je de vlag van Israël wilt kopen. Met trots presenteren wij onze uitstekende USP's die je overtuigen om voor DVC te kiezen. Onze vlaggen worden met zorg en vakmanschap geproduceerd, zodat je gegarandeerd een vlag ontvangt die lang mooi blijft. Dankzij onze handige online tool bestel je eenvoudig en snel de Israël vlag die je wenst.

Maar dat is niet alles! Onze specialisten staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Of je nu vragen hebt over het ontwerp, de materialen of de toepassingen van de Israëlische vlag, wij bieden de beste service om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, chat of het contactformulier. Wacht niet langer en bestel nu jouw Israël vlag bij DVC om je verbondenheid en trots te tonen!

Veelgestelde vragen

Waarvoor staat de davidster op de Israëlische vlag?

De Davidster op de Israël vlag staat symbool voor de Joodse identiteit en de verbondenheid van het Joodse volk met het land Israël. Het vertegenwoordigt ook de historische betekenis van Jeruzalem als heilige stad voor het Jodendom. De zespuntige ster wordt beschouwd als een krachtig symbool van eenheid, hoop en bescherming.

Welke taal wordt er gesproken in Israël?

De officiële taal van Israël is het Hebreeuws. Daarnaast wordt ook het Arabisch erkend als een officiële taal, hoewel het minder wijdverspreid wordt gebruikt dan het Hebreeuws. Andere talen die in Israël worden gesproken zijn onder andere Engels, Russisch, Amhaars en Frans, vanwege de diverse bevolkingssamenstelling en migratiegeschiedenis van het land.

Bekijk hier de Engelse vlag en Russische vlag