Salvadoraanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Bij DVC kun je terecht voor de Salvadoraanse vlag van hoge kwaliteit. Laat jouw trots voor El Salvador zien tijdens evenementen of steun het nationale voetbalteam van El Salvador door de vlag te tonen tijdens wedstrijden. Als dé zeefdrukker van Nederland staan wij altijd voor je klaar om jouw wensen te vervullen. Bestel de El Salvador vlag vandaag nog en toon jouw liefde voor dit bijzondere land met een vlag van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Salvadoraanse vlaggen voor binnen en buiten

Bij DVC kun je terecht voor verschillende soorten Salvadoraanse vlaggen voor binnen en buiten. Zo hebben we tafelvlaggen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld kantoren of tijdens beurzen, maar ook gevelvlaggen die geschikt zijn voor buiten aan de gevel van je huis of bedrijfspand.

Wij bieden verschillende materialen aan voor onze El Salvador vlaggen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Hieronder vind je een overzicht van de materialen die we gebruiken voor onze vlaggen:

  • Acetaatzijde: dit materiaal gebruiken wij voor onze tafelvlaggen. Deze vlaggen zijn gemaakt van 100% polyester Acetaat-zijde en hebben daardoor een mooie uitstraling en zijn tegelijkertijd duurzaam.
  • Spun-poly: voor onze gevelvlaggen gebruiken we het sterkste vlaggendoek dat er is. Dit zorgt ervoor dat de vlaggen stevig zijn en tegen een stootje kunnen.

Bij DVC zorgen we ervoor dat al onze vlaggen van El Salvador met zorg worden afgewerkt. Zo worden de gevelvlaggen voorzien van een kopband, koord en lusje. Op deze manier zijn de vlaggen gemakkelijk te bevestigen en klaar voor gebruik.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze Salvadoraanse vlaggen en moderne productietechnologieën spelen hierbij een belangrijke rol. Wij streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit en daarom worden onze vlaggen beoordeeld door klanten met een 9! Bij ons ben je dus verzekerd van de beste El Salvador vlaggen voor binnen en buiten.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Hoe wordt de kwaliteit van vlaggen gecontroleerd en gegarandeerd?

We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast gebruiken we verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk en digitale druk, om ervoor te zorgen dat de kleuren helder en scherp zijn en de opdruk nauwkeurig is.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor de zorgvuldige afwerking van de vlaggen na het drukken. We voorzien de vlaggen van El Salvador van de juiste accessoires, zoals kopbanden, clips en koorden, om ervoor te zorgen dat de vlaggen veilig en gemakkelijk gehesen kunnen worden.

Voordat we onze vlaggen naar jou versturen, ondergaan ze een grondige inspectie om er zeker van te zijn dat er geen fouten of beschadigingen zijn en dat de kleuren en opdrukken aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. We streven naar de hoogste kwaliteit en service voor onze jou, zodat jij lang kan genieten van de vlag.

Verken de geschiedenis van de vlag van El Salvador

De vlag van El Salvador bestaat uit drie horizontale strepen in blauw en wit, met in het midden het staatswapen van El Salvador. De El Salvador vlag werd voor het eerst aangenomen in 1912, hoewel het ontwerp in de loop van de tijd enigszins is veranderd.

  • De blauwe kleur van de vlag van El Salvador staat voor de oceaan en de lucht, terwijl de witte kleur staat voor vrede en solidariteit. Het staatswapen toont een vulkaan, die staat voor de geografie van het land, samen met symbolen die verwijzen naar landbouw, handel en industrie.
  • De El Salvador vlag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de onafhankelijkheidsstrijd van El Salvador in de 19e eeuw. Tijdens deze periode gebruikten de strijders een vlag met horizontale strepen in rood en blauw, die de kleuren van de Centraal-Amerikaanse Federatie vertegenwoordigden.
  • In de jaren daarna werd de vlag van El Salvador verschillende keren gewijzigd, voordat het huidige ontwerp in 1912 werd aangenomen. Sindsdien is de vlag een belangrijk symbool geworden van de nationale identiteit van El Salvador en wordt hij gebruikt bij vele gelegenheden, van nationale feestdagen tot internationale sportevenementen.

Salvadoraanse vlag kopen

Zoek niet verder als je de Salvadoraanse vlag wilt kopen! Wij maken namelijk onze vlaggen in eigen huis volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Heb je vragen over de het kopen van de vlag van El Salvador of wil je meer informatie over onze producten? Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Je kunt contact met ons opnemen via onze telefoonlijn op 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Wat betekent het midden van de Salvadoraanse vlag?

In het midden van de vlag staat het wapen van El Salvador. Het wapen bestaat uit verschillende symbolen die de geschiedenis, cultuur en geografie van het land vertegenwoordigen. Het belangrijkste element van het wapen is een driehoekige vorm die een vulkaan voorstelt, de Volcán de San Salvador, die in het centrum van het land ligt. De vulkaan is omringd door blauw water, dat symbool staat voor de oceaan en de nabijgelegen meren van het land.

Waar staat El Salvador bekend om?

El Salvador staat bekend om verschillende dingen, waaronder:

  • Natuurlijke schoonheid: El Salvador heeft prachtige landschappen, waaronder vulkanen, bergen, stranden en meren.
  • Koffie: El Salvador is een van de grootste producenten van koffie ter wereld en staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige koffiebonen.
  • Cultuur: El Salvador heeft een rijke en diverse cultuur, beïnvloed door de inheemse bevolking, de Spaanse koloniale tijd en de moderne tijd.
  • Geschiedenis: El Salvador heeft een turbulente geschiedenis gekend, met een burgeroorlog die van 1980 tot 1992 duurde en deels heeft bijgedragen aan de huidige situatie van het land.