Laotiaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de betoverende vlag van Laos bij DVC! De Laotiaanse vlag is een prachtig symbool met een uniek ontwerp. Het bestaat uit drie horizontale banen: een brede blauwe baan, geflankeerd door twee smallere rode banen. In het hart van de blauwe baan schittert een stralende witte cirkel. Deze vlag straalt een diepe symboliek en trots uit. Wil je deze indrukwekkende Laos vlag in handen krijgen? Bij DVC kun je de vlag van Laos eenvoudig kopen en genieten van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Voeg een vleugje schoonheid en betekenis toe aan jouw collectie met de Laotiaanse vlag van DVC!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Laos vlag: materiaal en formaat

Bij DVC begrijpen we dat elke vlag uniek is en dat er verschillende situaties zijn waarvoor je een vlag nodig hebt. Daarom bieden wij een breed scala aan vlaggen die geschikt zijn voor specifieke situaties. Voor de Laos vlag hebben we verschillende opties beschikbaar in termen van materiaal en formaat.

  • Tafelvlaggen: onze tafelvlaggen zijn ideaal om je bureau, tafel of podium te versieren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en hebben een formaat van 10x15 cm. Met hun glanzende uitstraling voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.
  • Mastvlaggen: wil je de Laotiaanse vlag groots laten wapperen in de wind? Onze mastvlaggen zijn perfect voor evenementen en buitenpresentaties. Gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal, zoals Spun-Poly, zijn ze beschikbaar in een formaat van 150x225 cm. Met een mastvlag van DVC maak je gegarandeerd indruk.

Bij DVC streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en afwerking van onze vlaggen. Daarom bieden we maatwerkopties aan voor specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Ontdek de veelzijdigheid van de Laos vlag en bestel vandaag nog bij DVC!

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De stappen in het productieproces van Laotiaanse vlaggen

Bij DVC hanteren we een zorgvuldig productieproces voor onze landenvlaggen, waarbij we gebruik maken van zowel zeefdruk als digitale druktechnieken.

Het zeefdrukproces begint met het voorbereiden van een fijnmazig gaas, dat als een raam gespannen is. Vervolgens wordt het ontwerp van de vlag overgebracht op dit gaas door het aanbrengen van een lichtgevoelige emulsie. Deze emulsie zorgt ervoor dat het gaas op sommige plaatsen lichtdoorlatend wordt en op andere plaatsen niet.

Bij het zeefdrukken wordt de vlag met behulp van dit gaas bedrukt. De zeef wordt bovenop het vlagdoek geplaatst en inkt wordt op de zeef aangebracht. Door middel van een rakel wordt de inkt door de open delen van de zeef op de vlag gedrukt, waardoor het ontwerp nauwkeurig wordt overgebracht. Dit proces wordt herhaald voor elke kleur van het ontwerp, totdat de volledige vlag is bedrukt.

Naast zeefdruk bieden we ook de mogelijkheid van digitale druk voor landenvlaggen. Met behulp van geavanceerde printtechnologieën kunnen we het ontwerp direct op het vlagdoek printen, met levendige kleuren en fijne details.

Of je nu kiest voor zeefdruk of digitale druk, bij DVC garanderen we hoogwaardige resultaten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke vlag van Laos met precisie wordt bedrukt, met oog voor detail en kwaliteit.

Het unieke ontwerp van de vlag van Laos

De vlag van Laos heeft een uniek ontwerp dat zorgvuldig is samengesteld met symbolische betekenissen. De vlag bestaat uit drie horizontale banen, waarbij de middelste baan groter is dan de andere twee. De bovenste en onderste banen zijn rood van kleur, terwijl de middelste baan donkerblauw is.

In het midden van de vlag bevindt zich een witte stip die twee betekenissen draagt:

  • Ten eerste symboliseert de witte stip de maan die 's nachts over de Mekong-rivier schijnt.
  • Ten tweede staat de witte stip voor de eenheid van het land onder de communistische regering.

Het ontwerp van de vlag heeft historische invloeden. Vóór 1952, toen Laos een protectoraat van Frankrijk was, toonde de vlag een witte driekoppige olifant op een rood doek, met de Franse vlag in de linkerbovenhoek. Deze olifant symboliseerde de voormalige koninkrijken Vientiane, Luang en Champassak. In 1952 werd Laos onafhankelijk en behield dezelfde vlag zonder de Franse vlag. Pas in 1975 werd de huidige nationale Laos vlag officieel aangenomen.

Laotiaanse vlag kopen

Bij DVC ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de langste levensduur bij de aankoop van een Laotiaanse vlag. Wij bieden een uitgebreid assortiment vlaggen van topkwaliteit, waaronder de vlag van Laos. Onze vlaggen zijn vervaardigd volgens de strengste normen en met zorgvuldig geselecteerde materialen, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en lang meegaan.

Onze vlaggenspecialisten staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Bij DVC streven we ernaar om jou de beste service, kwaliteit en snelle levering te bieden. Koop nu jouw vlag van Laos bij DVC en ervaar onze voordelen!

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de kleuren op de vlag van Laos?

Op de Laotiaanse vlag symboliseert de rode kleur het bloed dat is vergoten tijdens de onafhankelijkheidsstrijd, terwijl de blauwe kleur staat voor de rijkdom van het land. De witte stip in het midden vertegenwoordigt zowel de maan die over de Mekong-rivier schijnt als de eenheid van het land.

Waar staat Laos bekend om?

Laos staat bekend om zijn prachtige boeddhistische tempels, zoals de Wat Xieng Thong in Luang Prabang, en de historische stad Luang Prabang die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het land staat ook bekend om zijn avontuurlijke mogelijkheden, zoals trektochten door de bergen, het verkennen van grotten en het varen over de Mekong-rivier.