Palause vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Haal de Palause vlag in huis met DVC! De vlag van Palau is een prachtig ontwerp met een gele cirkel op een blauwe achtergrond. Bij DVC zijn we trots op de hoge kwaliteit van onze vlaggen, die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Onze klanten waarderen onze producten en diensten met een gemiddelde score van 9, wat aangeeft dat we ons uiterste best doen om aan hun specifieke behoeften en wensen te voldoen. Bestel vandaag nog de Palause vlag bij DVC en voeg een stukje nationale trots en cultuur toe aan jouw leven.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Palause vlag kopen: kies uit verschillende soorten vlaggen

Bij DVC ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de Palause vlag van topkwaliteit. Onze vlaggen worden met zorg en op maat voor jou gemaakt. Bij DVC kun je de Palause vlag bestellen in verschillende opties, zoals:

 • In de vlaggenmast
 • Aan de gevel
 • Op tafel

Onze Palau vlaggen voor in de mast en aan de gevel worden gemaakt van Spun-Poly, een sterk vlaggendoek dat een goede trek- en naadsterkte heeft en 20% langer meegaat dan andere doeksoorten. Voor de tafelvlag gebruiken we acetaatzijde, een stevig doeksoort van 100% polyester met een prachtige glanzende uitstraling.

Bij DVC werken we uitsluitend met premium afwerkingen. Onze gevelvlaggen en bootvlaggen van hoge kwaliteit zijn voorzien van kopband, lus en touw voor eenvoudig gebruik. Voor het gemakkelijk hijsen van de vlag van Palau is de mastvlag voorzien van een hoofdband en clips.

Eenvoudig met de configurator

De Palau vlag kun je volledig zelf samenstellen via de website van DVC. Gebruik de configurator om te kiezen:

 • Welk type vlag
 • Welk formaat
 • Welke doekkwaliteit
 • Welke uitvoering
 • Welke hoeveelheid
Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe worden de kleuren van de Palause vlaggen geproduceerd?

De kleuren op vlaggen ontstaan door het mengen van kleurstoffen en pigmenten met textielvezels. Bij de productie van Palau vlaggen worden vaak speciale textielsoorten gebruikt die beter bestand zijn tegen de invloed van zonlicht en weersomstandigheden.

Om de gewenste kleur te verkrijgen, wordt het pigment of de kleurstof gemengd met een bindmiddel dat kan bestaan uit olie, acryl of water. De verhouding tussen pigmenten of kleurstoffen en bindmiddel bepaalt uiteindelijk de kleursterkte en consistentie van de verf.

Om de kleur consistent te houden en te kunnen reproduceren, worden kleurformules gebruikt die specifieke verhoudingen van pigmenten of kleurstoffen voorschrijven. Deze formules kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant, afhankelijk van de gewenste kleur en de toepassing van de verf. Het aanpassen van de formules gebeurt door onze professionals en vereist vaak nauwkeurige metingen in milliliters.

Palau: een diepere blik in de symboliek van de vlag

Palau, een eilandstaat gelegen in de westelijke Stille Oceaan, heeft een vlag die rijk is aan symboliek en betekenis.

 • De vlag van Palau bestaat uit een blauwe achtergrond met een gele cirkel in het midden. Binnen de gele cirkel zijn vier witte sterren geplaatst in de vorm van een diamant. De Palau vlag werd voor het eerst aangenomen op 1 januari 1981, toen Palau een onafhankelijke staat werd.
 • De blauwe achtergrond van de vlag staat voor de oceaan die Palau omringt en het leven dat daaruit voortkomt. De gele cirkel vertegenwoordigt de maan, die een belangrijke rol speelt in de cultuur van Palau.
 • Naast deze symbolische betekenissen heeft de vlag van Palau ook een diepere symboliek voor de mensen die er wonen. Voor hen staat de Palau vlag voor hun onafhankelijkheid, hun trots op hun cultuur en erfgoed, en hun verbondenheid met de oceaan en het land dat hen voedt en beschermt.

Al met al is de vlag van Palau een krachtig symbool van de identiteit en geschiedenis van het volk van Palau, en het is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en rijkdom van de regio.

Palause vlag kopen

Als je op zoek bent naar een Palause vlag van hoge kwaliteit, dan ben je bij DVC op de juiste plek. Wij zijn eerlijk en transparant over onze producten en de korte levertijd die wij garanderen. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je een 100% Nederlands product ontvangt, met de beste kwaliteit en langste levensduur.

Onze webshop is gemakkelijk te navigeren en biedt jou een veilige en betrouwbare manier om de vlag van Palau online te kopen. Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan onze medewerkers voor je klaar om te helpen via telefoon, chat of het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Hoe is de vlag van Palau ontstaan?

De vlag van Palau is ontworpen in de jaren zeventig, toen het eilandstaatje zich voorbereidde op onafhankelijkheid van de Verenigde Staten. Het ontwerp van de vlag werd gekozen uit een openbare wedstrijd die werd georganiseerd door de Palause regering in 1978.

Het winnende ontwerp was dat van een Palause student genaamd Blau Skebong. Het ontwerp was gebaseerd op de traditionele symbolen van Palau, zoals de maan, de zee en de sterren.

Is Palau deel van de Filipijnen?

Nee, Palau is geen deel van de Filipijnen. Palau is een onafhankelijke eilandstaat in de westelijke Stille Oceaan, terwijl de Filipijnen een land zijn in Zuidoost-Azië. Palau en de Filipijnen liggen wel relatief dicht bij elkaar, maar het zijn twee aparte landen met hun eigen regeringen en politieke systemen.

De Filipijnse vlag kun je hier vinden