Monaco vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de betoverende Monegaskische vlag bij DVC! Met zijn rode en witte diagonale streep op een rood vlak is deze vlag een ware eyecatcher. Bij DVC geloven we in topkwaliteit en duurzaamheid, zodat je deze vlag van Monaco met trots kunt laten wapperen, binnen of buiten. Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9, wat bewijst dat we altijd klaarstaan om aan jouw wensen te voldoen. Voeg een vleugje charme toe aan je leven en bestel vandaag nog de vlag van Monaco bij DVC!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Vlag van Monaco kopen: kies uit verschillende soorten vlaggen

Bij DVC heb je de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan vlaggensoorten voor de Monegaskische vlag. We begrijpen dat elke situatie bijzonder is en daarom bieden we verschillende opties om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een mastvlag, gevelvlag of tafelvlag, bij DVC hebben we de perfecte keuze voor jou.

Onze vlaggen voor in de mast en aan de gevel worden vervaardigd met het sterke vlaggendoek Spun-Poly. Dit hoogwaardige materiaal biedt zowel uitstekende trek- als naadsterkte, waardoor het 20% langer meegaat dan andere doeksoorten. Voor de tafelvlag maken we gebruik van Acetaatzijde, een stevig 100% polyester doek met een prachtige uitstraling. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en daarom werken we uitsluitend met premium materialen.

Onze klanttevredenheidsscore van 9 getuigt van de kwaliteit die we leveren. Bij het bestellen van de Monegaskische vlag heb je volledige vrijheid om deze naar wens aan te passen met behulp van onze eenvoudige online configurator. Kies het gewenste:

 • Vlagtype
 • Formaat
 • Doekkwaliteit
 • Afwerking
 • Hoeveelheid

Bij DVC garanderen we heldere kleuren en de beste kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van jouw levendige vlag van Monaco. Vertrouw op DVC, dé zeefdrukker van Nederland, en bestel vandaag nog jouw Monegaskische vlag!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van goede kwaliteit Monaco vlaggen

Bij DVC begrijpen we het belang van goede kwaliteit vlaggen. Hier zijn een paar redenen waarom investeren in kwaliteit essentieel is:

 1. Gemak: een vlag van hoge kwaliteit is gemakkelijk te bevestigen en te hijsen. Het materiaal is licht en wappert mooi in de wind, waardoor jouw vlag er indrukwekkend uitziet en de aandacht trekt.
 2. Representativiteit: een vlag van lage kwaliteit doet afbreuk aan de uitstraling van jouw bedrijf, organisatie of evenement. Een vlag van goede kwaliteit straalt professionaliteit en trots uit, waarmee je een positieve indruk achterlaat.
 3. Duurzaamheid: vlaggen van hoge kwaliteit gaan langer mee en zijn beter bestand tegen weersinvloeden. Ze vervagen, scheuren of rafelen minder snel, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen.
 4. Veiligheid: veiligheid is van groot belang bij het gebruik van vlaggen. Vlaggen van lage kwaliteit kunnen losraken van de mast en gevaarlijke situaties veroorzaken. Een vlag van goede kwaliteit is stevig bevestigd en zal niet snel loskomen, wat zorgt voor een veilige omgeving.

Bij DVC bieden we alleen vlaggen van Monaco aan van hoge kwaliteit aan, gemaakt van sterke materialen en zorgvuldig afgewerkt. Hiermee garanderen we dat jouw Monegaskische vlag er goed uitziet, veilig te gebruiken is en lang meegaat. Investeren in goede kwaliteit vlaggen kan bij DVC!

De herkomst van de Monegaskische vlag

De vlag van Monaco heeft een fascinerende herkomst die teruggaat tot de oudste tijden van het vorstendom. Hier zijn enkele interessante feiten over de geschiedenis van de Monaco vlag:

 • De huidige vlag van Monaco werd officieel aangenomen op 4 april 1881, maar de kleurencombinatie heeft een veel langere geschiedenis. De vlag bestaat uit twee horizontale banden: een bovenste band in de kleur rood en een onderste band in de kleur wit.
 • De kleuren rood en wit zijn afkomstig van het wapenschild van de Grimaldi-familie, de heersende familie van Monaco. Volgens de legende droeg François Grimaldi, bijgenaamd "Malizia" (De Slimme), in 1297 een rood-wit gekleurde tuniek om onopgemerkt binnen de muren van het fort van Monaco te infiltreren en de stad te veroveren.
 • De vlag van Monaco vertegenwoordigt dus niet alleen de identiteit van het vorstendom, maar heeft ook een diepe historische betekenis. Het is een symbool van moed, vastberadenheid en de onafhankelijkheid van Monaco.
 • De eenvoudige, maar krachtige kleurencombinatie van rood en wit straalt elegantie en tijdloosheid uit. Het is een vlag die indruk maakt en direct herkenbaar is, waar ter wereld je ook bent.

Bij DVC begrijpen we het belang van historische betekenis en symboliek. Daarom bieden wij hoogwaardige Monaco vlaggen aan, met zorg vervaardigd volgens de hoogste standaarden. Met onze vlaggen kun je de trotse geschiedenis en de unieke identiteit van Monaco op een prachtige manier presenteren.

Monegaskische vlag kopen

Tijd om jouw Monaco vlag te kopen! Bij DVC hebben we ze op voorraad en leveren we snel. Bestel vandaag en geniet binnen twee werkdagen van jouw nieuwe vlag. Veilig en gemakkelijk online te bestellen via onze website. Heb je vragen? Neem contact met ons op via de chat, telefoon of ons contactformulier. DVC staat voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de Monaco vlag?

De Monaco vlag symboliseert de trots en identiteit van het prinsdom. Met zijn rode en witte horizontale banden vertegenwoordigt het moed, passie, vrede en zuiverheid. Bestel jouw Monegaskische vlag bij DVC en toon je verbondenheid met dit prachtige vorstendom.

Welke vlaggen lijken op de vlag van Monaco?

De Monegaskische vlag is bijna identiek aan de Indonesische vlag, deze vlaggen hebben namelijk hetzelfde ontwerp maar de vlag van Indonesië is iets langer. Ook lijkt de vlag van Polen erg op de Monaco vlag. Het verschil zit hem in de volgorde van de kleuren. In de Poolse vlag komt wit namelijk eerst!

Bekijk hier de Indonesische en Poolse vlag