Oekraïne vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Heb je binnenkort een Oekraïense gelegenheid of wil je je steun betuigen aan dit land? Ontdek de vlag van Oekraïne bij DVC met haar sprekende kleuren. De vlag van Oekraïne is geschikt voor verschillende gelegenheden en wordt momenteel veel gekocht als gebaar, om steun te laten zien aan Oekraïne. Door DVC wordt de Oekraïense vlag geleverd in vele formaten. De vlag van Oekraïne van DVC is 100% kleurecht en wind-, water- en UV bestendig door onze jarenlange ervaring. Bestel jouw vlag eenvoudig online.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Geschiedenis van de Oekraïne vlag

Hoelang bestaat de Oekraïense vlag al zoals we die nu kennen? In de geschiedenis is er geen duidelijk moment terug te vinden. In de middeleeuwen speelden de kleuren al wel een grote rol. Het land koos toen een blauwe banier met een herkenbare gele leeuw. De leeuw werd nog een keer veranderd in een gele dubbelkoppige adelaar en daarna werd de vlag zoals we het nu kennen. De twee gelijke horizontale banen in blauw en geel.

Oekraïne vlag samenstellen

Stel zelf de Oekraïne vlag samen. Je doet dit eenvoudig online door een paar stappen te doorlopen. Bestel vervolgens één of meerdere vlaggen. Je kiest hierin onder andere het volgende:

  • het type vlag
  • het formaat
  • het materiaal

Duurzame materialen

Bij ons kies je uit verschillende materialen voor een Oekraïne vlag. Kies voor de duurzame PETFLAG-vlag. Dit is de meest duurzame oplossing op de markt. Deze ecologische Oekraïense vlaggen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Afwerking van de vlag van Oekraïne

Onze tafel en gevelvlaggen zijn afgewerkt met een kopband, lusje en een koord. Dit zorgt voor een gemakkelijk en comfortabel gebruik van de vlag. De Oekraïense vlaggen voor een mast zijn voorzien van clips in plaats van een koord. Met de clips is het hijsen van de vlag heel eenvoudig.

Oekraïense vlag: regels

Wil je de vlag van Oekraïne buiten hangen? Let dan wel, voordat je jouw exemplaar buiten hangt, op de vlaggenvoorschriften. Zo is het niet heel respectvol om je vlag ’s nachts buiten laten hangen. Het hijsen van je Oekraïense vlag doe je bij zonsopgang en je haalt de Oekraïne vlag neer bij zonsondergang. Wil je meerdere vlaggen naast elkaar hangen? Hang ze op gelijke hoogte er gebruik, als het kan, dezelfde formaten. Benieuwd naar alle regels? Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Petflag-Glans en Petflag-Spun
Productiemethode
Petflag-Glans: Digitaal, Acetaat en Petflag-Spun: Zeefdruk
Doordruk
Digitale druk: 80-95%, Zeefdruk: 100%
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levertijd
1 tot 2 werkdagen, 150 x 225 cm, 3 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Marinus

Kwaliteit voor nette prijs

Huub

Goed

Oekraïne vlag bestellen

Bestel je vlag online via de webshop. Heb je vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via 031 (0)519 228 228, onze chat of contactformulier.

Onze voordelen:

  • #1 Specialist in vlaggen
  • Eigen productie in Dokkum
  • 85+ jaar ervaring
  • Uit 10.000+ Reviews: 9,0
  • Beste kleurendruk
  • Duurzame PETFLAG
  • Direct uit voorraad leverbaar