Liechtensteinse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Liechtenstein is een van de kleinste landen ter wereld, maar de vlag maakt een groots statement. De Liechtensteinse vlag bestaat uit twee gelijke horizontale banden: blauw bovenaan en rood onderaan. Het blauwe gedeelte aan de linkerkant bevat een opvallende gouden kroon. Bij DVC kun je de Liechtenstein vlag van hoge kwaliteit verkrijgen. We bieden vlaggen aan die met zorg en vakmanschap zijn gemaakt, zodat je verzekerd bent van een vlag van Liechtenstein die lang meegaat en er indrukwekkend uitziet. Voeg een vleugje Liechtensteinse trots toe aan je collectie met de vlag van Liechtenstein, verkrijgbaar bij DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Welke verschillende soorten Liechtensteinse vlaggen zijn er?

Bij DVC hebben we een uitgebreide selectie voor de vlag van Liechtenstein, zodat je de perfecte optie kunt kiezen die past bij jouw behoeften en gelegenheid. Onze vlaggen zijn verkrijgbaar in twee hoogwaardige materialen: Spun-Poly en Acetaatzijde, die beide duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht bieden.

  • Spun-Poly vlaggen: voor een indrukwekkende presentatie van de Liechtensteinse vlag buitenshuis hebben we gevelvlaggen en mastvlaggen van duurzaam Spun-Poly materiaal. Deze vlaggen zijn bestand tegen de elementen en behouden hun kleur en kwaliteit, zelfs bij langdurig gebruik. Ze zijn perfect voor het hijsen aan een vlaggenstok aan de gevel of op een mast.
  • Acetaatzijde vlag: wil je de Liechtensteinse trots op een elegante manier in je interieur tonen? Kies dan voor onze tafelvlaggen van hoogwaardige Acetaatzijde. Deze vlaggen zijn perfect om te gebruiken als decoratief accent op tafels, balies of andere oppervlakken. Ze voegen een vleugje stijl en symboliek toe aan elke ruimte.

Bij DVC bieden we een ruime keuze voor de Liechtenstein vlag. Of je nu een gevelvlag, mastvlag of tafelvlag nodig hebt, wij hebben de perfecte optie voor jou. Bestel vandaag nog jouw Liechtensteinse vlag en laat je trots zien op een manier die bij jou past.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe wordt de kwaliteit van vlaggen gecontroleerd en gegarandeerd?

Wij zijn trots op het feit dat wij zelf vlaggen produceren, omdat dit ons in staat stelt om de kwaliteit van begin tot eind te controleren. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een zorgvuldige fabricage van elke vlag, waarbij ze gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken.

We volgen strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat elke vlag voldoet aan onze strenge normen. Van het selecteren van de beste stoffen tot het gedetailleerd naaien en afwerken van de vlaggen, elk aspect van het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Dit stelt ons in staat om vlaggen van uitstekende kwaliteit te leveren die lang meegaan en er indrukwekkend uitzien.

Daarnaast investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling om onze productiemethoden te verbeteren en te innoveren. We streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in onze productieprocessen, zodat we vlaggen kunnen produceren met respect voor de natuur.

Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie stelt ons in staat om vlaggen te leveren die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Bij DVC kun je erop vertrouwen dat je vlaggen van de hoogste kwaliteit ontvangt, die met zorg en vakmanschap zijn geproduceerd.

Hoe is de vlag van Liechtenstein door de jaren heen veranderd?

Ontdek hoe de Liechtensteinse vlag zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld en veranderd. Hieronder vind je een overzicht van belangrijke jaartallen en bijbehorende informatie:

  • 1848: de kleuren van de Liechtenstein vlag werden voor het eerst gebruikt in het leger, waarschijnlijk geïnspireerd door de dienstkleding van de vorstelijke huishouding.
  • 1852: de exacte verhoudingen van de vlag werden vastgelegd in een militair reglement, waarbij de horizontale banen werden geïntroduceerd.
  • 1889: de Liechtenstein vlag werd officieel aangenomen als nationale vlag.
  • 1937: na de ontdekking dat de vlag identiek was aan die van Haïti tijdens de Olympische Spelen van 1936, werd een kroon toegevoegd om het verschil te maken en de band met het koningshuis te benadrukken.
  • 1982: de kroon op de vlag van Liechtenstein werd lichtelijk aangepast.

De Liechtensteinse vlag heeft door de jaren heen een fascinerende transformatie ondergaan, waarbij symboliek en nationale identiteit zijn verweven.

Liechtensteinse vlag kopen

Bij DVC, dé specialist in vlaggen, is het eenvoudig om de hoogwaardige vlag van Liechtenstein te kopen. Wij zijn trots op onze 100% Nederlandse vlaggen en bieden een uitgebreid assortiment landenvlaggen, waaronder de Liechtenstein vlag, die altijd op voorraad zijn. Met onze gebruiksvriendelijke webshop kun je moeiteloos de vlag van Liechtenstein bestellen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en al je vragen over het kopen van de Liechtenstein vlag te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze handige chatfunctie op de website, of door het invullen van het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de vlag van Liechtenstein?

De Liechtensteinse vlag symboliseert de nationale identiteit en cultuur van het land. De blauwe en rode kleuren vertegenwoordigen respectievelijk de lucht en de vuren die 's avonds worden ontstoken. De gouden kroon benadrukt de eenheid van de bevolking en het koningshuis.

Hoe groot is Liechtenstein?

Liechtenstein is een van de kleinste landen ter wereld, met een totale oppervlakte van ongeveer 160 vierkante kilometer. Het land is gelegen in het hart van Europa, tussen Oostenrijk en Zwitserland, en strekt zich uit over slechts 25 kilometer in lengte en 12 kilometer in breedte. Ondanks zijn bescheiden omvang heeft Liechtenstein een rijke cultuur, adembenemende landschappen en een bloeiende economie.