Salvadoraanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

El Salvador vlag kopen? ben je bij DVC aan het juiste adres. De vlag van El Salvador voor in de vlaggenmast, aan de gevel, op de boot of op de tafel wordt door DVC met zorg gemaakt en geleverd. Door de jarenlange ervaring van DVC is de vlag van El Salvador kleurecht, wind-, water- en UV bestendig. Het sterke vlaggendoek zorgt ervoor dat de sprekende kleuren van de Salvadoraanse vlag lang mooi blijven. Wanneer je voor een de vlag van El Salvador van DVC kiest, kies je voor langdurig vlagplezier!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Vlag van El Salvador kopen?

Op zoek naar de vlag van El Salvador voor thuis, je bedrijf, een evenement of andere aangelegenheid? Ontdek de Salvadoraanse vlag met de langste levensduur van DVC. De vlag van El Salvador is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly, speciaal polyesterweefsel dat 20% langer mee gaat dan andere doeksoorten. De Salvadoraanse tafelvlag wordt gemaakt van het materiaal Acetaat-zijde. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van vlaggen met hoogwaardige materialen, zowel met zeefdruk als digitale print, garanderen wij de beste kwaliteit! Onze vlaggen zijn hoogwaardig afgewerkt met kopband, een lusje en koord voor eenvoudig en comfortabel gebruik. De vlag van El Salvador voor in de mast is voorzien van kopband en clips voor een eenvoudige bevestiging in de vlaggenmast. Lang genieten van je eigen Salvadoraanse vlag? Kies voor de vlag van El Salvador van DVC!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Geschiedenis van de vlag van El Salvador

De vlag van El Salvador is een horizontale driekleur, dus de vlag heeft drie gelijke horizontale banen. De banen hebben de kleurencombinatie blauw-wit-blauw. Deze kleuren zijn afgeleid van de kleuren van de vlag van de Verenigde Staten van Centraal-Amerika, waar El Salvador deel van uitmaakte van 1823 tot 1841. Die vlag was weer afgeleid van de vlag van Argentinië, want Argentinië was het eerste land dat zich onafhankelijk maakte van Spanje. Nadat El Salvador onafhankelijk werd van de Verenigde Staten van Centraal-Amerika, wat het zelf had helpen opzetten, werd voor de vlag gekeken naar de Verenigde Staten van Amerika oftewel de stars and stripes. De vlag van El Salvador had tussen 1865 en 1912 vijf blauwe en vier witte banen die om en om lagen. In de linkerbovenhoek was een rood vlak met een aantal sterren. Het aantal sterren hing af van het aantal departementen dat het land rijk was. El Salvador begon met negen en eindigde met veertien departementen. In 1912 werd de huidige nationale vlag ingevoerd.

Er zijn verschillende vlaggen in gebruik, een vlag met Wapen, een vlag zonder wapen en een vlag zonder wapen met tekst. De vlag zonder wapen en zonder tekst is officieel de civiele vlag voor particulieren, maar particulieren mogen ook de staatsvlag hijsen. De vlag met wapen is de staatsvlag van El Salvador, op het wapen staan vrijheidssymbolen en er wordt benadrukt dat El Salvador tussen twee oceanen ligt. De vlag zonder wapen en met tekst is een alternatieve staatsvlag, waar op de witte baan de woorden god, eenheid en vrijheid staan. Dit is tevens ook het nationale motto van El Salvador.

Vlag van El Salvador regels

Een vlag als eerbetoon aan El Salvador hoort 's nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van de vlag van El Salvador gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Wil je meerdere wereldvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste landenvlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kan je de rangorde bepalen. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een vlag van El Salvador kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wereldvlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de vlag van El Salvador online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier