Ivoriaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC bieden wij vlaggen van de hoogste kwaliteit, waaronder de Ivoriaanse vlag. De vlag heeft drie verticale banen in de kleuren oranje, wit en groen. De kleuren van de vlag hebben elk een eigen betekenis en symboliseren de eenheid en de hoop van de Ivoriaanse natie. Als je op zoek bent naar een Ivoorkust vlag van topkwaliteit die met zorg en vakmanschap is gemaakt, dan kun je deze bij DVC aanschaffen. Kies voor langdurig vlagplezier met de Ivoriaanse vlag van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de verschillende soorten Ivoriaanse vlaggen?

Bij DVC snappen we dat elke vlag uniek is en daarom bieden wij een verscheidenheid aan vlaggen die geschikt zijn voor specifieke situaties. Voor degenen die op zoek zijn naar landenvlaggen, hebben we een breed scala aan opties om uit te kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten Ivoorkust vlaggen die wij aanbieden:

 • Gevelvlaggen: als je een Ivoriaanse vlag wilt laten wapperen aan de gevel van je huis of bedrijfspand, dan zijn onze gevelvlaggen de ideale keuze. Deze vlaggen worden gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly, een duurzaam en sterk doek, afgewerkt met kopband, lusje en koord van hoge kwaliteit.
 • Mastvlaggen: onze mastvlaggen zijn perfect om te hijsen in een vlaggenmast bij een evenement, festival of langs de weg. Gemaakt van Spun-Poly vlaggendoek en voorzien van kopband en clips, zijn onze mastvlaggen zeer duurzaam en eenvoudig te gebruiken.
 • Tafelvlaggen: onze Ivoriaanse tafelvlaggen zijn ideaal voor op tafel in ontvangstruimtes, kantoren of tijdens beurzen. Ze worden gemaakt van 100% polyester acetaatzijde, wat resulteert in een stevige doeksoort met een glanzende uitstraling.

Bij DVC garanderen wij de beste kwaliteit door jarenlange ervaring met het bedrukken van vlaggen met zowel zeefdruk als digitaaldruk. Wij maken alleen gebruik van materialen van hoge kwaliteit en zorgen voor een hoogwaardige afwerking van onze vlaggen, zodat jij lang van jouw kleurrijke vlag kunt genieten.

Online tool

Onze online tool maakt het eenvoudig om jouw Ivoorkust vlag volledig samen te stellen. Kies:

 • De vlag
 • Het formaat
 • De doekkwaliteit
 • De uitvoering
 • Het aantal vlaggen

Wij zorgen ervoor dat je de perfecte vlag krijgt.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Duurzame materialen voor onze vlaggen

Bij DVC vinden we het belangrijk om niet alleen kwalitatief hoogwaardige vlaggen te leveren, maar ook om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarom maken we gebruik van duurzame materialen voor onze vlaggen, zodat we onze ecologische voetafdruk kunnen minimaliseren.

Onze vlaggen maken we met verschillende materialen die allemaal aan onze duurzaamheidseisen voldoen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld gerecycled polyester voor onze bepaalde vlaggen in onze productie, wat bijdraagt aan de vermindering van afval en de uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien is gerecycled polyester net zo sterk en duurzaam als regulier polyester, wat betekent dat onze vlaggen van hoge kwaliteit blijven.

Naast gerecycled polyester gebruiken we ook andere duurzame materialen, zoals acetaatzijde voor onze tafelvlaggen. Deze stof is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op natuurlijke wijze kan worden afgebroken zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst en kan jij genieten van hoge kwaliteit vlaggen die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn.

Ontdek de geschiedenis van de vlag van Ivoorkust

De vlag van Ivoorkust is een belangrijk symbool voor het land en heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot de onafhankelijkheid in 1960. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste feiten en betekenissen achter de vlag van Ivoorkust:

 • De vlag van Ivoorkust heeft drie verticale banen in de kleuren oranje, wit en groen.
 • De kleur oranje staat voor het land zelf, de rijke bodem en de belangrijke rol die landbouw speelt in de economie van het land.
 • De kleur wit staat voor vrede en eenheid, wat belangrijk is voor het land dat veel etnische en religieuze diversiteit kent.
 • De kleur groen staat voor de bossen en de natuurlijke rijkdommen van het land, zoals koffie, cacao en hout.
 • De vlag werd officieel aangenomen op 3 december 1959, en op 7 augustus 1960 werd Ivoorkust onafhankelijk van Frankrijk.
 • De vlag onderging een verandering in 1990, waarbij de kleur oranje werd gewijzigd van feloranje naar een zachter oranje, en de afmetingen van de banen werden aangepast.
 • De vlag van Ivoorkust wordt vaak gezien op nationale feestdagen, sportevenementen en andere gelegenheden die de eenheid en trots van Ivoorkust vieren.

Kortom, de vlag van Ivoorkust heeft een rijke geschiedenis en heeft een belangrijke betekenis voor de mensen van het land. Het is een symbool van eenheid, vrede en de rijkdommen van het land, en blijft een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van het land.

Ivoriaanse vlag kopen

Bij DVC ben je aan het juiste adres als je de vlag van Ivoorkust wilt kopen van hoge kwaliteit. Onze vlaggen zijn gemaakt om lang mee te gaan en we hebben een ruime voorraad van verschillende wereldvlaggen, waaronder de Ivoorkust vlag.

Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wil je meer informatie over de Ivoorkust vlag of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de vlag van Ivoorkust?

De kleuren van de vlag van Ivoorkust hebben elk een betekenis. Oranje staat voor de rijkdom en vruchtbaarheid van de bodem, groen symboliseert de hoop op een betere toekomst en wit staat voor vrede en eenheid.

Wat is het verschil tussen de Ivoriaanse en de Ierse vlag?

De Ivoriaanse vlag en de Ierse vlag verschillen zowel qua kleuren als qua ontwerp van elkaar. De Ivoorkust vlag heeft drie verticale banen in de kleuren oranje, wit en groen terwijl de Ierse vlag andersom is. De Ierse vlag heeft drie horizontale banen in de kleuren groen, wit en oranje. Beide vlaggen hebben ook een andere betekenis dus er is geen verband tussen de twee.

Bekijk hier de vlag van Ierland