Jordaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de schoonheid en rijke cultuur van Jordanië met de hoogwaardige Jordaanse vlag van DVC. Met zijn levendige kleuren en bijzondere ontwerp is deze vlag een eerbetoon aan de betoverende landschappen, eeuwenoude ruïnes en gastvrije bevolking van Jordanië. Of je nu een trotse Jordaniër bent of jezelf wilt onderdompelen in de Arabische cultuur, onze Jordanië vlag is het perfecte symbool van jouw band met dit fascinerende land. Hang hem op bij speciale gelegenheden, sportevenementen of gewoon als decoratie om jouw liefde voor Jordanië te tonen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Laat de vlag van Jordanië wapperen met DVC

Bij DVC vind je een uitgebreid assortiment aan vlaggen, waaronder de tafelvlag, mastvlag en gevelvlag van Jordanië. Onze vlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met zorg en vakmanschap afgewerkt.

Of je nu op zoek bent naar een kleine tafelvlag om je bureau mee te versieren, een indrukwekkende mastvlag voor bijzondere gelegenheden of een opvallende gevelvlag om je huis of bedrijf te laten opvallen, bij DVC hebben we de perfecte vlag van Jordanië voor elke situatie.

Onze vlaggen zijn vervaardigd met duurzame materialen en hebben een uitstekende kleurechtheid, zodat de kleuren van de Jordaanse vlag langdurig helder blijven. Bovendien zorgen we voor een hoogwaardige afwerking, zodat de vlaggen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaan. Toon je verbondenheid met Jordanië en laat de vlag van Jordanië wapperen met trots dankzij de kwaliteitsvlaggen van DVC.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Nieuwe ontwikkelingen in de productie van Jordaanse vlaggen

Bij DVC blijven we vooroplopen in de productie van Jordanië vlaggen door voortdurend nieuwe ontwikkelingen te omarmen. Onze focus ligt op duurzaamheid en innovatie.

Een van de nieuwste ontwikkelingen is het gebruik van milieuvriendelijke materialen. We zijn trots om gerecyclede vezels te gebruiken voor ons vlaggendoek van Spun-Poly en Acetaatzijde. Op deze manier verminderen we de ecologische impact en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Tevens optimaliseren we onze productiemethoden om efficiëntie te maximaliseren en afval te minimaliseren. We streven naar een duurzame productie van Jordaanse vlaggen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ben je nieuwsgierig naar meer? Lees dan hier over onze productieprocessen!

Met deze voortdurende focus op duurzaamheid en innovatie blijven we hoogwaardige vlaggen produceren die de schoonheid van Jordanië vertegenwoordigen. Bij DVC zetten we ons in voor een betere toekomst, vlag voor vlag.

Ontdek de symboliek achter de Jordanië vlag

De vlag van Jordanië is een indrukwekkend symbool dat diepgeworteld is in de geschiedenis van het land. Met zijn opvallende ontwerp en betekenisvolle elementen vertelt de Jordanië vlag een verhaal dat teruggaat tot de Arabische opstand tijdens de Eerste Wereldoorlog. We hebben de feitjes op een rij gezet:

  • De vlag van Jordanië bestaat uit drie horizontale banen in de kleuren zwart, wit en groen, met een rode driehoek aan de hijszijde. In deze rode driehoek is een zevenpuntige witte ster afgebeeld.
  • De drie banen symboliseren de oude kalifaten van de Omajjaden, Abbasiden en Fatimiden, terwijl de rode driehoek staat voor de Hasjemitische dynastie.
  • De zevenpuntige ster in de rode driehoek heeft meerdere symbolische betekenissen. Allereerst staat de ster voor de zeven verzen van de eerste surah van de Koran.
  • Daarnaast vertegenwoordigt het de eenheid van de Arabische volkeren. Sommigen beweren zelfs dat de zeven punten symbool staan voor de zeven heuvels waarop de Jordaanse hoofdstad Amman is gebouwd.
  • Naast de nationale vlag heeft Jordanië ook een oorlogsvlag ter zee, waarin het symbool van de Jordaanse marine te zien is: een gekroond anker met kromsabels.

Jordaanse vlag kopen

Bij DVC bieden we een unieke ervaring om de vlag van Jordanië eenvoudig en snel naar jouw wens te kopen. Ontdek onze uitgebreide voorraad vlaggen uit de hele wereld, waaronder de Jordaanse vlag, en ervaar de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid die we garanderen.

We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze vlaggenspecialisten zijn beschikbaar via onze gebruiksvriendelijke online chat, telefonisch op 031 (0)519 228 228, of via het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Hoe oud is de vlag van Jordanië?

De Jordaanse vlag is aangenomen op 16 april 1928. Dit betekent dat de Jordanië vlag op het moment van schrijven (2023) ongeveer 95 jaar oud is.

Hoe kleed ik me in Jordanië?

In Jordanië is het aan te raden om respectvol gekleed te gaan. Draag kledingstukken die schouders, armen en benen bedekken. Vermijd te strakke of onthullende kleding. Het dragen van een hoofddoek voor vrouwen bij het betreden van religieuze plaatsen wordt op prijs gesteld.