Palestijnse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Wanneer je op zoek bent naar de Palestijnse vlag, het symbool voor alle Palestijnen wereldwijd, ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van Palestina voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van Palestina kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Palestijnse vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een Palestijnse vlag van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van Palestina kopen?

Op zoek naar een Palestijnse vlag voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Palestijnse vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van Palestina is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly: speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Palestijnse tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De Palestijnse vlag voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Palestijnse vlag? Kies voor de vlag van Palestina van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de Palestijnse vlag

De vlag van Palestina is een horizontale driekleur, wat betekent dat de vlag bestaat uit drie horizontaal gelegen banen. De banen zijn in de kleurcombinatie zwart-wit-blauw. Aan de hijszijde van de vlag is een rode driehoek geplaatst. De vlag van Palestina is een nationaal symbool voor alle Palestijnen en wordt officieel gebruikt sinds 1988, maar daarvoor werd de vlag onofficieel al gehesen sinds de oprichting van Palestijnse bevrijdingsorganisatie in 1964. De vlag wordt ook gehesen door de Arabische Socialistische Ba’ath Partij.

Voordat deze kleurcombinatie werd gekozen, werd van 1948 tot 1959 een andere variant gehesen, deze vlag was dezelfde vlag als die van de Arabische opstand in 1917 en was een zwart-groen-witte driekleur. Tijdens de Arabische opstand in Palestina werd dezelfde vlag als de huidige vlag gebruikt, maar dan met een halvemaan van de islam en een kruis van het christendom in de rode driehoek. De huidige vlag werd in 1967 verboden als gevolg van de zesdaagse oorlog, maar in 1993 werd dit gebod weer opgeheven.

Palestijnse vlag regels

Een Palestijnse vlag als eerbetoon aan Palestina hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de Palestijnse vlag gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kun je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Palestijnse vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van Palestina online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier