Montenegro vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC kun je terecht voor alle landenvlaggen, ook voor de vlag van Montenegro. De Montenegrijnse vlag is een rode vlag met een gouden rand en heeft in het midden het nationale wapen. De vlag is verkrijgbaar als tafelvlag, gevelvlag en mastvlag. Wil je de Montenegrijnse vlag kopen? Bestel jouw vlag vandaag nog: binnen twee werkdagen heb je de Montenegro vlag in huis.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Staffelkorting bij jouw bestelling

Bij het kopen van de Montenegrijnse vlag geldt: hoe meer je koopt, hoe meer voordeel. Dit noemen we staffelkorting. Voor de Montenegro vlag profiteer je van de volgende korting:

  • 2 stuks of meer: 5% korting
  • 5 stuks of meer: 7% korting
  • 10 stuks of meer: 10% korting

Voordelen van staffelkorting op de Montenegro vlag zijn kostenbesparing, flexibiliteit en voorraadbeheer zonder te veel te betalen.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het verschil tussen een indoor en outdoor Montenegrijnse vlag

Wil je de vlag van Montenegro kopen? Dan heb je keuze uit twee doeksoorten: Acetaatzijde en Spun-Poly. Acetaatzijde is heel geschikt voor binnen en is te bestellen als tafelvlag. Spun-Poly is een sterk vlaggendoek en wordt gebruikt voor gevelvlaggen en mastvlaggen. De grootste verschillen:

  • Acetaatzijde: een glanzende, zijdeachtige uitstraling. Voelt zacht aan en heeft een goede drapering. Daarnaast is de kleurechtheid erg hoog.
  • Spun-Poly: een sterk, glad doek dat goed zijn vorm behoudt. Vervaagt niet snel en kan goed tegen blootstelling aan zonlicht.

Een Montenegro vlag voor binnen is erg geschikt voor tafelaankleding op evenementen of beurzen. Een vlag voor buiten kun je aan een vlaggenstok of in de mast hijsen, en past goed bij bezoek of belangrijke gebeurtenissen waarin je respect wilt tonen.

Het verhaal achter de Montenegro vlag

De Nationale vlag van Montenegro is een rode vlag met een gouden rand met het wapen van Montenegro in het midden. Hierover valt het volgende te vertellen:

  • Het wapen van Montenegro is een tweekoppige adelaar van goud met in haar poten de machtssymbolen van de monarchie. Op de borst staat een schild met een leeuw op een blauw veld.
  • De leeuw symboliseert de bisschoppelijke macht in Montenegro.
  • Het symbool op het wapen is overgenomen van het Russische koningshuis in de negentiende eeuw, echter is het symbool al veel ouder en vindt het zijn oorsprong in de tijd van het Romeinse Keizerrijk.
  • De Montenegro vlag is officieel pas in 2004 aangenomen.

Montenegrijnse vlag kopen

Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van Montenegro kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Montenegrijnse vlag lang mooi blijven. Daarnaast ontvang je een 100% Nederlands product!

Onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden en jou te voorzien van het beste advies. Wil je meer weten over onze producten of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste Montenegrijnse vlag? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de vlag van Montenegro eruit?

De vlag van Montenegro is rood en heeft een gouden rand. In het midden is het wapen van Montenegro afgebeeld: een tweekoppige adelaar met in haar poten de machtssymbolen van de monarchie.

Waar staat de leeuw voor?

De leeuw in het Montenegrijnse wapen staat symbool voor dapperheid, moed en kracht.

Waarom staat het wapen van Montenegro op de vlag?

Het wapen van Montenegro staat op de Montenegro vlag als een representatie van de nationale identiteit en erfgoed van het land. Door het wapen op de vlag te plaatsen, wordt de verbondenheid met het verleden en de nationale trots uitgedrukt. Het dient ook als herkenbaar symbool van Montenegro, zowel binnenlands als internationaal.