Kaapverdische vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de prachtige vlag van Kaapverdië, een land dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. De Kaapverdische vlag heeft een donkerblauwe achtergrond, met een opvallende wit-rood-witte baan. In het midden van deze baan, iets naar links, schitteren tien sterren in een cirkelvormige opstelling. Deze prachtige vlag weerspiegelt de unieke identiteit en rijke geschiedenis van deze betoverende eilandnatie. Bij DVC kun je nu de vlag van Kaapverdië kopen van de hoogste kwaliteit.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Stel samen in de online configurator

Op zoek naar de perfecte Kaapverdië vlag voor jouw specifieke behoeften? Bij DVC kun je eenvoudig jouw ideale vlag samenstellen met behulp van onze handige online configurator. Volg eenvoudig de onderstaande stappen en creëer een vlag die perfect past bij jouw wensen en eisen.

Stap 1 - Toepassing: selecteer het gewenste vlagtype dat aansluit bij jouw doelstellingen. Of het nu gaat om een promotionele vlag voor evenementen, een nationale vlag om trots te tonen, of een vlag voor bedrijfsreclame, wij hebben diverse opties om uit te kiezen.

Stap 2 - Formaat: bepaal de gewenste hoogte en breedte van jouw vlag. Met onze online configurator kun je eenvoudig de ideale afmetingen instellen, zodat de vlag perfect past op de gewenste locatie en de juiste visuele impact heeft.

Stap 3 - Doektype: selecteer het doektype dat het beste past bij jouw vlag. We bieden diverse materialen en afwerkingen, zoals Spun-Poly en Acetaatzijde. Kies het materiaal dat aansluit bij jouw specifieke behoeften op het gebied van duurzaamheid en zichtbaarheid.

Stap 4 - Uitvoering: geef jouw vlag van Kaapverdië een unieke uitstraling met verschillende uitvoeringsopties. Voeg bijvoorbeeld een mooie afwerking toe, zoals een kopband of lusje voor eenvoudige bevestiging. Met onze configurator kun je jouw Kaapverdië vlag helemaal naar wens personaliseren.

Stap 5 - Aantal: kies het gewenste aantal vlaggen dat je wilt bestellen. Of je nu slechts één vlag nodig hebt of een grotere hoeveelheid, bij DVC kun je het gewenste aantal vlaggen bestellen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van goede kwaliteit Kaapverdische vlag

Ontdek het belang van goede kwaliteit Kaapverdische vlag. Met duurzame materialen en nauwkeurig vakmanschap, stralen deze vlaggen de trots en identiteit van Kaapverdië uit. Of het nu gaat om nationale vieringen, evenementen of zakelijke promotie, hoogwaardige vlaggen zorgen voor een professionele uitstraling en langdurig gebruik.

Onze vlaggen weerstaan de elementen en behouden hun levendige kleuren, zelfs in zware weersomstandigheden. Investeer in kwaliteit en geniet van vlaggen die de tand des tijds doorstaan en een blijvende indruk achterlaten. Verhoog je visuele impact en vertegenwoordig Kaapverdië met trots met onze hoogwaardige vlag van Kaapverdië.

Verken de geschiedenis van de vlag van Kaapverdië

De Kaapverdische vlag, aangenomen op 22 september 1992, markeerde een keerpunt in de relatie met Guinee-Bissau, waarbij Kaapverdië ervoor koos een eigen koers te varen. De betekenis achter de kleuren en symbolen is diep geworteld in de cultuur en het landschap van de eilanden.

  • De donkerblauwe achtergrond vertegenwoordigt de oceaan en de lucht, die een essentiële rol spelen in het leven van de eilandbewoners.
  • De wit-rood-witte baan op twee vierde van de hoogte symboliseert de weg naar een veelbelovende toekomst, vol hoop en vooruitgang.
  • Tien sterren, in een cirkel geplaatst, vertegenwoordigen de tien belangrijkste eilanden van de archipel en herinneren aan de onderlinge verbondenheid en eenheid van het volk.

Bij de onafhankelijkheid van Portugal in 1975 werd de eerste vlag van Kaapverdië afgeleid van de partijvlag van de Partido Africano da Independência de Guiné e Cabo Verde. Deze vlag was gebaseerd op de Pan-Afrikaanse kleuren en had geel, groen, rood en zwart als kenmerkende kleuren. De huidige vlag van Guinee-Bissau weerspiegelt nog steeds de gelijkenis met de voormalige vlag van Kaapverdië.

Kaapverdische vlag kopen

Wil je de vlag van Kaapverdië kopen en je liefde voor het land tonen? Bij DVC vind je hoogwaardige vlaggen van alle landen, inclusief de Kaapverdische vlag. Met ons ruime assortiment en grote voorraad kunnen we binnen twee werkdagen leveren, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe Kaapverdië vlag.

Het kopen van de Kaapverdië vlag is eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke webshop. Je kunt vertrouwen op een snelle en veilige levering van je bestelling. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan onze deskundige klantenservicemedewerkers voor je klaar. Of je nu contact opneemt via 031 (0)519 228 228, onze chatfunctie of het contactformulier, wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Kaapverdië ontstaan?

De Kaapverdische vlag is ontstaan bij de onafhankelijkheid van Portugal in 1975. Gebaseerd op de partijvlag van de PAIGC, had de eerste Kaapverdië vlag twee liggende banden in geel en groen, met een staande rode band aan de hijszijde en een zwarte Afrikaanse ster.

Welk eiland is het mooiste van Kaapverdië?

Volgens velen wordt Santo Antão beschouwd als het mooiste eiland van Kaapverdië. Met zijn adembenemende landschappen, weelderige valleien, spectaculaire bergen en pittoreske dorpjes, biedt Santo Antão een unieke en betoverende ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheid.