Malawische vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Malawische vlag is een visueel meesterwerk dat de identiteit en geschiedenis van Malawi weerspiegelt. Met een kleurensamenstelling van zwart, rood en groen, straalt deze vlag kracht en betekenis uit. In het midden van de bovenste zwarte baan schittert een rode zon met 31 stralen. Bij DVC kun je deze prachtige vlag van Malawi kopen en een stukje Malawische trots in huis halen. Plaats je bestelling nu en geniet binnenkort van de prachtige Malawi vlag die jouw trots en verbondenheid met Malawi symboliseert.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Waar gebruik jij de Malawische vlag voor?

Met de veelzijdige toepassingen van de vlag van Malawi zijn de mogelijkheden eindeloos. Ontdek hoe deze prachtige vlag een bijzondere betekenis kan geven aan verschillende gelegenheden in jouw leven.

  • Sportevenementen: toon je steun aan het Malawische nationale team tijdens internationale wedstrijden of lokale sportevenementen met de Malawi vlag.
  • Culturele vieringen: voeg een feestelijke sfeer toe aan culturele festivals, parades of andere vieringen door de Malawische vlag te laten wapperen.
  • Zakelijke gelegenheden: gebruik de Malawi vlag als decoratie bij handelsbeurzen, conferenties of zakelijke bijeenkomsten om de banden met Malawi te benadrukken.
  • Educatieve instellingen: scholen en universiteiten kunnen de vlag van Malawi gebruiken om studenten bewust te maken van de cultuur en geschiedenis van Malawi tijdens internationale themadagen of educatieve evenementen.
  • Privégebruik: verfraai je woning of tuin met de vlag om je trots op je Malawische afkomst te tonen of om je liefde voor het land te uiten.
Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De voordelen van DVC

Bij DVC profiteer je van diverse voordelen die jouw vlaggenervaring nog beter maken. Ons onderscheidend vermogen is de productie in eigen huis, wat zorgt voor optimale kwaliteit en volledige controle over het productieproces. Daarnaast hanteren we een snelle levertijd van slechts 2 werkdagen, waardoor je jouw Malawische vlag snel in huis hebt en direct kunt genieten van je aankoop.

Bovendien belonen we grotere bestellingen met onze staffelkorting tot wel 10%. Of je nu één Malawi vlag of meerdere vlaggen nodig hebt, je profiteert altijd van aantrekkelijke prijzen. Bij DVC streven we naar tevreden klanten door topkwaliteit, snelle levering en een prijsvoordeel te bieden. Kies voor DVC en ervaar zelf de voordelen van onze toonaangevende vlaggenservice, waaronder de prachtige vlag van Malawi.

Het charme van de vlag van Malawi

Ontdek de betovering van de Malawische vlag, een symbool van trots en hoop voor het volk van Malawi. Met zijn rijke geschiedenis en diepgaande betekenis is deze vlag een visueel meesterwerk. Lees verder om meer te weten te komen over de symboliek en de opmerkelijke veranderingen die de vlag heeft doorgemaakt.

  • De vlag van Malawi, aangenomen op 6 juli 1964, straalt kracht uit met zijn kleurensamenstelling van zwart, rood en groen.
  • Het zwarte gedeelte vertegenwoordigt het Afrikaanse continent en symboliseert de inheemse bevolking van Malawi.
  • De rode kleur staat voor het bloed dat werd vergoten tijdens de strijd voor onafhankelijkheid.
  • Het groen benadrukt de overvloedige natuurlijke rijkdommen van het land.
  • In de bovenste zwarte baan schittert een rode zon met 31 stralen, symbool van hoop op een bevrijd en verenigd Afrika.

Tussen 2010 en 2012 onderging de vlag van Malawi een tijdelijke verandering, maar uiteindelijk keerde men terug naar de oorspronkelijke vlag. Ontdek de fascinerende geschiedenis en symboliek achter de Malawi vlag en laat je inspireren door zijn tijdloze betekenis.

Malawische vlag kopen

Bij DVC ben je altijd verzekerd van een moeiteloze en betrouwbare ervaring bij het kopen van de Malawische vlag. Onze kernwaarde van Friese transparantie betekent dat we open en eerlijk zijn over onze productieprocessen en materialen, zodat je met volledig vertrouwen kunt kiezen voor de kwaliteit van de vlag.

We staan klaar met een team van vlaggenspecialisten om je persoonlijk advies te geven via telefoon, chat of het contactformulier. Met de beste service en snelle levering bij DVC kun je met trots je Malawi vlag laten wapperen. Bestel nu eenvoudig en veilig via onze website en ervaar de zorg en aandacht die we besteden aan jouw vlaggenaankoop.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de zon op de Malawische vlag?

De zon op de vlag van Malawi symboliseert hoop op een bevrijd en verenigd Afrika. Met 31 stralen vertegenwoordigt het de wens voor een nieuw tijdperk en een betere toekomst voor het Malawische volk en Afrika als geheel.

Welke taal wordt er gesproken in Malawi?

In Malawi wordt de officiële taal Engels gesproken. Het Engels wordt gebruikt in de regering, het onderwijs, de media en zakelijke communicatie. Daarnaast zijn er verschillende inheemse talen die veel gesproken worden, waaronder het Chichewa (ook bekend als Chewa), het Chitumbuka, het Chisena en het Chilomwe. Deze talen worden voornamelijk gebruikt in informele situaties en in lokale gemeenschappen. Het Chichewa is de meest gesproken inheemse taal en wordt door een groot deel van de bevolking begrepen en gesproken.