Palestijnse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de symboliek en kracht van de Palestijnse vlag bij DVC, dé specialist in hoogwaardige vlaggen. De Palestina vlag is een prachtige weergave, bestaande uit drie horizontale strepen in de kleuren zwart, wit en groen, met een rode driehoek die de vrijheidsstrijd en eenheid vertegenwoordigt. Bij DVC vind je een uitgebreide collectie vlaggen van de beste kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Profiteer van ons voordeel: snelle levering en uitstekende klantenservice, zodat je jouw Palestina vlag snel en probleemloos kunt bemachtigen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Gebruik jouw vlag voor evenementen

Maak jouw evenement compleet met de diverse selectie van Palestijnse vlaggen bij DVC in verschillende formaten. Onze hoogwaardige vlaggen zijn perfect om jouw steun voor de Palestijnse zaak te tonen en een krachtige visuele impact te creëren. Of je nu een tafelvlag, gevelvlag of mastvlag nodig hebt, wij hebben de juiste opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We leggen uit hoe je onze vlaggen op evenementen kunt gebruiken:

  • Tafelvlaggen: perfect voor het decoreren van tafels, balies of presentatiestands.
  • Gevelvlaggen: ideaal om op te hangen aan gevels, palen of muren, waardoor je jouw boodschap op indrukwekkende wijze kan laten zien.
  • Mastvlaggen: krachtige en imposante vlaggen die hoog in de lucht wapperen, waardoor ze van grote afstand zichtbaar zijn en aandacht trekken.

Met de keuze uit verschillende formaten en materialen ben je verzekerd van duurzame vlaggen die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Profiteer van onze uitstekende kwaliteit en service, zodat je met trots jouw Palestina vlag kunt laten wapperen tijdens jouw evenement.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly en Petflag-Spun
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Duurzame Palestina vlaggen van hoge kwaliteit

Bij DVC zijn we niet alleen trots op onze hoogwaardige vlaggen, maar we zetten ons ook in voor duurzaamheid. We streven ernaar om onze vlaggen te produceren met materialen van topkwaliteit die zowel sterk als milieuvriendelijk zijn.

Onze Palestina vlag is verkrijgbaar in twee verschillende materialen: Acetaatzijde en Spun-Poly. Acetaatzijde is een zachte doek van 100% polyester met een glanzende uitstraling, ideaal voor gebruik als tafelvlag en binnen. Spun-Poly is een duurzame vlaggenstof die 20% langer meegaat dan andere materialen, waardoor het de perfecte keuze is voor mastvlaggen en gevelvlaggen.

De Palestijnse vlag: een symbool van trots en identiteit

In een wereld vol kleurrijke vlaggen springt de vlag van Palestina eruit als een levendig symbool dat trots en identiteit uitstraalt. Met zijn opvallende zwart, wit, groen en rode kleuren draagt de vlag een verhaal van historische betekenis en culturele verbondenheid met zich mee.

De geschiedenis van de Palestijnse vlag is geweven met de veerkracht van een volk dat diep geworteld is in het land dat zij als hun thuis beschouwen. De horizontale strepen van zwart, wit en groen omarmen de vlag, elk met een eigen symbolische lading.

  • Het zwart symboliseert het verleden, de uitdagingen en tegenslagen die het Palestijnse volk heeft doorstaan.
  • Het wit straalt zuiverheid uit en weerspiegelt het verlangen naar vrede en harmonie.
  • Het groen staat voor het vruchtbare land, de hoop op een welvarende toekomst en de rijke Palestijnse cultuur.

Het hart van de vlag wordt gevormd door een rode driehoek, trots en onverzettelijk. Deze driehoek vertegenwoordigt niet alleen de vrijheidsstrijd, maar ook de eenheid en solidariteit van het Palestijnse volk, ongeacht hun religie of afkomst. Het is een krachtig symbool dat oproept tot samenwerking en een gezamenlijke inzet voor gerechtigheid.

De Palestina vlag gaat verder dan een stuk wapperende stof; het is een emotionele uitdrukking van identiteit en vastberadenheid. Het symboliseert hoop, de kracht van de menselijke geest en de voortdurende zoektocht naar een betere toekomst. Het laten wapperen van de vlag van Palestina is een viering van erfgoed, een eerbetoon aan degenen die gestreden hebben voor vrijheid en een uitnodiging om de pracht en de diversiteit van de Palestijnse cultuur te ontdekken.

Palestijnse vlag kopen

Bij DVC bieden we de vlag van Palestina van de hoogste kwaliteit met een lange levensduur. Met trots kunnen we zeggen dat we een breed scala aan wereldvlaggen op voorraad hebben. Dit betekent dat we jou een 100% Nederlands product binnen slechts twee werkdagen kunnen leveren. Wacht dus niet langer en koop de vlag van Palestina bij DVC!

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je persoonlijk advies te geven en al je vragen te beantwoorden. Of je nu meer wilt weten over onze producten of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste Palestijnse vlag, wij zijn er om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via 031 (0)519 228 228 of vul het contactformulier in op onze website. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de vlag van Palestina?

De Palestijnse vlag symboliseert de identiteit, de hoop en het verlangen naar vrijheid van het Palestijnse volk, met het zwart dat staat voor het verleden en het verdriet, het wit voor vrede en zuiverheid, het groen voor het land en de rode driehoek voor de strijd om vrijheid.

Hoe is de Palestijnse vlag ontstaan?

De Palestina vlag ontstond tijdens het Arabisch-Palestijnse Congres in 1964, waar vertegenwoordigers van de Palestijnse gemeenschap de vlag aannamen als een symbool van nationale eenheid en identiteit. Het ontwerp werd geïnspireerd door de Arabische opstandsvlaggen en bevat symbolische elementen die de Palestijnse geschiedenis en aspiraties weerspiegelen.