San Marino vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Laat jouw band met San Marino zien door de schitterende San Marinese vlag te omarmen, die bestaat uit twee horizontale balken in wit en lichtblauw, met het nationale wapen in het hart. Bij DVC kun je de bijzondere San Marino vlag aanschaffen, die 20% langer meegaat dan andere vlaggen, dankzij het sterke en hoogwaardige materiaal dat is gebruikt. Bestel vandaag nog en ontvang de vlag van San Marino binnen twee werkdagen!

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Wat zijn de verschillende afwerkingsopties voor de San Marinese vlag?

Bij DVC bieden we verschillende afwerkingsopties voor de prachtige vlag van San Marino, zodat je de perfecte vlag kunt kiezen die bij jouw behoeften past. Voor een stijlvolle presentatie kun je kiezen voor de tafelvlag met afmetingen van 10 x 15 cm, gemaakt van duurzaam acetaat, en voorzien van een handig lusje en koordje.

Voor een imposante uitstraling aan de gevel kun je gaan voor de gevelvlag met een formaat van 100 x 150 cm, speciaal geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter. Deze San Marino vlag is vervaardigd van hoogwaardig Spun-Poly en uitgerust met een stevige kopband, lusje en koord.

Voor een majestueuze aanblik aan de mast bieden we de mastvlag in een formaat van 150 x 225 cm, ideaal voor een mast van 6 of 7 meter hoogte. Ook deze vlag is gemaakt van duurzaam Spun-Poly en voorzien van een sterke kopband en handige clips. Bij DVC vind je altijd de perfecte afwerking voor jouw San Marinese vlag!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De rol van innovatie en technologie in de productie van vlaggen

Bij DVC beseffen we maar al te goed dat innovatie en technologie essentieel zijn in de productie van onze landenvlaggen, waaronder de San Marinese vlag. Door voortdurend te investeren in geavanceerde productiemethoden en moderne technologieën, kunnen we voldoen aan de groeiende eisen van onze klanten en hoogwaardige vlaggen leveren die aan de hoogste normen voldoen. We gebruiken duurzame en hoogwaardige materialen, zoals Spun-Poly, om ervoor te zorgen dat de San Marino vlaggen bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan.

Innovatie heeft ook ons productieproces geoptimaliseerd, waardoor we efficiënter kunnen werken en snellere levertijden kunnen bieden. Bovendien stelt het ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden en aan specifieke klantverzoeken te voldoen. Onze toewijding aan innovatie heeft ons geholpen om een uitgebreid assortiment afwerkingsopties te bieden, waaronder tafelvlaggen, gevelvlaggen en mastvlaggen, die perfect aansluiten bij de behoeften van jou.

Door technologie te omarmen, blijven we voorop lopen in de industrie en kunnen we vlaggen produceren die de trots en identiteit van San Marino weerspiegelen. We zijn vastbesloten om onze klanten de best mogelijke producten en ervaringen te bieden, en daarom blijven we innoveren en investeren in geavanceerde technologieën om aan hun verwachtingen te voldoen.

Ontdek de symboliek achter de vlag van San Marino

Ontdek de symboliek achter de San Marino vlag! De vlag bestaat uit twee gelijke horizontale balken in wit en lichtblauw, met het nationale wapen van San Marino in het centrum. Het wapen toont een gekroond schild met drie torens op groene heuvels, en het woord "Libertas", wat vrijheid betekent. De torens symboliseren de drie hoogste torens op de berg Monte Titano, en de eiken en lauriertakken vertegenwoordigen de stabiliteit van de republiek.

  • De oudste vlag van San Marino was een oranje-wit-paarse driekleur, maar werd later vervangen door de huidige kleuren wit en blauw.
  • De verandering naar blauw en wit was beïnvloed door de Franse Revolutie en de kleuren van de Franse opstandelingen.
  • Op 6 april 1862 werd de huidige vlag met het nationale wapen officieel aangenomen als de nationale San Marino vlag.
  • Het wapen van San Marino is uniek omdat het een kroon bevat, normaal gesproken geassocieerd met monarchieën.
  • Naast de officiële vlag met wapen, wordt er ook een onofficiële vlag zonder wapen gebruikt in San Marino.

San Marinese vlag kopen

Toon je trots met de kleuren van San Marino! Bij DVC, dé specialist in vlaggen, hebben we de hoogwaardige San Marino vlag altijd op voorraad. Ons uitgebreide assortiment landenvlaggen biedt jou de mogelijkheid om de vlag van San Marino naar wens te kopen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en al je vragen over het kopen van de San Marinese vlag te beantwoorden. Of je nu contact opneemt via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze chatfunctie op de website, of het contactformulier, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte San Marino vlag die voldoet aan jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Welke kleuren heeft de San Marinese vlag?

De vlag van San Marino heeft twee dominante kleuren: wit (boven) en lichtblauw. Deze kleuren zijn verdeeld over twee gelijke horizontale balken. In het midden van de vlag staat het nationale wapen van San Marino, die verschillende kleuren heeft waaronder geel en groen.

Is San Marino de enige onafhankelijke staat ter wereld?

Nee, San Marino is niet de enige onafhankelijke staat ter wereld. Er zijn meerdere onafhankelijke staten in de wereld, waaronder Vaticaanstad, Andorra, Liechtenstein, en Monaco, om er maar een paar te noemen. Elke van deze staten heeft zijn eigen soevereiniteit en onafhankelijkheid.