Libanese vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Libanese vlag is een prachtig symbool van nationale trots en identiteit. De vlag van Libanon bestaat uit drie horizontale banden: de middelste band is breder dan de andere twee en straalt in helder wit, met daarop een afbeelding van een groene Libanonceder. De twee buitenste banden zijn levendig rood en vormen een indrukwekkend contrast met het wit en groen. Wil je de Libanon vlag met zijn rijke symboliek in handen krijgen? Bij DVC, dé specialist in vlaggen, kun je de vlag van Libanon moeiteloos kopen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vier de diversiteit van Libanon met een vlag van DVC

De Libanese vlag is een krachtig symbool van de rijke geschiedenis en culturele verscheidenheid van het land. Met zijn drie horizontale banden - waarvan de middelste breder is en een opvallende groene Libanonceder toont - is deze vlag een ware eyecatcher.

Bij DVC hebben we een prachtige selectie Libanon vlaggen die perfect passen bij elke gelegenheid. Of je nu een trotse Libanees bent of geïntrigeerd door de schoonheid van dit land, onze vlag zal zeker de aandacht trekken.

Of het nu gaat om culturele festivals, zakelijke bijeenkomsten, educatieve instellingen of gemeenschapsevenementen, de vlag van Libanon voegt een vleugje kleur en diversiteit toe aan elke setting. Het is niet alleen een decoratieve toevoeging, maar ook een symbool van trots en identiteit voor de inwoners van Libanon, en vertegenwoordigt de diepgaande geschiedenis en cultuur van het land.

Ontdek de pracht van Libanon met een vlag van DVC en vier de diversiteit van dit prachtige land!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Innovatie en technologie in de productie van de Libanese vlag

Bij DVC zijn we voortdurend op zoek naar innovatie en technologische vooruitgang in de productie van de vlag van Libanon. We begrijpen dat de kwaliteit en duurzaamheid van onze vlaggen essentieel zijn, daarom investeren we in geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige materialen.

Onze deskundige team van vakmensen combineert ambachtelijk vakmanschap met technologische precisie. Vanaf het selecteren van de beste stoffen tot het zorgvuldig naaien van de vlag, besteden we aandacht aan elk detail om de hoogste kwaliteit te garanderen. We streven naar perfectie in elk aspect van het productieproces, zodat elke Libanese vlag die onze faciliteiten verlaat voldoet aan de hoogste standaarden.

Bij DVC hebben we een passie voor het leveren van vlaggen van ongeëvenaarde kwaliteit. Onze innovatieve aanpak en focus op technologie stellen ons in staat om vlaggen te produceren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Ontdek de perfectie van onze Libanon vlag en vier de diversiteit van Libanon met een vlag van DVC.

Wat is de betekenis van de kleuren in de vlag van Libanon?

De vlag van Libanon is een belangrijk nationaal symbool dat de geschiedenis, identiteit en waarden van het land weerspiegelt. Met zijn kenmerkende kleuren en embleem heeft de vlag betekenisvolle betekenissen die teruggaan tot de onafhankelijkheidsstrijd en de culturele rijkdom van Libanon. Laten we eens kijken naar de feiten over de Libanon vlag:

  • De vlag van Libanon bestaat uit drie horizontale banen: rood, wit en rood.
  • Het embleem in het midden van de vlag toont een groene Libanonceder, een symbool van geluk en voorspoed.
  • De rode en witte kleuren vertegenwoordigen respectievelijk het bloed dat werd vergoten tijdens de onafhankelijkheidsstrijd en puurheid.
  • De Libanon vlag is ontworpen met het doel neutraliteit uit te stralen en geen verband te leggen met een specifieke religieuze groepering.
  • De cederboom is al sinds de oudheid een symbool voor het gebied waar Libanon ligt.
  • In 1861 verscheen de ceder voor het eerst op een Libanese vlag, die later werd vervangen door verschillende versies voordat de huidige vlag werd aangenomen.

Libanese vlag kopen

Bij DVC is het kopen van de Libanese vlag een moeiteloze en zorgeloze ervaring. Wij maken het verschil met:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Uitgebreide voorraad landenvlaggen
  • Snelle levering

Onze Friese nuchterheid staat centraal bij DVC. Als je vragen hebt of advies nodig hebt voordat je bestelt, staan onze specialisten voor je klaar. Neem contact met ons op via onze online chat, telefonisch op 031 (0)519 228 228, of via het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de boom op de vlag van Libanon?

De boom op de Libanese vlag, de Libanonceder, symboliseert geluk, voorspoed en de nationale identiteit van het land. Het is een teken van stabiliteit en kracht, en vertegenwoordigt de trots en veerkracht van het Libanese volk.

Wat zijn de buurlanden van Libanon?

De buurlanden van Libanon zijn Syrië in het noorden en oosten, Israël in het zuiden en het westen, en Cyprus in het westen, over de Middellandse Zee. Libanon deelt grenzen met deze landen en heeft historische en geopolitieke betrekkingen met hen.