Kameroense vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Waan je in de betoverende kleuren van Kameroen met onze prachtige Kameroense vlag! Met zijn levendige groen-rood-gele verticale driekleur en een stralende gele ster in het midden van de rode baan, is deze vlag een ware eyecatcher. Bij DVC bieden we je de mogelijkheid om de Kameroen vlag te kopen en je trots voor dit land te tonen. Ontdek de symboliek en schoonheid van de vlag van Kameroen en laat hem wapperen met trots. Bestel vandaag nog jouw Kameroense vlag bij DVC en voeg een vleugje kleur toe aan elke gelegenheid!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de verschillende afwerkingsopties voor de Kameroen vlag?

Benieuwd naar de verschillende afwerkingsopties voor de Kameroense vlag? Bij DVC bieden we een groot assortiment aan mogelijkheden om jouw vlag perfect aan te passen aan jouw behoeften. Of je nu een evenement, zakelijke gelegenheid, thuis of een speciale aangelegenheid wilt vieren, onze vlaggen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Onze vlaggen voor in de mast en aan de gevel worden vervaardigd van duurzaam vlaggendoek Spun-Poly. Dit hoogwaardige materiaal biedt uitstekende trek- en naadsterkte, waardoor de vlag van Kameroen 20% langer meegaat dan andere doeksoorten. Voor de tafelvlag gebruiken we glanzend Acetaatzijde, perfect voor gebruik binnenshuis.

Bij DVC staan we garant voor de beste kwaliteit, dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met zeefdruk- en digitaaldruktechnieken. Onze vlaggen worden vakkundig afgewerkt met kopband, lusje en koord voor gebruiksgemak. Voor het hijsen van de Kameroen vlag in de mast wordt deze voorzien van kopband en clips.

Met onze gebruiksvriendelijke online configurator heb je volledige vrijheid om de vlag van Kameroen naar jouw wensen samen te stellen. Kies:

  • Het type vlag
  • Het formaat
  • De doekkwaliteit
  • De uitvoering
  • Het aantal vlaggen

Bij DVC leveren we de Kameroense vlag met heldere kleuren en de hoogste kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van jouw kleurrijke vlag. Ontdek vandaag nog de Kameroen vlag bij DVC, dé zeefdrukker van Nederland!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De evolutie van productiemethodes voor vlaggen

Ontdek de evolutie van productiemethodes voor vlaggen bij DVC! Ons bedrijf heeft altijd gestreefd naar vooruitgang en innovatie, en dat geldt zeker voor onze productieprocessen. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen zijn we in staat om vlaggen te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Van traditionele zeefdruktechnieken tot moderne digitale printmethodes, we hebben het allemaal in huis. Dankzij deze vooruitgang kunnen we nu vlaggen leveren die heldere kleuren, haarscherpe afbeeldingen en duurzaamheid bieden. Onze moderne printmethodes stellen ons in staat om snel en efficiënt te werken, waardoor we de productietijd verkorten en onze klanten sneller van hoogwaardige vlaggen kunnen voorzien.

Bij DVC gaan we altijd voorop in de evolutie van productiemethodes, om jou de beste vlaggenervaring te bieden. Ons toegewijde team van experts blijft voortdurend nieuwe technologieën verkennen en implementeren om ervoor te zorgen dat onze vlaggen aan de hoogste standaarden voldoen. Of je nu op zoek bent naar een Kameroen vlag voor een evenement, bedrijf of sportteam, wij hebben de perfecte productiemethode om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Van oudsher tot heden: De geschiedenis van de vlag van Kameroen

De vlag van Kameroen is een verticale driekleur met de kleuren groen, rood en geel, en een gele vijfpuntige ster in het midden van de rode baan. Deze vlag, aangenomen op 20 mei 1975, heeft een rijke symboliek en een interessante geschiedenis die teruggaat tot de periode van kolonisatie. Laten we de evolutie van de Kameroense vlag verkennen:

Voor de onafhankelijkheid:

  • Tijdens de Eerste Wereldoorlog was een deel van Kameroen een kolonie van Duitsland. Een vlagvoorstel uit die periode bestond, maar werd niet aangenomen.
  • Van 1922 tot de onafhankelijkheid in 1961 was Kameroen grotendeels een Frans mandaatgebied, bekend als Frans-Kameroen. De vlag van Frans-Kameroen was een eenvoudige driekleur zonder embleem.

Na de onafhankelijkheid:

  • Op 1 januari 1960 verkreeg Kameroen de onafhankelijkheid. De eerste Kameroen vlag werd op 29 oktober 1957 aangenomen door Frans-Kameroen, nog voordat het land onafhankelijk werd. Deze vlag had dezelfde kleuren als de huidige vlag, maar zonder de ster.
  • In 1961 werd het zuiden van Brits-Kameroen lid van Kameroen door middel van een federatie. Om de twee landsdelen te symboliseren, werden twee gele sterren in de bovenhoek aan de hijszijde van de vlag van Kameroen geplaatst.
  • In 1972 werd het federale systeem afgeschaft en vijf jaar later werden de twee sterren vervangen door één grotere gele ster in het midden van de rode baan. Deze ster symboliseert de eenheid van het land.

Kameroense vlag kopen

Bij DVC ben je verzekerd van de beste kwaliteit en de langste levensduur als je een vlag van Kameroen wilt kopen. Als specialist in vlaggen hebben wij alle wereldvlaggen op voorraad liggen, waaronder de vlag van Kameroen. Hierdoor kunnen wij jouw vlag gegarandeerd binnen twee werkdagen leveren.

Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de beste service. Heb je vragen of advies nodig? Onze specialisten staan voor je klaar om je persoonlijk te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat op de website of het handige contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de kleuren op de Kameroense vlag?

Op de vlag van Kameroen hebben de kleuren de volgende betekenissen: groen staat voor de bossen in het zuidelijke deel van Kameroen, rood symboliseert eenheid, en geel vertegenwoordigt de zon en de savannes in het noordelijke deel van het land.

Waar staat Kameroen bekend voor?

Kameroen staat bekend om zijn diverse culturen, etnische groepen en talen. Het land biedt een rijke culturele ervaring, met tradities zoals muziek, dans en kunst. Ook is Kameroen beroemd om zijn voetbalcultuur en de indrukwekkende natuurlijke landschappen, zoals de berg Kameroen en nationale parken.