Macedonische vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC, dé specialist in vlaggen, vind je de hoogwaardige Macedonische vlag die perfect is om jouw trots voor Macedonië te tonen. De vlag van Macedonië bestaat uit een rood veld met in het midden een zon met acht stralen, symbolen die diepe historische en culturele betekenissen hebben voor het land. Bij DVC kun je deze prachtige Macedonië vlag eenvoudig en snel bestellen. Wij bieden vlaggen van topkwaliteit die met zorg en vakmanschap zijn gemaakt, zodat je verzekerd bent van een duurzame vlag die er indrukwekkend uitziet.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vlag van Macedonië kopen: kies jouw favoriet

Wij bieden een uitgebreide selectie van vlaggen, zodat je jouw favoriete variant kunt kiezen. Ons assortiment omvat verschillende afwerkingen en formaten, zodat je de perfecte vlag kunt vinden die past bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een traditionele vlag voor aan de mast of gevel, of juist een moderne tafelvlag, bij DVC ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Bij het kopen van een Macedonische vlag kun je ook kiezen uit verschillende materialen. Onze tafelvlaggen zijn gemaakt van Acetaatzijde, wat zorgt voor een prachtige uitstraling en langdurig gebruik. Voor onze mast- en gevelvlaggen gebruiken we het sterke vlaggendoek Spun-Poly, dat bestand is tegen diverse weersomstandigheden en er altijd mooi uitziet.

Wij zorgen ervoor dat al onze vlaggen zorgvuldig zijn afgewerkt voor eenvoudige bevestiging. Onze gevelvlaggen zijn voorzien van een kopband, koord en lusje, terwijl onze mastvlaggen een kopband en clips hebben. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw Macedonië vlag op de juiste manier bevestigd is en langdurig mooi blijft.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van een goede vlag van Macedonië

Een goede kwaliteit vlag van Macedonië is van cruciaal belang om de duurzaamheid en visuele impact ervan te waarborgen. Hier zijn drie redenen waarom het belangrijk is om te investeren in een goede Macedonië vlag:

  • Langdurig gebruik: een vlag van hoge kwaliteit is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik. Hierdoor kun je de vlag met trots laten wapperen en zal deze er lang mooi uit blijven zien, zowel binnen als buiten.
  • Visuele representatie: een goede kwaliteit vlag zorgt voor een heldere en scherpe weergave van het ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de kleuren levendig zijn en de details goed zichtbaar zijn, waardoor de vlag van Macedonië opvalt en de gewenste boodschap overbrengt.
  • Trots en identiteit: een vlag van hoge kwaliteit straalt trots en waardigheid uit. Het draagt bij aan een gevoel van verbondenheid met Macedonië en versterkt de nationale identiteit. Een goed gemaakte vlag wekt ook vertrouwen en respect op bij anderen, zowel nationaal als internationaal.

Investeer in een goede kwaliteit Macedonië vlag bij DVC en verzeker jezelf van een vlag die lang meegaat en de schoonheid en betekenis van Macedonië op de juiste manier weergeeft.

Het unieke ontwerp van de Macedonische vlag

De Macedonische vlag heeft een onderscheidend en betekenisvol ontwerp dat de geschiedenis en identiteit van Noord-Macedonië weerspiegelt. Hier is wat je moet weten over het unieke ontwerp van de vlag van Macedonië:

  • Het centrale element van de vlag is een gestileerde zon met acht stralen. Deze zon symboliseert de nieuwe zon van vrijheid die wordt bezongen in het Macedonische volkslied. Het staat voor hoop, vernieuwing en de vastberadenheid van de Macedoniërs om voor hun eigen rechten te strijden.
  • De Macedonië vlag heeft een symmetrisch ontwerp, waarbij de zon exact in het midden staat. Het horizontaal of verticaal spiegelen van de vlag verandert de weergave niet. De verhouding tussen de hoogte en breedte van de vlag is 1:2.
  • Hoewel de exacte kleurcoderingen niet door wetgeving zijn gespecificeerd, worden de kleuren van de vlag omschreven als 'goudgeel' en 'rood'. Volgens Pantone-coderingen komt rood overeen met Pantone 485C en geel met Pantone 108C.

Bij DVC kun je de Macedonische vlag van hoogwaardige kwaliteit verkrijgen. Onze vlaggen worden met zorg gemaakt en voldoen aan de vereiste proporties en kleuren. Voeg een vleugje Macedonische trots toe aan je collectie met de vlag van Noord-Macedonië, verkrijgbaar bij DVC.

Macedonische vlag kopen

Bij DVC ben je verzekerd van de beste kwaliteit en langste levensduur voor de Macedonische vlag. Onze webshop heeft alle wereldvlaggen op voorraad, waardoor we je gegarandeerd een 100% Nederlands product binnen twee werkdagen kunnen leveren.

Koop de vlag van Macedonië eenvoudig online via onze gebruiksvriendelijke webshop. Heb je vragen of advies nodig? Onze specialisten staan klaar om je te helpen via ons telefoonnummer 031 (0)519 228 228, de chat op onze website of het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Hoe is de Macedonische vlag ontstaan?

De vlag van Macedonië is ontstaan op 6 oktober 1995. Het ontwerp bestaat uit een rood veld met in het midden een gestileerde zon met acht stralen. Het symboliseert de nieuwe zon van vrijheid zoals bezongen in het Macedonische volkslied.

Waar staat Macedonië bekend om?

Macedonië staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Het land staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen, historische bezienswaardigheden zoals Ohrid en Skopje, traditionele ambachten, heerlijke keuken en gastvrije bevolking.