Noorse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Noorse vlag is een herkenbare vlag. Het ontwerp bestaat uit een wit kruis op een diepblauwe achtergrond en symboliseert de banden van Noorwegen met de zee. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige Noorwegen vlag, dan ben je bij DVC goed terecht. Bij ons kun je rekenen op een snelle levering: als je vandaag bestelt, heb je de vlag binnen 2 werkdagen in huis. Daarnaast staan wij bekend om onze Friese nuchterheid en uitstekende klantenservice, dus je kunt bij ons rekenen op een prettige en betrouwbare winkelervaring.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de verschillende soorten Noorse vlaggen?

Als het gaat om de Noorwegen vlag zijn er verschillende soorten vlaggen beschikbaar voor verschillende situaties. Bij DVC bieden we een breed scala aan vlaggen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

  • Gevelvlaggen: onze gevelvlaggen zijn perfect voor het laten wapperen van de Noorse vlag aan de gevel van jouw huis of bedrijfspand. Ze zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly, afgewerkt met kopband, lusje en koord van hoge kwaliteit.
  • Mastvlaggen: onze mastvlaggen zijn ideaal om te hijsen in een vlaggenmast bij een evenement, festival of langs de weg. Ze zijn gemaakt van Spun-Poly vlaggendoek en voorzien van kopband en clips, wat ze zeer duurzaam en eenvoudig in gebruik maakt.
  • Tafelvlaggen: onze Noorse tafelvlaggen zijn perfect voor op tafel in ontvangstruimtes, kantoren of tijdens beurzen. Ze zijn gemaakt van 100% polyester acetaatzijde, wat resulteert in een krachtige doeksoort met een glanzende uitstraling.
  • Bootvlaggen: onze bootvlaggen zijn een goede optie om jouw identiteit te laten zien op de boot. Ook deze vlaggen zijn gemaakt van Spun-Poly, ideaal voor buitengebruik dus.

Mocht je benieuwd zijn naar Spun-Poly en Acetaatzijde, klik dan hier om meer te lezen over de materialen die wij gebruiken.

Bij DVC garanderen we alleen de beste kwaliteit door onze jarenlange ervaring met het bedrukken van vlaggen met zowel zeefdruk als digitaaldruk. We maken alleen gebruik van materialen van hoge kwaliteit en zorgen voor een hoogwaardige afwerking van onze vlaggen, zodat jij lang van jouw kleurrijke vlag van Noorwegen kunt genieten.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly en Petflag-Spun
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Nieuwe ontwikkelingen in de productie van Noorse vlaggen

De productie van Noorwegen vlaggen heeft de afgelopen jaren verschillende innovaties en technologieën gezien. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot duurzamere, kleurrijke en hoogwaardige vlaggen dan ooit tevoren. Digital printing is een belangrijke innovatie in de vlaggenproductie. Met deze technologie kunnen digitale bestanden direct op de stof worden geprint, wat resulteert in heldere en levendige kleuren en scherpere afbeeldingen.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de opkomst van duurzame materialen in de vlaggenindustrie. Door het gebruik van gerecycled polyester kunnen we vlaggen produceren met minder impact op het milieu. Dit materiaal is sterker en gaat langer mee dan traditionele materialen.

Bij DVC zijn we altijd op zoek naar manieren om onze productieprocessen te verbeteren en duurzame oplossingen te vinden. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van gerecyclede vezels voor onze Noorse vlaggendoeken van spun-poly en acetaatzijde. We optimaliseren ook onze productiemethoden om zo efficiënt mogelijk te werken en minder afval te produceren.

Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat we hoogwaardige Noorse vlaggen kunnen produceren die duurzaam en kleurrijk zijn en lang meegaan. We blijven ons inzetten voor een duurzame productie van onze vlaggen en hopen zo bij te dragen aan een betere wereld.

Noorwegen: een diepere blik in de symboliek van de vlag

De vlag van Noorwegen is een van de meest herkenbare en symbolische vlaggen ter wereld. De vlag bestaat uit een rood vlak met een wit kruis dat zich uitstrekt tot aan de rand van de vlag. In het witte kruis is een kleiner blauw kruis geplaatst, dat eveneens tot aan de rand van de vlag reikt.

De kleuren en het ontwerp van de vlag van Noorwegen hebben allemaal een specifieke betekenis.

  • De rode kleur staat voor moed, kracht en vastberadenheid.
  • Het witte kruis symboliseert het christendom, dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Noorwegen.
  • Het blauwe kruis binnen het witte kruis staat voor de zee en de lucht, die beiden van groot belang zijn voor de Noorse cultuur en economie.

De Noorwegen vlag heeft diepe wortels in de geschiedenis van het land en wordt geassocieerd met de onafhankelijkheidsbeweging van Noorwegen in de 19e eeuw. Het ontwerp van de vlag werd officieel aangenomen in 1821 en is sindsdien een belangrijk symbool van de Noorse identiteit en nationale trots. Het is ook een geliefd symbool onder de Noorse diaspora over de hele wereld en wordt vaak gebruikt tijdens nationale en internationale evenementen om de Noorse cultuur te vieren.

Noorse vlag kopen

Koop nu de vlag van Noorwegen bij DVC! Wij bieden de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen. Of je de vlag nou wilt gebruiken voor een evenement, thuis of op kantoor, wij hebben alles op voorraad en kunnen binnen twee werkdagen leveren.

Bestel nu eenvoudig de Noorse vlag online via onze website en geniet snel van je nieuwe aankoop. Mocht je nog vragen hebben over de aankoop of ben je op zoek naar advies, dan staan wij voor je klaar via onze online chat, telefonisch op 031 (0)519 228 228 of via het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Noorwegen ontstaan?

De Noorwegen vlag is ontstaan in 1821 en is gebaseerd op de Deense vlag. De kleuren rood, wit en blauw zijn gekozen vanwege hun historische betekenis voor het land en de Scandinavische volkeren. Het kruis in het ontwerp symboliseert het christendom, dat een belangrijke rol speelde in de Noorse geschiedenis. Sinds de introductie is de vlag van Noorwegen uitgegroeid tot een nationaal symbool van trots en identiteit.

Wat is het verschil tussen de Noorse en Deense vlag?

De Noorse en Deense vlaggen lijken op het eerste gezicht op elkaar, maar er is een belangrijk verschil. De Noorwegen vlag heeft een blauw kruis met witte randen op een rood veld, terwijl de Deense vlag een rood veld heeft met een wit Scandinavisch kruis. Het verschil zit hem dus in de kleur van het kruis en de randen eromheen. Daarnaast is de Noorse vlag iets breder en langer dan de Deense vlag.

Bekijk de Deense vlag hier.