Nauruaanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Haal de Nauruaanse vlag van topkwaliteit in huis met DVC! De vlag van Nauru heeft een blauwe achtergrond met een gele streep met daaronder een witte ster. Deze vlag is niet alleen een symbool van nationale trots, maar vertegenwoordigt ook de geschiedenis en cultuur van het land. Onze vlaggen zijn zorgvuldig gemaakt en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Bij DVC denken we graag met je mee om ervoor te zorgen dat je de perfecte Nauru vlag kunt bestellen die past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Gebruik de Nauruaanse vlag voor evenementen

Als je van plan bent om een evenement te organiseren dat gerelateerd is aan Nauru, kan het gebruik van de vlag van Nauru een belangrijk onderdeel zijn om de sfeer te bepalen en de identiteit van het land te weerspiegelen. Wij bieden de Nauraanse vlag in drie verschillende soorten:

 • Gevelvlag: een vlag die aan de gevel of muur van een gebouw wordt bevestigd, gemaakt van Spun-Poly. Spun-Poly is een duurzaam sterk materiaal wat wij gebruiken voor al onze outdoor landenvlaggen. Vaak wordt de gevelvlag gebruikt als decoratief element of als manier om een boodschap te communiceren.
 • Mastvlag: een vlag die aan een mast wordt bevestigd en ook gemaakt wordt van Spun-Poly. De mastvlag wordt gebruikt om een boodschap te communiceren of om de identiteit van een land, organisatie of evenement te vertegenwoordigen.
 • Tafelvlag: een kleine vlag, gemaakt van acetaatzijde, die op tafels wordt geplaatst als decoratie of om een boodschap of identiteit te communiceren. Vaak maken wij gebruik van acetaatzijde bij indoor gebruik.

Doordat je verschillende afwerkingsmogelijkheden hebt voor de Nauruaanse vlag, kun je precies kiezen wat perfect is voor jouw gebruik.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Tips voor het onderhouden van de vlag van Nauru

Om ervoor te zorgen dat je Nauru vlag langer kan wapperen, is het van belang om deze goed en regelmatig te onderhouden. De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks gebruik is namelijk 3 tot 4 maanden. Om het meeste uit je vlag te halen, hebben we de volgende tips voor optimaal onderhoud:

 • Gebruik een mild wasmiddel: gebruik een mild wasmiddel zonder bleekmiddel om de vlag te wassen. Het gebruik van bleekmiddel kan de kleuren van de vlag beschadigen.
 • Was de vlag voorzichtig: ookal kun je de vlag in de wasmachine doen, adviseren wij om de vlag voorzichtig met de hand te wassen om schade te voorkomen. Vermijd wrijven en wringen van de vlag om te voorkomen dat de vezels beschadigd raken.
 • Spoel de vlag grondig uit: spoel de vlag grondig uit om eventuele resten van het wasmiddel te verwijderen.
 • Hang de vlag op om te drogen: hang de vlag op om te drogen op een plaats uit de buurt van direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.
 • Vermijd het gebruik van een droger: vermijd het gebruik van een droger om de vlag te drogen, omdat dit kan leiden tot krimpen en beschadigingen van de vezels.
 • Bewaar de vlag op een droge en donkere plaats: bewaar de vlag op een droge en donkere plaats om te voorkomen dat de kleuren vervagen en de vezels beschadigd raken.

De symboliek achter de Nauruaanse vlag

De Nauruaanse vlag heeft een diepgaande symboliek die verbonden is met de geschiedenis en cultuur van het land. Het ontwerp van de vlag is eenvoudig maar krachtig, en bestaat uit een blauwe achtergrond met daarop een witte ster en een gele streep die horizontaal over de vlag loopt.

 • De blauwe achtergrond van de vlag vertegenwoordigt de Stille Oceaan, waar Nauru zich bevindt. De witte ster staat voor de onafhankelijkheid van Nauru en symboliseert de hoop en het optimisme van het volk van Nauru voor een betere toekomst. De gele streep staat voor de evenaar en de zon, die beide een belangrijke rol spelen in het dagelijks leven van de inwoners van Nauru.
 • De vlag van Nauru is ook nauw verbonden met de geschiedenis van het land. Nauru was oorspronkelijk een Duitse kolonie en de vlag van Duitsland had een ster op een blauwe achtergrond. Na de Eerste Wereldoorlog werd Nauru een mandaatgebied van Australië en de vlag van Nauru werd toen aangepast om een ​​witte ster op een blauwe achtergrond te bevatten, als een eerbetoon aan de Duitse erfenis van het land.
 • De Nauru vlag is ontworpen door een inwoner van het eiland, genaamd Mr. Hammer DeRoburt, toen Nauru onafhankelijk werd van Australië op 31 januari 1968. De vlag is een belangrijk nationaal symbool van Nauru en wordt op verschillende officiële gelegenheden gehesen, zoals op onafhankelijkheidsdag en tijdens staatsbezoeken.

Nauruaanse vlag kopen

Wij bieden hoogwaardige vlaggen van Nauru aan met een lange levensduur. Wij hebben alle wereldvlaggen op voorraad, waardoor we jouw bestelling binnen twee werkdagen kunnen leveren. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe vlag. Wij hechten veel waarde aan transparantie en daarom bieden we je de Friese nuchterheid. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en ben je verzekerd van de beste service.

Je kunt de Nauru vlag eenvoudig online kopen via onze webshop. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben om de vlag van Nauru te kopen, dan staan onze medewerkers voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat betekent het symbool op de Nauruaanse vlag?

Het symbool op de Nauru vlag is een witte ster met twaalf stralen, geplaatst op een blauwe achtergrond. De twaalf stralen van de ster staan voor de twaalf stammen van het eiland Nauru en de blauwe achtergrond symboliseert de oceaan rondom het eiland.

Hoe groot is Nauru?

Nauru heeft een totale landoppervlakte van ongeveer 21 vierkante kilometer, waardoor het een van de kleinste landen ter wereld is. Het heeft ook een kustlijn van ongeveer 30 kilometer.